Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (27)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

dragele mele, multumesc din suflet pt urari si ganduri bune
de 1 ora jumate ma chinui sa scriu mesaj....dar imi tot intra colegi in birou, ma suna lumea...hehe ma simt f importanta

revin cu poze si povestiri...

corina21+ Robert Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Buna dimineata la toata lumea!!

PLICI, La multi ani, o zi (si o viata!) minunata sa ai!!

ARIS, Kent nanotek argintiu fumez si eu; din pacate...Nu stiu de ce nu reusesc sa ma auto-conving ca acum e momentul oportun sa renunt!!!

SIMINA, nu ne cunoastem dar iti doresv tot binele din lume si CASA DE PIATRA!!!

O zi insorita la toate mamicile si burticile!

17+ (18+dupa ultima eco)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Maria, esti foarte frumoasa in poze (sunt convinsa ca si in realitate) si nu trebuie sa fii suparata ca burta creste. Si eu am tras un bocet in urma cu cateva saptamani din acelasi motiv, dar eu eram suparata ca sunt grasa si nici macar burta nu se vede. Las' ca acusi trece si ce dor o sa ne fie de perioada asta...Spune-mi, te rog, ce marime ti-a luat bluzita Cu-Cu?

Ana-Maria

14+

multumesc de apreciere!
bluzita am luat-o marimea 2

Maria 22+ Cassandra

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

plici-plici , sa ai parte de un baietel minunat, sa fii cea mai fericita mamica si sotie din lume!!!!!.
si hai cu berea la inaintare, ca eu de cand am ramas gravida am o pofta de bere...... mama mama!!
aseara m-am dus la socrii mei sa sarbatorim flacaul si am baut un stropulet de vin rosu (cica sa inlocuiesc sangele pe care l-am donat in 2 parti ieri) si un stropulet de sampanie. sotul meu este in extaz, ca de altfel toata familia, a sunat pe toata lumea, a trimis filmuletul si pozele la toti, nu l-am vazut niciodata atat de fericit.
data viitoare facem si o fetita, ca trebuie neaparat.

diana 16+ David....
http://good-times.webshots.com/album/567759968zUrqjn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

Citat:
citat din mesajul lui emilia2008

In schimb am o alta durere destul de suparatoare, uneori cand am vezica prea plina si urinez ma doare in partea dreapta, aceeasi durere o am uneori si csnd stau pe scaun, apare si dispare, pentru a elimina o infectie urinara am facut uocultura care a iesit sterila iar la sumar a iesit ca elimin niste saruri, poate fi o colica renala ???? fetele care au avut aceasta durere sau ceva asemanator va rog dati-mi mai multe detalii, repet este o durere ce apare din senin si dispare la fel

17+

iubita, exact prin asta am trecut si eu zilele astea. tot urina starial, doar cu urme de saruri amorfe. doctorita zicea ca e de la ceva calculi renali (nisip si alte stanci pe acolo). eu iau acum urinal 3/zi timp de 5 zile apoi voi continua inca 5 zile cu 2/zi.in plus, beau ceai de codite de cirese. deja se simte schimbare. ma simt mult mai bine. eu zic sa incerci si tu. multa sanatate!

Maria 22+ Cassandra

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Buna dimineata fetelor
Plici La multi ani si multa sanatate, sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos
Felicitari celor care ati aflat culoarea caruciorului

Bogdana
20si + Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Plici,Plici, multa sanatate, sa fii fericita si iubita si sa-ti dea Dumnezeu un bebe sanatos care sa te implineasca pe deplin! Sa ai o zi frumoasa!

mihaela
19+
http://www.flickr.com/photos/gravidutza/sets/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Plici plici, ! Multa sanatate, sarcina usoara in continuare si la termen si sanatos!

Doranna, felicitari pentru !

Eu fac eco morfologica in saptamana 21, mie mi-a zis medicul sa fac eco intre saptamanile 20 si 22.

Referitor la durerile de burtica, si eu am daca nu fac pp imediat, am observat ca dupa ce se goleste vezica ma doare burtica, dar apoi trece. Cred ca mi se mareste si uterul caci am mai dese intepaturi in zona uterului, dar slava Domnului, nu am contractii.

Eu am inceput sa fumez de pe la 15 ani . Mai in serios m-am luat in facultate. M-am lasat de fumat in luna iunie si in august am aflat ca eram . Stiu exact cat rau as putea sa fac copilului meu daca m-as reapuca si evit sa stau in locuri in care este mult fum.

Ingerasul meu

Bubulina + Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Simina, sa aveti o viata plina de fericire si impliniri impreuna, sa va iubiti mereu asa cum va iubiti acum si sa va binecuvanteze Dumnezeu casa si viata cat mai curand cu un bebelus! Casa de piatra! Sa aveti o zi minunata si o petrecere de neuitat!

mihaela
19+
http://www.flickr.com/photos/gravidutza/sets/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zsuzsu spune:

salutare fetelor
sunteti f harnice la scris
nu prea am timp acum sa citesc tot ce ati scris dar voi reveni si citesc din urma
am intrat doar sa zic LA MULTI ANI la PLICI PLICI
si la simina sa ai Casa de Piatra si sa fii foarte fericita
noi anuntam ca suntem in sfarsit mai bine , incepem sa ne revenim din raceala asta cumplita si eu si si baietelul meu
si Ayla suntem alaturi de tine si sanatate multa baietelului
pupam pe toata lumea

17+ si de Daniel(05.03.2006)

bb 2

varsta bb2
poze cu noi

Mergi la inceput