Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (27)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

'Neata fetele !!!! Sa aveti o saptamana excelenta !!

22+ cu Alexandra

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Neatza fetelor. Am avut o groaza de citit...:D
Pt fetele care au probleme cu dintisorii acum: duceti-va la medic urgent. Ii spuneti ca sunteti insarcinate inainte si shtie el ce are de facut. Nu de alta dar am inteles ca in trimestrul 3 e mai complicat de tratat cariile. Eu va recomand sa va duceti oricum la un control. Mie de exemplu mi-a descoperit ca am gingivita de sarcina si dupa ce mi-a curatat gingiile la vreo saptamana dupa ce s-au retras umflaturile am vazut ca deja se depusese tartru in zonele unde fusesera umflate peste dinti.
Azi merem sa vedem micutul pui de alien. Abia asteptDupa cum v-am spus nu plec pana nu vad daca e baiat sau fata:p
Exista o singura problema: sunt ferm convinsa ca acum bb arata foarte apropiat ca fatuca de un "mini me" in miniatura. Tati deja are probleme cu pt ca spune el ca dupa ultima eco se simte urmarit si e constient ca nu suntem singuri in pat=))). Darminte acuma dak il vede cred ca i se taie de tot.
Poate n-ar fi rau sa il las pe afara deseara... numai ca e chitit sa nu se dezlipeasca la ecografie de mine fie ce-o fi
Da mai vedem.
AMR 8 ore

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Buna dimineata,

Sa aveti o saptamina excelenta, plina de soare!!!

Pupici

17+ (18+dupa ultima eco)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenada spune:

Buna dimineata fetelor,
Eu nu am apucat sa mai intru ieri, la noi vremea este inchisa si am dormitat toata ziua. Cu contractii m-am linistit dar sa va povestesc ce boacana am facut aseara.... In timp ce vorbeam la telefon cu o prietena, am vrut sa pun termometrul de pe noptiera in sertar, dar am reusit sa-l pun langa. Si bineineles ca s-a spart. Stiind cat este de toxic mercurul, si mai pentru copii si femei insarcinate, am iesi repede din camera si am chemat ajutoare sa curate. Am gasit pe net ce trebuie facut in astfel de situatii, am indepartat cu scotch orice urma, apoi am inchis camera si am lasat geamul deschis. De aseara nu am mai intrat acolo, si o sa o lasam asa 48 ore, sa dispara orice urma.
Pentru cele care aveti in casa termometre sau alte dispozitive cu mercur, ARUNCATI-LE si gasiti inlocuitori inofensivi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

neata fetelor

va multumesc din suflet la toate pentru urarile nenumarate, ma simt fffff ...importanta hihihi...glumesc, dar chiar mi-a placut sa citesc atatea urari.

simina iti urez si eu casa de piatra, sunt sigura ca ai avut o nunta minunata, te asteptam cu macar o poza :)

novus am vazutc a intrebai de celule stem, noi am optat pt ele, si cred ca o sa mergem cu cei de la cluj.

sasha ce baieti ai, sunt deliciosi, sa-ti traiasca!!! eu o sa nasc la elias cu dr vladareanu (tu ai intrebat nu?)

v-am mai aruncat niste poze in album, sa ma vedeti si la 30 de ani acuma hahahah...evident neschimbata...doar pe zi ce trece mai pufoasa...

va pup cu drag, bag si eu niste munca ca am terminat cu petrecutul momentan ( o iau sapt viit de la capat ca sunt si mihaela hahahahha)

corina 23+ Robert Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Plici plici, super poze !!!si eu ma simt pe zi ce trece ca un aluat pus la dospit !! Ieri chiar m-am intalnit cu o prietena care m-a felicitat ce bine arat (cu 10 kg in plus ) si mi-a zis ca asa imi sta cel mai bine !!! sigurrrr ca da !!!!

Da, eu intrebam de celule stem; si eu as opta tot pt cei din Cluj doar ca nu m-am lamurit inca de utilitatea recoltarii .. si mai ales de utilizarea lor apoi...

22+ cu Alexandra

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Buna dimineata fetele!
Plici-Plici esti o mamica foarte frumoasa, unde ai ascuns cei 30 de ani pe care i-ai implinit?????
Si eu ar trebui din pacate sa ajung la stomatolog pt ca mi-a cazut o plomba dar inca nu am reusit.Mai ales ca am asa o frica de dentist...eu acasa am stomatologul meu care m-a tratat mereu iar aici n-am fost niciodata!Imi fac eu curaj pana la urma si ma duc!!! Afurisita de plomba chiar acum s-a gasit si ea sa cada, nu putea sa ma astepte????!!!!
O zi buna tuturor!

20+

georgiana

http://s359.photobucket.com/albums/oo40/gogoasha27_2008/georgiana/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

neata fetele.
am ajuns in saptamana 18. uneori mi se pare ca trece asa incet timpul.... alteori ma uit la burtica si parca nu-mi vine sa cred ca e a mea. ieri am cumparat primele lucrusoare pentru bebe mic, albastre, evident, pline de mutunei pe ele, si o pereche absolut bestiala de pantalonasi de camuflaj. din fericire mi-am gasit si eu cateva bluzite de graviduta, mai acceptabile fata de urateniile din magazine, si un paltonas care se inchide sub sani, deci poata sa creasaca burtica muuuuuuuuult in el- oricum e special de gravidute. cum nu ma laud cu o greutate in limite (adica sunt peste), oricum arat ca un elefantel in ele, dar asta e. sotiorul meu in schimb e foarte incantat de burtica si-mi mai calmeaza gargaunii cand ma apuca depresia. nu am luat decat 2 kg in 17 saptamani, cee ce nu e rau, dar adunate la ce aveam......... asta e...bebe mic sa fie sanatos, ca le dau eu jos dupa aia. vorba sotului, oricum sunt mai slaba decat eram cand faceam tratamentele de fertilitate, dar au meritat tot efortul si le-as face din nou oricand.
Alina si eu am fost la dublu test cu rist 1/275 si mi s-a parut foarte mare. de asta am facut TT in 2 parti si astept rezultatele cam pe marti-miercuri de la genetic lab, si abia peste 2 sapt la medlife. oricum ecografic bebe e f bine, deci nu cred ca o sa ma stresez prea tare pe motiv statistic.

diana 17+ David Gabriel
poze si filmulet 4D bebe mic - http://community.webshots.com/user/ladydykitty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doranna spune:

buna!!!

am mare nevoie de ajutorul vostru:

CE STITI/ ATI AUZIT DESPRE MATERNITATEA BUCUR?????

dorana18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Buna fetelor!
Sa aveti o saptamana frumoasa si plina de vesti bune si "colorate" dupa dorinta pentru cele ce vor afla saptamana asta ce ascund in burtici!

Eu am scapat de durerea de dupa contractii, s-a rezolvat numai cu cateva no-spa si stat in pat. Si s-au mai rarit si contractiile! Probabil perspectiva internarii in spital m-a facut sa ma " vindec". N-am mai trecut pe la doctor caci ar fi fost a doua oara cand ii refuzam amabila propunere de internare si " degustare" de nifedipin! Din cate am citit, nifedipinul este destul de utilizat in calmarea contractiilor dureroase, de ani buni chiar, desi el la baza este indicat in probleme cardiace.
Si dupa aplicarea unui nonstress test asa mai "de la tara" - adica cateva guri de cafea si cateva tablete de ciocolata ( ok, bine, jumatate de ciocolata) a inceput si bebe sa dea semne ca e in regula, plimbandu-se vreo 5 minute dintr-o parte in alta, oricum suficient cat sa se mai relaxeze si neuronul meu infierbantat de scenarii nu toate placute!
Florinela, nu, nu am placenta jos inserata, e situata anterior, cred ca e bine! Nu stiu cauza durerii de dupa contractiile BH dar daca s-a oprit inseamna ca nu a fost ceva serios, probabil tot balonarea imi joaca feste!

mihaela
19+

Mergi la inceput