Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (27)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madymar spune:

salut fetelele

plici plici LA MULTI ANI, sa fii fericita si o zi cat mai frumoasa astazi

simina casa de piatra si o zi cat mai deosebita maine si asteptam poze

elilov nastere usoara ca vad ca se apropie cu pasi repezi,multa sanatate

aalina foarte frumos numele ales

mie fetelor mi-e si frica sa ma urc pe cantar ca vad ca imi cresc falcile pe zi ce trece si parca mai zicea cineva aici,scuze ca am uitat cine, de pofta pt paine am o pofta de mor, eu care inainte daca mancam 2felii ca nu imi placea

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doranna spune:

buna!
as vrea sa va spun si eu ceva in legatura cu controalele ginecologice...
saptamana trecuta, cand am fost la echo, l-am intrebat pe doctor ce parere are despre col si mi-a raspuns ca numai in urma unui control se poate spune ca sigur e ok sau sunt probleme; la echo 'pare' in regula, dar daca vreau sa fiu pe deplin linistita, sa merg la control

v-am spus mai demult ca merg la un medic intr-o clinica privata, dar merg si la un medic din sistemul de stat (pentru luat in evidenta, concedii, etc. si oricum, o a doua opinie nu strica niciodata; intamplator, dr. aceasta este cea mai apreciata din Pol. 10, unde merg eu). Am fost aseara la ea si a fost foarte surprinsa cand i-am spus ca de la inceputul sarcinii nu mi-a facut nimeni control clasic, ca toate controalele au fost numai la echo. Asa ca... m-a invitat pe masa, dar am scapat spunand ca nu stiam si nu m-am pregatit , dar data viitoare nu mai scap [:((]

dorana18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Plici plici,,sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi !!!!!!!!!! LA MULTI ANI !!!!!!!!!!!!!

21+ cu Alexandra

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MITITICA82 spune:

Floric dr.ciubotaru nu face 3d, 4d, dar in galati se face la ginecocenter(3d.4d 300 ron) dr.Mereuta si la laboratorul medical saturn (3d,4d 150 ron) dr.Bugeag eu merg la dr Bugeag peste 2 sapt

plici plici LA MULTI ANIMULTA SANATATE FERICIRE,BUCURII UN BB SANATOS IS MANCACIOS,PETRECERE FRUMOASA ALATURI DE CEI DRAGI
SIMINA CASA DE PIATRA MULTA FERICIRE, INTELEGERE SI IMPLINIRI SI MA ROG LA DD PT TINE SA ITI DARUIASCA UN BB SANATOS
AYLA sanatate multa fiului tau fii puternica cu dd inainte are grija de noi toti
si eu simt ceva tare in partea stanga jos dar nu mereu insa stiu ca e bb, cel putin asa sper....in rest si mie imi cade parul si m-am ingrasat 7 kg

19+cristian andrei

http://bd.lilypie.com/MNeep3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

emilia - mii de multumiri pentru link. m-am lamurit instantaneu.la mine nu se intareshte toata burta, ci doar un ghem intr-o parte. se pare ca e bb...ori capul ori fundu. aseara m-am linishtit singura ca am luat burta la pipait si era moale in stanga si mingea tare era in dreapta, iar atunci cand mangai aceasta galma urmeaza aproape imediat un shut. singura sarcina de la noi din familia a fost cea a catzelushei meleasa ca am incercat sa-mi aduc aminte cum se simtzea la ea...si e identic(mai ales ca puii aveau cam aceeashi greutate cu bble meu acum)...numai ca ea avea 8 ghemuri saracutza.

19+

Aris scumpa mi-a placut analogia cu catelusha hihihi ghemurile astea in burtica le simt si eu de mai bine de 2-3 sapt,bine la mine inca nu au aparut suturile da sunt rabdatoare. Eu in schimb am observat ca la mine se intareste cand stau in pat toata burtica insa fara sa ma doara...tine asa cateva min si iau no spa.

Alina 16+ cu Maria
Vine barza!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Buna seara fetele!!!!!
AMR 1 ZI ...AU INCEPUT EMOTIILEEEE!!!!!
Luni plecam in "luna de miere" care repr 3 zile la munte la hotel de 5 stele (si cu pufy..)...,.cand ma intorc....pe la sf sapt sper sa am poze pt voi.....pana atunci va pe toate!!!

Poze

Simina iti urez CASA DE PIATRA !! si multi copilasi care sa o umple .
Sa ai o petrecere frumoasa si luna de miere pe masura.

Multi pupici

Alina 16+ cu Maria
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

emilia - mii de multumiri pentru link. m-am lamurit instantaneu.la mine nu se intareshte toata burta, ci doar un ghem intr-o parte. se pare ca e bb...ori capul ori fundu. aseara m-am linishtit singura ca am luat burta la pipait si era moale in stanga si mingea tare era in dreapta, iar atunci cand mangai aceasta galma urmeaza aproape imediat un shut. singura sarcina de la noi din familia a fost cea a catzelushei meleasa ca am incercat sa-mi aduc aminte cum se simtzea la ea...si e identic(mai ales ca puii aveau cam aceeashi greutate cu bble meu acum)...numai ca ea avea 8 ghemuri saracutza.

dureri la urinare cu descrii tu am si eu, dar eu am avut si inainte dupa ce facusem o laparoscopie, deci e o durere mecanica(am facut si sumar si urocultura si nu e nimic). incearca sa nu mai stai pana se umple vezica. la mine merge metoda...de duci mai des la baie chiar daca inca nu simtzi o presiune seriosa. probabil ca se intind ligamentele in momentul in care se goleshte vezica si se creeaza mai mult spatiu pt uter....imi dau si eu cu parerea...

Citat:
citat din mesajul lui emilia2008

buna seara dragelor

FELICITARI tututor burticilor ce au aflat culoarea caruciorului

Pentru Carmenada, Aris si celelalte burtici care s-au intrebat cum sa intepreteze intarirea burticii uitativa si pe acest subiect

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=98809

aici mai multe burtici au descris cu destul de multe amanunte contractiile dureroase si nedereroase si tratamentul pe care unele dintre ele l-au luat pana la nastere

Carmenada am vazut ca iei in continuare gynipral, eu nu l-am luat de loc desi mi s-a prescris , dupa 2 zile de no spa si stat in patut mi-a trecut "incordarea burticii".

In schimb am o alta durere destul de suparatoare, uneori cand am vezica prea plina si urinez ma doare in partea dreapta, aceeasi durere o am uneori si csnd stau pe scaun, apare si dispare, pentru a elimina o infectie urinara am facut uocultura care a iesit sterila iar la sumar a iesit ca elimin niste saruri, poate fi o colica renala ???? fetele care au avut aceasta durere sau ceva asemanator va rog dati-mi mai multe detalii, repet este o durere ce apare din senin si dispare la fel

17+

19+

Aris ma bucur ca ti-au fost de folos informatiile de la - contractii nedureroase - descriu destul de bine burticile acolo cum e cu intarirea burticii, tot din acest subiect am retinut ca pentru prevenirea contractiilor e bine sa evitam deshidratarea si o eventuala carenta de magneziu si bineinteles agitatia, stesul.....

Daca durerea este data si de intinderea ligamentelor stii este ciudat ca nu ma doare niciodata in stranga, offf si da daca sunt pe faza si nu astept sa se umfle vezica si astfel cred sa se irite nu am nimc .........

17 + cu o printesa mica

Mergi la inceput

Gravidute scumpe ce mai faceti ?

Plici Plici iti urez La multi ani!! si multa sanatate!!

Ayla multa sanatate feciorului, te asteptam cat mai curand pe forum.

Despre noi ,azi am schimbat semnatura ,caci printesa mica creste pe zi ce trece si este prima zi in care ne simtim perfect nici macar nu am mai vomitat ....ei asa da sarcina .

Despre kg am reusit si noi sa ne cantarim caci am luat baterie la cantarul de acasa, eu deobicei ma cantaresc dimineara inainte de a papa cand stomacelul este gol. Deci am luat de la inceput de sarcina 1-2kg dar presupun ca de acum incolo incepe atacul .

Stiti am vazut azi dimineata au anuntat la TV ca a promulgat pana la urma Basescu legea cu 85%, deci urmeaza sa fie publicata in Monitorul oficial (astept sa o citesc si eu) si de la 1 ianuarie se pune in aplicare super!!

Va pup

Alina 16+ cu Maria
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

simina CASA DE PIATRA, sa ai o nunta superba, sa te bucuri din plin de ziua de maine, pentru ca amintirile astea o sa-ti fie foarte dragi toata viata. sa va ajute DD sa aveti copilasi sanatosi care sa va intregeasca familia.

diana 16+ David....
http://good-times.webshots.com/album/567759968zUrqjn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Simina_kin, petrecere placuta !!! si zile de miere romanticoase !! si sa veniti cat de curand cu un sau doi ! Sa fiti fericiti !!!

21+ cu Alexandra

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3

Mergi la inceput