Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (27)
Raspunsuri - Pagina 11
aris26 spune:
fetelor...sunt in mare fuga dar am intrat un pic doar sa va dau de shtie: am fost la doctor, nu a fost vorba de nici o contractie. bb era super bine, nu avea nici o treaba...are doar o mama un pic isterica, noroc ca bunul nostru doctor ne intelege.
va
fuuug ca se monteaza mobilierul din camera lui bb![]()
19+
novus spune:
Adee, super burtica !!!
In week-end o sa fac si eu o sedinta foto, ca trec saptamanile si ... burta creste !!![]()
![]()
21+ cu
Alexandra
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3
Floric spune:
Joanna, pe mine nu ma influenteaza vremea insa tot ceea ce ma sperie (inclusiv visele), enerveaza sau ma deranjeaza imi provoaca dureri de burta. De aceea incerc pe cat posibilsa stau ca o "gazeluta" sa nu bag nimic in seama.
Mihaela, poti sa/mi spui mai multe despre dr Bugeag. Eu nu am auzit de el, doar ce am citit pe pag centrului medical. Tu iti faci morfofetala?
Daca doresti te rog sa imi scrii mai multe detalii pe email (daca ai mai fost la ac dr, ce zvonuri se aude in sat despre el, etc.
) Iti dai seama nu/mi vine sa bat drumul de la Braila sa/mi zica 2 vorbe. In ce sapt de sarc mergi lA dansul? Of, o gramada de intrebari. Te rog daca nu te deranjeaza sa/mi raspunzi. Multumesc.
In alta ordine de idei, Circarul meu sare la trambulina din ce in ce mai des dimineata, doar cand ii ajunge gynipral in vena si lui. Ii spun circar deoarece asa percep eu miscarile ca pe ale unui acrobat la circ. Tot e bine si asa, ca aveam stresul ca nu misca si la mine ca la toate mamicile.
la toate si weekend minunat.
iuca spune:
Buna fetelor,
Plici-Plici"LA MULTI ANI"!Sa iti dea DD sanatate, fericire si sa te bucuri de cei dragi!
Simina Casa de piatra sa fericiti impreuna, sa va iubiti mult, sa va intelegeti si sa va dea Domnul copii, cati vreti voi
Mititica, Floric am aflat ca si dr Botezatu are aparatura buna si face eco 3D cu morfologie fetala. Pretul e intre 200 si 350 RON (pretul difera daca e cu Doppler sau nu - si daca e 2D sau 3D)
"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown
14+ 

joanna27 spune:
Adee
ce burtica frumoasa.A fost o vijelie in toata regula, bine noi nu stam chiar in oras, ci la casa la cativa km de oras si aici a fost mai intensa, am vb cu mama si mi-a zis ca in oras nu a fost chiar asa de rau. Scriem mai des ca e tati acasa si am facut un pact sa ne lase cu laptopul in pat
. da de saptaman viitoare ni se taie ca la calculator nu pot sa merg ca tre sa stau in fund.Sa vii marti cu un carucior roz ca cine stie poate ne incusrim
Floricce bine ca nu te influenteaza vremea, e groaznic.Aseara am fost la un pas de a merge la urgente cu greu m-am abtinut.In rest la fel si pe mine orice stare emotionala mai puternica imi provoaca dureri.
In plus am probleme si cu
si nu ma lasa mewdicu sa iau absolut nimic, ca imi poate provoca contractii .Si pe deasupra nici nu pot sa ma screm.Asta e mergem inainte.
Arisma bucur ca nu e nici o problema.
silvi tinem pumnii sa vii cu ce carucior vrei tu
As vrea sa zic si eu ca il simt pe bebe meu, da din cate manifestari am nu stiu cand misca el si cand nu.
Va pupic.
19 + probabil 
alina_27 spune:
Buna dragele mele 

