Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (27)
Raspunsuri - Pagina 12
mihaelacg spune:
salutare fetelor!
plici plici, mai dai si tu ceva bun?

nu de alta dar asa mi s-a facut o pofta de ceva dulce....
fetelor voi tot vb de TT.
eu nu am facut altceva inafara de echo, atat.am facut dupa a 3-a sarcina pierduta cariotipul de cuplu care a iesit ok, oare de asta nu mi-a dat sa fac alte teste suplimentare?
desi am avut evenimente nefericite, acum ii multumesc lui dd ca sunt bine, asa cred si nu sunt stresata chiar deloc.
ma pastrez pt. nastere, ca am o frica...
mitzica
19+
alina_27 spune:
bubulina 1 - da, intr-adevar am fost stresata destul de rau dar asta doar pana am ajuns la dr.T.....am foarte mare incredere in el si daca el a zis ca e ok, si ca nu o sa fiu eu 1 din 254 cu probleme.......atunci m-am linistit total.......oricum, mare porcarie cu testele astea....
Alina
15+ cu 
joanna27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina_27 Buna dragele mele ![]() ![]() Aris - ma bucur ca T a zis ca totul e ok....chiar eram curioasa sa vad ce ai facut...sa stii ca eu iti dau dreptate cu toate temerile astea pentru ca si eu tresar si ma ingrijorez la orice chestie ciudata.. ![]() Mona B- felicitari pentru curajul de a face amniocenteza....bravo! iti tin pumnii sa primesti rezultate fffff bune si bebe sa fie sanatos tun Aalina- felicitari pentru baietel- sa fie sanatos destept si frumos...felicitari! Plici plici - LA MULTI ANI- Sa iti dea Dumnezeu ce e mai bun pe lumea asta si un bebe sanatos si frumos! Simina - Casa de piatra draga mea si distractie placuta ....sa ai o viata minunata si multi, multi copii frumosi! MADYN - ce ai facut la TT ? Intra si da-ne vesti bune...iti tin pumnii ![]() Eu nu vin cu vesti atat de bune... am primit ieri seara rezultatele de la Triplu Test si se pare ca am risc ridicat la Sindrom Down...1/254. M-am speriat teribil si am fugit intr-un suflet la dr. T...care mi-a zis ca el recomanda amniocenteza pentru un risc de 1/200. Mi se parea oricum ff ciudat sa aiba bebe Down din moment ce morfofetala a fost perfecta ( translucenta nucala mai mult decat ok si toate masuratorile ce ar putea determina sindromul la fel, perfecte...) Asadar, conluzia mea este ca testele astea sunt menite sa bage groaza in femeile insarcinate...daca ar fi sa o iau de la capat cred ca nu l-as mai face.....m-as baza doar pe morfofetale si gata... ![]() ![]() ![]() Alina 15+ cu ![]() |
Alina fii optimista si ai credinta ca e totul ok.Am o prietena care naste acum in nov si tot aceiasi indici avea si ea.A fost optimista si a avut un curaj fenomenal.Noi toti eram speriati si ea a zis ca bebe e bine.a facut amnio sa fie sigura si a reiesit ca nu are sindrom nu vreau sa pronunt numele.Asa ca fi tare, stiu ca nu e usor.
Doamne ajuta.

19 + probabil 
georgyiuly spune:
Buna seara fetele!
Adee ai o burtica foarte frumoasa. La mai mare!!!!![]()
Alina fii optimista ca DD are grija de bebeii nostri. Eu nu am facut decat o amarata de echo ( morfologica) intr-un spital si mai amarat care nici 2D nu cred ca era ( ecograful)!Dar sunt optimista.Cu DD inainte!
toate fetele si sa aveti in week-end frumos!
20+
georgiana
http://s359.photobucket.com/albums/oo40/gogoasha27_2008/georgiana/
mababei spune:
Buna mamici!
Iata un nou mod de a detecta anomaliile cromozomiale, simplu, un test de sange, o analiza a ADN-ului, scuteste amniocenteza si e la fel de sigur ca aceasta:
http://www.babycenter.com/204_new-down-syndrome-test-safer-than-amniocentesis_10220018.bc
Din pacate e doar in SUA! Deocamdata!
mihaela
19+ 
Leeloo21 spune:
fetelor...harnicute ati mai fost.. am lipsit 2 zile si uite cat ati scris..n-am timp acum din pacate recuperez..insa sper k toate sunteti bbine..si bebitii snatosi!
iubitul meu..imi va devenii pe 12 noiembrie sot

la starea civila..si duminik ce urmeaza pe 9..facem o logodna la biresica..nunta adevarata cu fast si rochie si tam tam va fii candva mai la anul..suntem extrem de fericiti si de ..nu imi gasesc exact cuvintele..oricum..suntem haiosi daca ne-ati vedea acum
va pupic! si am sa va mai tim la curent cu evenimentele din viata mea..daca va face placere!
Cristina
cu bebe mic 19+ 
nasterea in apa
mababei spune:
Leeloo, felicitari!

Casa de piatra! Sa va intelegeti si sa va iubiti ca si pana acum, poate chiar mai mult acum cand bebe mic vine sa va intregeasca fericirea!
mihaela
19+ 
georgyiuly spune:
Leeloo felicitari pentru marele eveniment.Nici noi nu suntem casatoriti si pentru faptul ca suntem plecati nici nu ne vom casatori prea curand.Noi avem deja totul inchiriat pt anul viitor( de dinainte de a veni si bebe in burtica)si am hotarat sa lasam lucrurile asa.E destul de complicat pt noi sa venim in tara acum doar pt cununia civila.
Suntem impreuna de 9 ani, mai asteptam unul!!! Sanatosi sa fim!
Carla bine ai venit printre noi!
20+
georgiana
http://s359.photobucket.com/albums/oo40/gogoasha27_2008/georgiana/
elilov3 spune:
alina.27 dupa cum au scri si fetele Dt si TT au doar valoare statistica nu diagnostcala...si daca e sa o luam real si daca ti-ar fi iesit de 1 la 100000000 se poate ca exact acel 1 sa fi tu, cine iti garanteaza nimeni...deci nu prea cred ca are relevanta..eu merg pe mana morfofetalei....iti doresc sanatate si tie si bb-lui si numai bine 
leeloo feliciatri!!! Casa de piatra!!!
pe 12 nov am si eu programat cezariana...daca mai vrea minunea sa mai stea la burtica pana atunci
..deci iti inteleg nerabdarea pna la ziua cu pricina...tot binele din lume si fie ca bb care e pe drum sa va umple sufletul de bucurie si sa va intregeasca fericirea [cheere]

eliza mamica de inger Ionut Pavel 
38+
Dimitrie Gabriel