La Multi Ani Fulguleti de n-d '06 (197)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

La multi ani fulgusoarei Anna Nicole de ALMO!! Sa fii sanatoasa, sa te faci mare mare si sa fii mereu iubita!

Cu intarziere din lipsa de net, urez din suflet celor doua fetite dragalase:
Crinuta sa fii fericita alaturi de mami Dana, tati Claudiu si fratiorul tau, Raducu! Cred ca e cea mai frumoasa aniversare a ta! Sa fii fericita si sanatoasa si mereu voioasa, asemeni super-minunatei tale mamici!
Antonia , toate urarile de bine din partea noastra! Ce fetita eleganta esti tu :) cu margele, codite si fustita! Bravo mami pentru asa realizare! Ce tort fain!

Dia multumim frumos pentru primele poze cu Flore si bebe Emma Sunt niste frumoase amandoua, Florentinei ii prieste maternitatea si parea asa de relaxata Poate Emma va fi brunetica, iar Ale blondina... are mama doua fete, doua flori, duoa surori!

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Lucia, Panaa bine ati revenit! (si eu am reaparut de curand)
Oana si eu tot pana la 2 ani am citi ca se da laptele integral la copii (eu as merge cu lapte 3,5% chiar pana la 2 ani juma ca nu are ce sa ii strice). Parca alea 1,5 e ca apa, nu prezinta incredere. A.. si sa stapanesti cu bine masinuta. Hai curaj, la volan, si fara incindente pe ale tarii drumuri! - PS: eu am carnet din 2004 dar pana in februarie anul asta pot spune ca am condus aprox. 300 km. In ianuarie mi-am luat si eu masina in idee ca tre sa merg la sev cu ea, si aveam o frica in mine la condus singurica exact ca la examenul de luare a carnetului. Nici barbatul meu nu avea incredere in mine si vroia sa stea in dreapta mea la fiecare drum. Asta pana m-am enervat eu intr-o zi si mi-am luat inima in dinti, si mi-am spus "fie ce-o fi, trebuie sa o fac si pe asta, ca doar nu voi merge o vesnicie cu insotitor". Si uite-ma bine, sanatoasa, in 9 luni am facut aproape 6000 km, fara incidente :) Asa ca fii barbata! E valabil si pentru dianocica :) Si femeile pot fi super soferite!
Chinico ai deschis superb si reactia mea "adik tzasti lacramoacele"... de acum sa vezi cum vom sta numai pe prima pagina ca avem de sarbatorit, nu gluma!
Teutz cum a fost in prima zi de munca? Ziua ce precede prima zi e cea mai nasoala dpdv sufletesc. Este ziua cand ti-e sufletul gol golutz, simti ca parca iti parasesti copilul si crezi ca esti cea mai rea mama de pe pamant. Dar nu e chiar asa, caci copilul a crescut, e independent, se descurca, se adapteaza, invata lucruri noi de la altii, te uimeste in fiecare zi cu cate ceva... asta e copilul tau pe care il iubi mereu, ca e 99% sufletul tau.
Vazut poze de toamna cu Adinazot si Alessia Moaaama ce m-ai uns pe sulfet cu ele, parca as fi fost si eu acolo cu voi!
Alexandra pe unde mai esti? Ce face Mark? Cum te mai simti?

Mergi la inceput

Nu in ultimul rand mai avem de sarbatorit pe cineva drag noua, un fulguletz al carui mamica a facut paginuta de net a fulguletilor nostri, si anume
IULIA de angim
La multi anisori dragutza mea, sa cresti mare si sa le aduci mereu bucurii parintilor tai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Donia, suntem bine si eu si Garga. Ne jucam inca destul de mult afara. In weekend cand pot mai un coafor, un shopping pt. sufletul meu. In rest cu Garga, facem curatenie, papa, ne facem unghiile, astept sa vina frigul si incepem vizitele la prietenii nostri. Fetita care o pupa cu foc pe Garga e cea mai buna prietena a ei Maria, fetita unei prietene de-a mea. Sunt extreme si se atrag.

Dianocica, da stiu de prelungirea cu un an a concediului de maternitate. Punem in aplicare insa la cat de tare mi se taie respiratia cand sunt fara Garga cred ca io voi sta inca vreo 2 ani pe-acasa asa ca e degeaba. N-am leac si pace. Asta ma face fericita si linistita acum. Bafta mare la scris, cusut, vandut

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Nicole de Almo!
Anamaria de Mayaione!
Iulia de Angim!
Karina de Mirona!
Sa fiti sanatoase si fericite! Felicitari mamicilor!

Lacramioara, scumpa foc Motata!

Adina, Alessia tragea piticul de nas? :)

Teutz, Luciaro succes la serviciu!

Bambo, o adevarata domnisoara Antonia cu margeluse si bratari!

Asiza, sa stapanesti sanatoasa masina! Cat despre sofat: inceputul e mai greu (si parcarile :) ).

Dianocica, succes cu site-ul si cu scoala de soferi!

