La Multi Ani Fulguleti de n-d '06 (197)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

LA MULTI ANI NICOLE,ALMO sa-ti traiasca fetita sa va bucurati de ea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

La multi ani, Nicole!

Bambo, Antonia e o adevarata domnisoara.....

Iesim afara cand e vremea buna, dar din ce in ce mai putin, ca e frigut seara si trebuie sa ne intoarcem acasa. Ieri dimineata am fost sa luam clamite mici sa facem "palmieri" in cap adica multe codite mici.... Si asa s-a culcat la pranz iar dupa amiaza n-a vrut sa iasa afara fara clamite.... cu greu i-am pus caciulita. Poate maine reusesc sa pun si poze....
Acum am terminat de facut clatite, noi doua.... ce fericire pe ea ca am lasat-o sa amestece in castron ingredientele, dar la umplut clatitele a fost.... jale. La final arata ca scoasa din borcanul cu dulceata. Toata era plina si pe manute, pe hainute... pe fata....dar foarte fericita ca a facut "tu-la" pentru tati, adica prajitura.
Am avut un soc ieri dimineata cand a scos paiul din canita cu lapte si a dus cana la gura si a baut singura ca un om mare 200 ml de lapte. Cresa sa traiasca, ca eu nu am nici un merit la asta.

vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

La multi ani Nicole, sa ai parte numai de bucurii si fericire!

almo, sa va traiasca frumusica! Pui si poze s-o vedem la 2 ani?

iulia-stefy, bravo micutei, cum a baut ea lapticul! Cred ca e tare haioasa cu palmierii

bambo, tare frumoase pozele, dar mai ales voi! Asa de maricica mi s-a parut Antonia dintr-o data...

kikineata, garga e bine sanatoasa? Tu?

Fug sa recuperez copilita de la sleep over, cate o sa-mi auda urechile!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

BAMBO,frumoase pozele,sunteti superbe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

La multi ani ANA NICOLE! Felicitari mami Almo

Am vorbit azi cu Dandusa si mi-a spus ca are laptic, iar Raducu suge la greu. Maine vor iesi din spital.

Maine incep serviciul... Sper sa fie ok. De-abia astept sa vina concediul de odihna!

Roxanica, curaj, fata frumoasa! Sunt convinsa ca te vei obisnui repede cu ideea si ca va fi si mai dulce reintalnirea cu David in fiecare zi dupa serviciu!
Asiza, sa stapaniti sanatosi masina!
Dianocica, bafta multa cu site-ul si la scoala de soferi! Tin pumnii!
Bambo, mai, frumoase sunteti, sa nu fiti de deochi! Super a fost tortul!
Iulia, pupici lui Stefy!

Sanatate multa copilasilor bolnaviori!

Gata, fug la culcare ca maine ma trezesc devreme, s-a terminat cu boieria! Noapte buna, somn usor!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Si pozele promise cu Motata incep de aici.

vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

LACRAMIOARA,scumpa foc Motata!
Cateva poze si cu noi de ieri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Nicole de Almo!

Asiza, s-o stapanesti sanatoasa. Si tin pumnii la .. faza cu facut curaj. Ca si eu.. valeu, valeleu..

Bambo, admirat pozele. Faine fete, super tort. Frumoasa si mare familie mai sunteti...vazut si masa impricinata.

Danutz, danke. Uau.. 3 saptamani intregi?! Dupa cum ii stiu io pe nemti.. or sa-ti faca niscaiva program cultural-educativ.. asta daca o sa mai poti , ca stiu ca si cursurile lor is terminale. Da cum inca mai am la indemana un ghid consistent de Deutschland la mine.. as zice asa:
- alte Oper (opera)
- Fressgasse (strada mancaciosilor), ac zona pietonala se cheama de fapt Grosse Bockenheimer Strasse, una din cele mai animate artere comerciale
- Casa memoriala (unde s-a nascut) si Muzeul Goethe
- catedrala Kaiserdom (unde au fost alesi si incoronati sfintii imparati romani intre sec 16-18)
- muzeul de istorie naturala Schenkenberg
- Palmengarten si botanischer Garten
- bursa
- Sachsenhausen ("malul sudic" din Frankfurt, cu hectare de restaurante, diverse localuri, baruri, etc)
- piata Romerberg, Paulskirche, alte Nicolaikirche
- districtul comercial Zeil

Adina, si-a fost duminica frumoasa?

Donia, si-ati povestit ca fetele? Sunt invidioasa.

Teutz, off. Bafta azi. Sa fie cat mai putin greu..

Lacramioara, chiar ca motata... ce de palmieri

de M (6) si G (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Din motive de w-end aglomerat si fara acces la computer... vin si eu abia acum cu urarile...

La multi ani Crinutza si Antonia!!!

Bine ati venit pe lume Radu si Emma!

La multi ani Nicole! Almo, hai mai spune-ne ceva! cu mare drag! Sti ca in fiecare seara ne gandim la voi? Il dau pe marc cu crema aia de la tine si ma gandesc ce bine ca mi-ai trimis-o!

Anateo, chinico, danita

M_monique cum te mai simti?

Madaluta, monica_bb, voi cum va descurcati cu bebeii?

Asiza, felicitari pt masina! Hai curaj, e tare bine sa fi soferita, asa ca da-i bice!

Marc 2- si Ianis 4

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
ce party am ratat ....
crinuta
antonia
nicole
bine ai venit pe lume raducu sa ai parte de tot ce e mai frumos pe lumea asta!
dana ... FELICITARI. nici nu pot sa imi inchipui bucuria din sufletul. refacere rapida, laptic multa si putere si mai multa!
bambo sa va traiasca mica minune, sa va bucurati de ea ca si pana acum.

asiza sa stapanesti sanatoasa masina! da-i bice, ca altfel nici nu vei invata.

tare bine a fost in we. am fost plecati (cu parintii mei si cu dani ... florin a avut liber la stat degeaba) intr-un sat din ardeal, de unde este tatal meu, la rudele lui care nu l-au vazut niciodatas pe dani. al meu copil s-a comportat exemplar, a fost o cumintenie de copil, a mancat, a vorbit frumos cu toata lumea, nu a spart/daramat nimic. pe drum destul de cuminte, doar cand se plictisea il apucau crizele. dar a fost atat de frumos, niste peisaje minunate, de toamna ... asa m-au uns la suflet ... si o vreme superba. acum, inapoi in iasi la betoane.

va pup

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput