La Multi Ani Fulguleti de n-d '06 (197)
Raspunsuri - Pagina 5
crykett spune:
bambo-sper sa va refaceti repede cu acest tratament,ca miine e zi de sarbatoare la voi acasa
crinuta de dandusa o sa primeasca un cadou special fratiorul ei raducu nu cred ca reusesc miine sa intru asa ca urez de azi:CrinutaAntoniasa fiti sanatoase,voioase si tot ce e mai bun la voi sa fieva pup
Donia spune:
La multi ani Mario de porumbita!
ruxandra, ce interesant cu bunicul, asa de mult imi plac povestile de pe vreme aia... istorie adevarata! Pacat ca nu s-a putut sa mearga mai departe cu ce a inceput...
anateo, si Cristi avea multe, multe scaune apoase pe zi, pana pe la 8 m-au tinut nervii sa numar, cand a avut rotavirus. Si apoi intr-o buna zi s-au oprit frumos si au inceput scaunele normale, dupa 10 zile. Noi n-am tinut nici un fel de regim, la indicatia pediatrului, am evitat doar sucurile proaspete de fructe.
Stii ca n-am mai vazut poze cu voi de... vreun an???
asiza, m-ai pus la cercetat si am descoperit altceva. Cautam informatia cu 6 ani si am dat numai peste info cu 2 ani
Deci se pare ca dupa varsta de 2 ani se recomanda sa incepi cu lapte din ce in ce mai degresat, cica asa spun si canadienii si americanii.
Si am gasit o recomandare de pe site-ul Asociatiei Americane de Pediatrie: "This change conforms to the AAP’s recommendation that children receive whole milk until age 2 and then have fat intake gradually reduced through the toddler years. Lowfat cheese is a useful alternative. In addition, the AAP encourages the USDA to include yogurt as an acceptable substitute for milk for children. The addition of yogurt, as recommended in the IOM report, would provide an easily digested alternative, especially for young children with lactose intolerance, and would encourage the consumption of dairy to enhance calcium intake."
Si acum mi-am dat seama ca probabil eu am citit ca de la 6 ani incolo se poate merge cu lapte total degresat, de acolo confuzia. Numai bine ca multumita tie am aflat mai mult Asa ca de acum trecem si noi pe 2%.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Lavinia_P spune:
Imi dau lacrimile...
Nastere usoara Dana ,si bebe sanatos!
Inca un pic daca mai statea.. era o data cu Crinuta!
Anticipat urez LA MULTI ANI! la doua domnisoare frumoase Crinuta si Antonia! (maine nu-s pe aici)
minunea mea
Donia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crykett am bagat un ochi la odiseea de nov-dec08 si ce imi vad ochii Fetelor sa nu dati cu pietre...Dandusa mi-a trimis mesaj acum cateva ore...eu de abia acum 1 ora l-am vazut pentru ca tot am avut musafiri: "AM AJUNS LA SPITAL CU DILATATIE 4, MA PREGATESC SA INTRU IN OPERATIE, TINE-MI PUMNII." hai dindusa nastere usoara cristina de Antonio 20-11-2006 Andrei 31-08-2004 |
WOW! Dandusa, mai ai putin, daca nu cumva deja Raducu e in bratele tale!!!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
saryta spune:
Dandusa nastere rapida si bb sanatos
mihai de atudor
mario de porumbita
matia de somleac
LA MULTI ANI!multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)
Pot sa va spun astazi ca va iubesc ? Daca nu, pot sa va spun maine ? Dar poimaine ? Pentru ca va voi iubi in fiecare zi din viata mea.
acs spune:
Dandusa
Si pentru ca in weekend nu am acces la calculator:
Crina si Antonia
Sa fiti sanatoase si fericite! Sa petreceti de minune! Felicitari mamicilor!
Dandusa, veti petrece in 4!
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
Dia1609 spune:
dana
nastere usoara, recuperarea rapida si bb radu sa fie sanatos, frumos si mancacios!
dianocica spune:
am reusit sa vb un pic cu 'iubita', bb e bine, are 4600 , dana era cam ametita dupa anestezie.
mario
Parent like there's no tomorrow!
desiree spune:
bravo, dana
bine ai venit raducu cel voinic!
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic