Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (27)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emilia2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Maria_K

Citat:
citat din mesajul lui emilia2008

In schimb am o alta durere destul de suparatoare, uneori cand am vezica prea plina si urinez ma doare in partea dreapta, aceeasi durere o am uneori si csnd stau pe scaun, apare si dispare, pentru a elimina o infectie urinara am facut uocultura care a iesit sterila iar la sumar a iesit ca elimin niste saruri, poate fi o colica renala ???? fetele care au avut aceasta durere sau ceva asemanator va rog dati-mi mai multe detalii, repet este o durere ce apare din senin si dispare la fel

17+

iubita, exact prin asta am trecut si eu zilele astea. tot urina starial, doar cu urme de saruri amorfe. doctorita zicea ca e de la ceva calculi renali (nisip si alte stanci pe acolo). eu iau acum urinal 3/zi timp de 5 zile apoi voi continua inca 5 zile cu 2/zi.in plus, beau ceai de codite de cirese. deja se simte schimbare. ma simt mult mai bine. eu zic sa incerci si tu. multa sanatate!

Maria 22+ Cassandra

vine bb!

Pozele noastre

Maria , frumos nume mai ai, da' stii asta foarte bine sunt convinsa, daca ramane fetita si noi dorim sa o cheme Maria, tati spune ca o sa o alinte spunandu-i Mariuca cand va fi mica

Pentru mine nu a fost o surpriza sa imi iasa la analize acele saruri, stiam ca am nisip chiar la ambii rinichi doar ca nu m-au suparat in nici un fel pana acum si din acest motiv nu stiu sigur daca aceasta este cauza durerii.

Stiu ca am facut si eu tratament cu ceai de codite de cirese, matase de purumb si inca ceva ca boabele de piper nu mai retin in primavara. Acum parca am o retinere sa-mi fac ceai de cidite de cirese, e diuretic si din cate stiu sunt de evitat in timpul sarcinii. Si urinal ti-a fost prescris de doctor ?

Azi noapte pe la 4-5 am avut iar un episod m-am trezit cu durerea in partea dreapta care incepea din zona inghinala pana spre sold si bineinteles cu vezica plina a trebuit sa iau un no spa sa pot adormi la loc, de atunci nimic sunt ca noua

17+ cu mica printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Mititica82, m-am mai linistit cu kilogramele in sensul ca eu eram disperata ca am pus deja .. 8-9 kg dar vad ca suntem in grafic !!! las' ca ne revenim noi, facem mult si mai mult

Eu sunt astazi foarte bine dispusa ,e soare , vine week-end-ul si poate castig la loto !!!

Va pup !!!

21+ cu Alexandra

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

emilia urinalul mi-a fost prescris de gine. a zis ca e pe baza de plante si e sigur. chiar am citit si eu pe prospect. si tot ea a zis si de ceaiul de codite, dar 2, max 3 cani pe zi. si cat mai multe lichide

Maria 22+ Cassandra

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackspell spune:

buna mamici!
am fost la 4d...si a fost super! e o experienta super! dr iosup este super...
suntem o fetita in avans cu 5 zile, si foarte plina de viata, am reusit chiar sa ne trecem cordonul in jurul gatului de 2 ori! lucru care posibil nu o sa ne lase sa nastem normal:( dar asta este!
intrebare pentru fetele care au fost la dr. iosup! v-a dat cd cu inregistrarea? cat dureaza filmuletul? ca noua ne-a dat un filmuletz de 20 de secunde!:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

zi nebuna astazi. n-am avut timp nici sa respir.
am intrat sa va spun sa aveti un sf de sapt minunat! sper ca sunteti bine toateimi pare rau ca nu pot sa citesc ce ati mai scris azi...
revin marti cu vesti bune si cu un carucior colorat, albastru sper eu

silvi 19 +
VINE BEBE
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

silvi o zi nebuna e si la mine... in ultimul timp firma a luat-o razna
Ma gandesc din ce in ce mai serios dak nu cumva ar trebui sa profit de legea asta cu 85% din salariu si sa stau 2 ani acasa
Dar astept sa o vad in monitorul oficial, nu de alta dar nu vreau sa risc:D
Pentru fetele cu portocale si mingiute in burtica...Eu zic ca e ceva normal. Si la mine din cand in cand se face o mingiuta in stanga sau in dreapta dar nu suficient de mare cat ar fi uterul al varsta asta. Cred ca pur si simplu se muta bb
Hai sa nu exageram absolut orice ca nu ne face bine

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Plici-Plici"LA MULTI ANI"!!!!!Sa iti dea DD sanatate si sa te bucuri de familia ta!
Simina: Casa de piatra si o viata frumoasa, fericiti impreuna cu bebei multi!!!
tuturor fetelor!!!!
Vreau si eu un carucior rozzzzzzz!!!!!!!! ( sau albastru )!!!!

20+

georgiana

http://s359.photobucket.com/albums/oo40/gogoasha27_2008/georgiana/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

Buna ziua intregului club.Vin cu o rugaminte,,,dc sunteti interesate de cumpararea unui carucior f putin folosit va rog sa lasati mesaj pe PM.Ni s-a furat tricicleta si vrem sa cumparam un carucior sport dar nu avem cu ce
Multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joanna27 spune:

Buna burtici!!
Plici plici LA MULTI ANI !!!!! sa fii sanatoasa, iubita si fericita, sa ai sarcina usoara si bebe sanatos!
Simina iubita, maine sa ai o zi superba, sa profiti la maxim de ea, sa va iubiti frumos, sa aveti casa imbelsugata si curand un bebe sau mai multi sanatosi si frumosi.asteptam poze.multi pupici.
Floricma bucur ca ai intrat si esti ok.Am rabdare si credinta.Aseara am avut niste dureri groaznice, cred ca si vremea il afecteaza, pt ca la noi a fost vijelie. Pe tine te influenteaza vremea?
Ayla, Doame ajuta.Nu mai stie nimeni nimic de ea?
felicitari celor care au ales numele sunt foooarte frumoase.
Fetelor si eu am fumat, 10 ani cam 10-15 tigari, iar cand am aflat de bebe si cu ajutorul fetelor de pe forum care m-au certat si incurajat am reusit sa le las.Iar acum nu mai imi trebe deloc.
Acum poftim bere fara alcol.Nu m-am ingrasat pt ca nu mai fumez.
In legatura cu durerile nu va pot ajuta, eu am dureri tot timpu,de toate felurile ca nici nu mai stiu cand sa ma panichez si cand nu.Sa fie bebe sanatos ca restul il uitam.
Va pup.
Elilov pupici.

19 + probabil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

silvi8 si eu marti merg la dr, dar eu sper sa vin cu un carucior roz

Joanna ma bucur ca intri mai des sa ne scrii ce mai faci si sper sa te simti mai bine pe viitor. Nici nu stiam ca aseara a fost furtuna la noi, mai nou asa dorm ca poate sa cada casa pe mine si ma ajutat si jumatatea de pahar de vin pe care am baut-o ca sa sarbatorim cu tati ca am ajuns la jumatatea drumului lui bebe

Am pus si eu poze cu burtoiu, apropo de fetele care se plangeau de kg in plus

20+

poze

Mergi la inceput