Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (27)
Raspunsuri - Pagina 13
Maria_K spune:
Plici plici LA MULTI ANI

Simina si LeelooFelicitari!!! CASA DE PIATRA! Multa fericire si impliniri! 
Carla
bine ai venit!
Eli
Maria
22+
Cassandra
vine bb!
Pozele noastre
ZoRi spune:
Ciao burtici!
Felicitari fetelor care au aflat culoarea carucioarelor. Se pare ca din nou sunt mai multe albastre
.
Plici-plici LA MULTI ANI! Sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos.
Leeloo CASA DE PIATRA! SI MULTA FERICIRE!
Simina CASA DE PIATRA! SI MULTA FERICIRE!
Alina risc crescut inseamna sub 1 la 250. Pt linistea ta incearca sa refaci testul la un alt laborator. Amniocenteza este o metoda invaziva care are riscurile ei mai ales daca cel care o face nu e destul de priceput.
O colega de-a mea a pierdut din pacate sarcina in urma amniocentezei desi a fost facuta de un medic foarte renumit.
Si asa cum spun si fetele acete teste sunt niste statistici, daca ecografiile sunt in regula stai linistita.
Ieri m-am speriat putin ca am avut niste dureri in zona inchinala si de spate. Sa fie de la ligamentele care se intind?
Voi aveti asemenea dureri? Noaptea trecuta m-am ridicat brusc din pat si m-a luat un junghi de am crezut ca imi pica burta pe jos.
Acum incerc sa ma ridic mai incet si de pe scaun si din pat.
Lysbeth si Ciresica bafta luni la eco. Lysbeth de data aceasta precis o sa afli culoarea caruciorului.
Luni merg si eu la eco si de abia astept.
Va doresc un sfarsit de saptamana superb!
ZoRi
20+ cu 
inapreda spune:
Carla, bine ai venit printre noi!!!
Multa fericire iti doresc Leeloo!
Week-end minunat la toata lumea!
17+ (18+dupa ultima eco)
Poze
alina.n spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Leeloo21 fetelor...harnicute ati mai fost.. am lipsit 2 zile si uite cat ati scris..n-am timp acum din pacate recuperez..insa sper k toate sunteti bbine..si bebitii snatosi! iubitul meu..imi va devenii pe 12 noiembrie sot ![]() ![]() la starea civila..si duminik ce urmeaza pe 9..facem o logodna la biresica..nunta adevarata cu fast si rochie si tam tam va fii candva mai la anul..suntem extrem de fericiti si de ..nu imi gasesc exact cuvintele..oricum..suntem haiosi daca ne-ati vedea acum![]() va pupic! si am sa va mai tim la curent cu evenimentele din viata mea..daca va face placere! ![]() Cristina cu bebe mic 19+ ![]() nasterea in apa |
Leeloo - casa de piatra si multa bucurie .
Asteptam bineinteles pozici de la petrecere!

Alina
16+ cu
MariaVine barza!
Adee spune:
novus,joanna, georgyiuly
multumim pt aprecierile burtoiului![]()
Leeloo felicitari. Casa de piatra si multi bebei in continuare
20+
poze
petrean spune:
Buna seara
Iuca..asa este..in Romania nu exista laborator sa faca tt pentru sarcini gemelare. Stiu ca dr mi-a zis ca dc vreau pot sa plec in Franta ca vb el cu cineva, insa data find varsta mea, si ecografiile normale, am zis ca bebeii sunt ok si sper ca asa sa si fie.
Simina Casa de piatra si bebei sanatosi.
Silvi..sa dea Dumnezeu sa aiba caruciorul ce culoare doresti tu
Adee super burtica
Ah..si povestea cineva ca-i e frica de sarcina...mie mi-e o frica...ca stiu cum e:)))))prima data nu mi-a fost asa frica..dar acum ca stiu ce ma asteapta...
Bogdana
20
si
+
Andrei Luca -15.12.2006
POZE

anamariame spune:
ZoRi, aceleasi dureri ca si tine le am si eu, la mine parca sunt din ce in ce mai intense de la o zi la alta, si am gugalit putin si tot pe DC am ajuns la un subiect unde vorbesc fetele despre astfel de dureri. M-am cam ingrijorat, dar sper sa ma linistesc dupa ce vorbesc cu dr.Ana-Maria
14+
Leeloo21 spune:
multumim fetelor pt urari! simina si tie casa de piatra si sa ne revedem cat de curand pe forum cu bebi in burtica!
adee..sper sa fie multi bebei in continuare..asta ne si dorim..poate doi de-odata..ar fi perfecta o sarcina gemelara in 2 anisori 3..:P
weekend placut tuturor burticilor!
eu am de lucru saptamana asta!

Cristina
cu bebe mic 19+ 
nasterea in apa
Maria_K spune:
neata fetelor!
se pare ca s-a aprobat legea cu 85%.
Doamne-ajuta!
un weekend minunat sa aveti!
merg sa fac papa
Maria
22+
Cassandra
vine bb!
Pozele noastre
petrean spune:
neatza fetelor
mai..e de bine ca s-a aprobat legea desi mie nu-mi e de nici un real folos
am citit undeva..o mamica care zicea ca ar fi super ok sa fie abrogata legea..ca ea nu beneficiaza deloc..ca nu a lucrat..mama..cata rautate in lumea asta

Dar ati auzit ca se vor primi tot 6 mil si de la 1 ianuarie pana va avea ministerul bani?
nenorocitii
Bogdana
20
si
+
Andrei Luca -15.12.2006
POZE

la starea civila..si duminik ce urmeaza pe 9..facem o logodna la biresica..nunta adevarata cu fast si rochie si tam tam va fii candva mai la anul..suntem extrem de fericiti si de ..nu imi gasesc exact cuvintele..oricum..suntem haiosi daca ne-ati vedea acum