La Multi Ani Fulguleti de n-d '06 (197)
Raspunsuri - Pagina 6
leyla spune:
waaaaawww! Bine-ai venit pe lume Raducu cel grasunel! Dandusa, sa va traiasca cea de-a doua comoara. Multe pentru familia minunata! Sa fiti fericiti!
mamaana spune:
felicitari dandusa! sa fiti fericiti toti patru
la multi ani Mario !
la multi ani Crinuta si Antonia !
saryta spune:
Dandusa - sa-ti traiasca mandrete de Raducu ... sa fiti fericiti si sanatosi toti 4.
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)
Pot sa va spun astazi ca va iubesc ? Daca nu, pot sa va spun maine ? Dar poimaine ? Pentru ca va voi iubi in fiecare zi din viata mea.
iulia-stefy spune:
Salutare!
Am intrat si eu dupa multa vreme.... si vad noutati.... Ba n-am timp, ba mi-a picat PC-ul.....
Flore, felicitari si bun venit Ema, sa ai parte de tot ce-i mai bun pe lumea asta, alaturi de surioara si parinti!
Alessia...la multi ani! Scuzati intarzierea. E tare frumusica domnisoara.....
La multi ani Mario!
La multi ani Mihai!
La multi ani Matia!
dandusa, nastere usoara, recuperarea rapida si bb Radu sa fie sanatos, frumos si mancacios. Pina am ajuns la final, vad ca Raducu e deja la mami in brate. Deci de sarbatorit, de acum sarbatoriti ziua la amandoi.... Safiti cu totii sanatosi si fericiti impreuna.
vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
panaa spune:
FELICITARI DANDUSA!!!!!! SA-TI TRAIASCA PUII!!!! SA FITI SANATOSI SI FERICITI!!! REcuperare grabnica!!!!
......au mai ramas 20 de zile.....
ruxandra_sb spune:
uau ce veste!!!
Felcitari Dandusa!! Bine ai venit pe lume Raducu! Big Raducu, huh.
de M (6) si G (1)
Ktrinel spune:
wow, dar ce a dospit flacaul ...BINE AI VENIT PE LUME RADUCU!!! Felicitari Dandusa!!!
LA MULTI ANI MIHAI, MARIO SI MATIA!!!!
Ktrinel spune:
adinazot, sunteti atat de frumoaaaaseeeee...sa va fie de bine petrecerea ...dar nimeni cunoscut ? ..puteam sa il trimit pe taica-meu macar..