Flore, frumoasa Emma! Iti seamana!

Edit ca am scris cu picioarele :(

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

la multi, multi si fericiti ani sarbatoritelor: NICOLE, ANAMARIA, IULIA, KARINA!!!

teutz, prima zi de munca...brrr. Sunt asa curioasa cum a fost, abia astept miezul noptii sa ne povestesti!
Asiza, tu lucrezi deja?? Sa stapanesti sanatoasa masina! merci mult de incurajari!
Kiki, tu nu mai faci un bebe??Un chihlimbar??
Ruxandra, bine ca are Dana lapte , la cat de maricel e Radu are nevoie de papa, nu gluma!
Ramsan, cand te aud cum descrii ziua aia fatidica dinaintea inceperii servciului ma trec fiori. Dar dupa cum te "aud" tie iti merge tare bine, esti optimista, multumita, asa ca ... mai am si eu o speranta.

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Cu mare intarziere.... am apucat sa vad ca a venit pe lume RADUCU...... Felicitari Dana!
La Multi Ani, celor trei printese Crina, Antonia si Nicole...
Imi cer scuze dar chiar nu am timp de nimic..
Va pupYagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

In primul rand bun venit pe lume Raducului si Emmei, sa cresteti mari si sanatosi si papaciosi, si mamicilor recuperare rapidisima!!

In al doilea rand La Multi ani intarziati tuturor fulguletilor care deja si-au serbat ziua de nastere. Sa curga vinul(sau lapticul, dupa caz) sa dánseze fetele, si sa batem tobele…avem copii mari!

Ne-am intors acasa, adica in Spania!

In Romania ne-a fost tare bine…se trezea Dani dimineata la 8 si pe frigul ala tzusti afara la gaini, porumbei, catei. I s-a cam dat peste cap orarul somnului, dar a fost ok. Adica in conditiile in care se trezea la 8, pe la 11, maxim 12 sforaia de numa…apoi nu mai dormea toata ziua, dar seara la 9.30 era deja imbaiat, cinat, pijamaluit, cu milku-n bot (vorba adejului). I-a crescut pofta de mancare ceva de groaza, probabil din cauza lapticului bio, sau mai stiu eu, chestia e ca-l iau in brate si nu mai pot cu el…ma rupe…

Ne-am bucurat de vederea familionului, a avut Dani babysitteri care i-au umblat in coarne cu duiumul, asa am profitat si noi de concediu. Vineri noapte(Halloween) l-am lasat cu parintii mei si noi am tulit-o la discoteca, conform planului. N-am venit acasa pana a 2-a zi dupa pranz, am ramas la un hotel in centrul Aradului. Dani, cata vreme a avut gainile-n preajma n-a intrebat de ma-sa sau tac’su. Iu-huu!

Am prins timp frumos de tot, am cutreierat Aradul, am dat o fuga si pan’ la Timisoara(daca Muntele nu merge la Mohamed…)

Drumul inapoi a fost usor si ala, a dormit mai mult de 1,5 ore pe avion) chit ca am plecat de la mama de-acasa la 8.30 dimineata si am ajuns la noi seara la 8…ne-am mai oprit prin Valencia la masa, mai la fratele meu cu cadouri una alta…Dani a dormit de la 7 seara la 7 dimineata…cu atata trambalat nici nu ma mir…

Desire ma bucur ca te-am auzit! Tot nu vrea Octa sa se imbrace? Nici Dani nu mai simte placere, ba chiar ii schimb scutecul in picioare cat el se joaca sau isi distrage atentia cu altceva ca nici aia nu-i mai place!

Dia ma bucur ca te-am vazut, tare faina-mi esti…cum adica eu slaba? Tin-te bine…am 68 de kile, adica aveam inainte de a veni in Ro si a ma infrupta la greu cu ciorbite cu smantanuri, spagheturi si placinturi. Jur ca ma pun la dieta! E ok pijamaua? Eu cred ca a lui Dani a intrat la apa, adica nu la apa, ca in Romania nu s-a micit, dar cand am spalat-o in Spania si-am bagat-o in uscator parca-i mai scurta…
(Cum faci de ai tenul ala asa perfect? Si sa stii ca ma tund ca tine)))))))

Teutz spor la munca si san e povestesti ce si cum. Ai inceput mai devreme?

Asiza, dupa casa noua si masina noua. Foarte bine, sa fie intr-un ceas bun.

Ma duc sa mai vad poze
Diseara incarcam si ceva poze, cand apucam…

Pupici la toate si mi-a fost dor de voi!

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

mai mai sa nu va gasesc (pagina 2)

la multi ani Nicole!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

cu intarziere,

Nicole

Iulia

Karina

acum am ajuns si io la calc, oana n-a fost f bine we asta, parca am avut o recadere micuta cu laringita, mai un pic de febra, muci, tuse, etc... azi mai bine, a fost la gradi, cred ca si-a ridicat moralul cand a vazut copiii si educatoarea

Mergi la inceput