Aris - ma bucur ca T a zis ca totul e ok....chiar eram curioasa sa vad ce ai facut...sa stii ca eu iti dau dreptate cu toate temerile astea pentru ca si eu tresar si ma ingrijorez la orice chestie ciudata..
Mona B- felicitari pentru curajul de a face amniocenteza....bravo! iti tin pumnii sa primesti rezultate fffff bune si bebe sa fie sanatos tun
Aalina- felicitari pentru baietel- sa fie sanatos destept si frumos...felicitari!
Plici plici - LA MULTI ANI- Sa iti dea Dumnezeu ce e mai bun pe lumea asta si un bebe sanatos si frumos!
Simina - Casa de piatra draga mea si distractie placuta ....sa ai o viata minunata si multi, multi copii frumosi!
MADYN - ce ai facut la TT ? Intra si da-ne vesti bune...iti tin pumnii
Eu nu vin cu vesti atat de bune... am primit ieri seara rezultatele de la Triplu Test si se pare ca am risc ridicat la Sindrom Down...1/254. M-am speriat teribil si am fugit intr-un suflet la dr. T...care mi-a zis ca el recomanda amniocenteza pentru un risc de 1/200.
Mi se parea oricum ff ciudat sa aiba bebe Down din moment ce morfofetala a fost perfecta ( translucenta nucala mai mult decat ok si toate masuratorile ce ar putea determina sindromul la fel, perfecte...)
Asadar, conluzia mea este ca testele astea sunt menite sa bage groaza in femeile insarcinate...daca ar fi sa o iau de la capat cred ca nu l-as mai face.....m-as baza doar pe morfofetale si gata...

Alina
15+ cu 
iuca spune:
Alina din cate stiu eu triplu test se bazeaza mai mult pe statistici decat pe ceva concret. Eu zic ca daca la morfofetala bebe e bine, sa incerci sa nu te stresezi prea mult cu acest triplu test, ca la multe fete au dat valori eronate.
Eu m-am hotarat sa nu-l fac, pt ca la gemeni da si mai mult rezultate eronate. Mi-am facut in schimb programare la eco cu morfologie fetala la 22 sapt.
"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown
14+ 

carla28 spune:
Ma adaugati si pe mine la lista, va rog?
DN 19.05.1978, UM 20.06.2008, DPN 27.03.2009 si se pare ca vom avea baietel.
Carla
bubulina1 spune:
Simina, casa de piatra, multa fericire si impliniri!
Alina_27, imi pare nespus de rau ca trebuie sa treci prin astfel de stres, care numai bine lui bb nu-i face.
Apropos de amniocenteza, sa va povestesc ce a patit sotia unui amic de-al meu care este graviduta si are un baiat de 3 ani. Este pacienta lui Badiu si a facut si dublu si triplu test. SE pare ca ambele i-au iesit cu risc, motiv pentru care i s-a recomandat amniocenteza. A pierdut lichid amiotic dupa aia plus un hematom „bonus”. Ca sa nu mai zic ca are niste scurgeri ciudate de atunci. Rezultatul a fost ca bb e super sanatos. Pentru ce atata chin??? Daca pierdea sarcina, cine raspundea???
Ingerasul meu
Bubulina + 
Doamne ajuta!
alina_27 spune:
iuca - ai mare dreptate cu datele statistice....acum m-am linistit si mi-am luat gandul de la asta, dar ieri a fost foarte stresant
.
Cat despre tine, eu nici nu iti recomand sa te gandesti macar sa faci TT...prietena mea a fost insarcinata cu gemeni si a facut TT...i-a iesit risc fff mare de sindrom down si cand a fost la medic, a aflat cu stupoare ca absolut nici un laborator din romania nu are baza de date cu valori relevante pentru sarcina gemelara......
Evident ca prietena mea pana la urma a nascut doi copii perfect sanatosi cu toate ca daca s-ar fi luat dupa TT ar fi trebuit sa fie cu Down....
si iti tin pumnii pentru morfofetala ca ea este cea mai importanta.
Alina
15+ cu