La Multi Ani Fulguleti de n-d '06 (197)
Raspunsuri - Pagina 7
aka spune:
Mario, Matia, Mihaita
felicitari Dandusa. oau ce fecior mare Raducu. sa va traiasca, sa fiti fericiti si sanatosi. mult laptic si refacere rapida.
Panaa salutam revenirea, dar nimic, nimic despre voi . si acum nu-i nimic, sa vezi cum e in ultima seara, aia de dinainte sa incepi serviciul . ce faci cu Ana?
Adinazot frumoase sunteti amandoua.
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina
Donia spune:
Felicitari dandusa!!!! Refacere rapida, sa auzim primele impresii!
Bine ai sosit, Radu cel voinic si frumos, sa ai parte de tot binele din lume!
aka, multumim pentru listuta
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Dia1609 spune:
felicitari dana! bine ai venit raducu!
eu am fost la flore la spital, flore arata superb, radiaza efectiv. iar emma e mare, frumoasa si... bruneta . revin cu o surpriza imediat :))
Donia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dia1609 eu am fost la flore la spital, flore arata superb, radiaza efectiv. iar emma e mare, frumoasa si... bruneta . revin cu o surpriza imediat :)) |
Ahaaaa! De abia astept! [omulet care isi freaca mainile]
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
panaa spune:
citat din mesajul lui aka Panaa salutam revenirea, dar nimic, nimic despre voi . si acum nu-i nimic, sa vezi cum e in ultima seara, aia de dinainte sa incepi serviciul . ce faci cu Ana? mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina |
Multumesc!
....de fapt, eu am "stat in umbra" si v-am "urmarit"...
...despre noi....ana este o "vorbareatza" a limbii bebelushilor (neinteleasa de mamica), neastamparata, face cat zece baieti la un loc, fara "probleme" de sanatate, SLAVA DOMNULUI!.....altfel, mi se "strange" inima cu fiecare zi care trece, gandindu-ma cum imi va fi fara plimbarile noastre de dupa-amiaza, iesirile in parc, plimbarile cu autobuzul, cu metroul,somnul de dupa-amiaza
.....am sa o las la mama peste zi, iar seara, o iau acasa....sper din tot sufletul sa mearga.....
Monicabb spune:
Dandusa felicitari!!! Raducu' bun sosit! M-am emotionat...
Dia, ce surpriza frumoasa! Multumim.
desiree spune:
citat din mesajul lui Dia1609 luati de-aici: surpriza Dia de Oana 29.11.06 "Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez |
frumoasa..si ii seamana f mult lui flore!
pe radu cand il vedem?
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
bamboletta spune:
Wow ce-mi vad ochii a venit Raducu Dana felicitari sa-ti traiasca grasunul,refacere rapida si mult laptic
Dia-f frumoasa surpriza ce scumpa e seamana cu Flore
Multumim pt urari
Am fost la mall acum seara erau niste vrajitoare pe acolo care serveau cu bomboane vine la Antonia sa o serveasca si pe ea,la care Antonia serveste o bomboana si dupa ii zice la vrajitoare "si mami si tati" si ia cate o bomboana pt noi si ne-o da in mana cica e primul copil care se gandeste sa ia bomboane pt mami si tati (bineinteles ca bomboanele le-a mancat mami)
s-a deschis si in Iasi "ZARA"
Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
bamboletta spune:
urezi si eu de azi La multi ani Crinutei,maine nu se stie
Crinuta...la multi ani! In viata sa te impiedici de un bolovan de NOROC, sa calci intr-o balta de FERICIRE, sa te stropesti din cap pana-n picioare cu IUBIRE si sa fi SANATOASA!
Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)