La Multi Ani Fulguleti de n-d '06 (197)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Multumim de urari petrecerea a fost frumoasa,am sarbatorit acasa cu familiamaine revin cu pozele

am pastrat si pt voi sampanie si tort

n buna

Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Neata fete dragi!
Va doresc duminica frumoasa !asa sper sa fie si a mea!dar pt Ale trebuie sa fie!pup toate fetele si fulguletii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Vorba Chinicului...mi-au tzasnit neste lacrimi pe obraji...
Bine ai venit pe lume Raducu, grabit si cu personalitate!
Are mama 2 scorpioni acu'...! Refacere rapida Dana, mult laptic si un baietel sanatos!
Crinuta!
Antonia
Nicole
Cei doi anisori sa va aduca sanatate, nazdravanii si jucarii multe si niste parinti in al 9-lea cer!!!
Multumim Dia pt pozicile printesei Emma! Frumoasa ca si mamica ei...
Pare rau de fulguletii bolnaviori...noi suntem aproape bine, inca scaune multe si moi, dar spre bine...
Dianocica, e bine ca ai luat hotararea asta, daca asa simti tu, go for it. Oricum eu iti doresc sa-ti iasa toate planurile (nu vad de ce nu ar iesi) Cat despre dusul la gradi, perfect de acord. Nici Rares nu e pregatit de gradi, va mai sta cu bona cel putin inca un an!
Roxanico, exact cum spunea Asiza, just try it!!! Si vezi ce o iesi... Si faptul ca David 'fuge; cand vrei tu sa-l pupi e un exemplu tipic ca el poate si fara... Mai mare e dependenta noastra de ei decat viceversa...
Asizule, sa stapanesti sanatoasa masina!!!
La noi e venit mama, care nu mai putea de dorul nepotului si a venit sa-l vada, de 2 zile Rares e super nervos, agitat, nu doarme...e clar, nu sunt compatibili
Fug la trebi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Nu am rezistat sa nu mai uit la pozele Ruxandrei...si odata incepute am stat sa salivez si sa le vizionez pe toate...
Nu stiu ce sa zic de Budapesta, prea ati laudat-o toate...pe acolo n-am trecut decat in tranzit si cu viteza 'kilometrajului'...
Frumos rau Bruxelles-ul, frumoase parcuri, lume bicicloasa la greu ceea ce la noi n-o sa vedem prea curand, si mai ales curat!
Admirat morile Olandei si sabotii din picioarele lui Gabi, scapat cateva lacrimi pt soldati, admirat Ruxandra rosie in obraji si mai ales peisajele similare savanei africane si cele nisipoase...
frumos d'le...frumoasa vacanta...offf...vreau si eu...
.
Poate cineva sa-mi zica cam ce e de vazut in Frankfurt si imprejurimi? Ca incep sa ma pregatesc mintal pt cele 3 saptamani de petrecanie pe acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Neata

poze de la

A primit cadou de la nana o masuta de cosmetice cu oglinda,luminite,feon de par,margele,rujuri,oja e f fericita nu vroia sa doarma aseara trebuia sa-si faca parul nici nu o mai interesa alte cadouri doar masuta

va doresc o duminica placuta

Nicole la multi ani

Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

LA MULTI ANI, NICOLE!!!

Sa ai parte de tot ce e mai bun in viata!

Almo, felicitari!

Bambo, super frumoase pozele. Mi-a placut mult si tortul.

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

La Multi Ani, Crinuta!
Bine ai venit Raducu' cel voinic!

La Multi Ani, Antonia!

Adinazot superbe pozele, tortul m-a dat pe spate!

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

LA MULTI ANI nicole!!!!
bambo supeeer caprita,frumos imbracata,aranjata,e o scumpa...si ce super e masuta.....si ce delicios tortul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

La multi ani!Ana Nicole de Almo multa sanatate fericire si bucurii! ... Petrecere frumoasa!

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)

Pot sa va spun astazi ca va iubesc ? Daca nu, pot sa va spun maine ? Dar poimaine ? Pentru ca va voi iubi in fiecare zi din viata mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Bambo - sunteti superbe amandoua, pline de margele, bijuterii ... foarte fain. Tortul arata super.

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)

Pot sa va spun astazi ca va iubesc ? Daca nu, pot sa va spun maine ? Dar poimaine ? Pentru ca va voi iubi in fiecare zi din viata mea.

Mergi la inceput