Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (27)
Raspunsuri - Pagina 18
mihaelacg spune:
petra tudor, mie incepand cu sapt 10, mi-a facut echo doar pelvian, si am facut la fel in sapt 12, 16, si urmeaza sa fac vineri pt 20 sapt.
mie dr. mi-a dat un DVD, acum depinde si unde mergi, insa e f bine sa ai si tu macar un memory stick.
la medlife, mi-a dat DVD, la filantropia m-a intrebat daca am un memory stick, si n-am avut la mine
floric, draga mea galateanca,in primul rand ma bucur ca esti bine si tu si bb
referitor la hainute....eu vreau pantaloni, ca bluzite, mai am sau mi se par mai usor de gasit decat pantalonii.
am fost in m19 la magazinul ala pt gravi, insa am plecat cu nervi .
pantalonii marimea S era fff mari, nu stiu ce-o sa fac.
mitzica
19+
shasa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ayla21 Multumesc Mihaela. Chiar e bun Mr Proper? Si din dm ce ai? Am sa intru pe acolo ca-mi amintesc si de mopuri de mana si mi-ar trebui unul. Mie au inceput sa-mi iasa afte, si ma doare una langa gingie de mor. Monica mami de printisor si printese "Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..." |
Am avut si eu aceeasi problema acum o sapamana si medicul meu stomatolog mi-a spus ca risc sa fac gingivita de sarcina
si mi-a recomandat apa de gura corsodyl (gasesti in farmacie), se clateste gura dimineata si seara iar dupa nu ai voie sa mananci 1 ora. La mine a functionat f. bine. PupicFlorin
18.05.2002Teodor
01.03.2005BB3 - baietel- 17+
shasa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui PetraTudor Ayla, eu mi-am cumparat de la Teleshopping mop-ul cu aburi, care curata fara detergenti. Cand vine vorba de sters cu lavete, folosim Rivex pentru geamuri, curata excelent si gresia ![]() In alta ordine de idei, revin cu doua intrebari: (1) ecografia morfofetala se face pelvian sau transvaginal? si (2) pe ce se poate lua filmuletul? Merg cu CD, DVD sau memory-stick? Oricum am sa am cate unul din fiecare, dar intreb si eu ... Multumesc si multi pupici! PS Azi am cam avut dureri de burtica... |

Petra eco morfofeala se face pelvian, la varsta asta de sarcina deja nu mai poate fi vorba de eco transvaginal.
Florin
18.05.2002Teodor
01.03.2005BB3 - baietel- 17+
inna30 spune:
floric din cate stiu eu dr ciobotaru face numai 2d la romar, eu merg la dr botezatu, nu stiu daca da si cd, dar si eu trebuie sa fac morfologia peste 3 sap si o sa iau cu mine un stic si un cd pt ca vreau ceva cu bebe.dr botezatu in schimb are si 3d si 4d si face bine, numai ca este un pic mai scump.
19+
Floric spune:
Multumesc mult, Inna scuze ca nu am sesizat ca esti din Gl
. Am citit si eu pe siteul dr botezatu preturile si nu am inteles daca morfofetala costa 200 sau 350 lei. In schimb da CD cu o inregistrare de max 10 min, dar nu face si poze. Stiu de la o colega de spital, insa mi s/a parut interpretarea destul de fugitiva, pe o jumatatae de pagina, ceva de tipul unui bilet de trimitere, totul scris inghesuit si indescifrabil. Tu, mamica, nu poti vedea ecranul monitorului, doar tatal se poate uita. Dar, daca e laudat acest medic merg si eu la el, sa vad cum sta cu programarile ca e destulde aaglomerat.
Miha, unde este magazin in M19 de gravide? Si ...draga mea, cu bluzitele va fi o problema sunt urate rau, ori eu sunt sclifosita, si daca sun t se trage de la sarcina![]()
Inna tu cand te programezi?
Ayla21 spune:
Mihaela multumesc inca o data. Am ramas la Domestos dar am schimbat "aroma", si am intrat si in DM. Intr-adevar sunt multe produse, nu stiu calitatea, am luat solutie speciala pt gresie si de albit hainele fara inalbitor. Deocamdata in treacat pe astea mi-au cazut ochii caci imi trebuiau. Au preturi bune si am vazut lucruri pe care noi le luam de obicei din Lidl, deci cred ca sunt si bune.
Shasa, multumesc de idee, ca numai asta imi mai lipsea. In ultimul timp m-au invadat si cosurile si azi mi-am luat si masti antiacneice de la Montagne Jeunesse, eu foloseam si inainte din gama asta dar nu antiacneica. sa vedem daca rezolvam local.
Floric, mie la fiecare eco doctorul a intors la un moment dat monitorul sa vad si eu asa cum eram intinsa pe pat. Cred ca ceream eu daca nu o facea el, ca oricum ma tot saltam sa vad ce-i acolo si nu stateam intr-un loc. Eu nu am nici o inregistrare doar poze pe care le-am scanat.
www.totsites.com/tot/babiesbutterfly" target="_blank">Monica
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."
inna30 spune:
floricnu stiu exact cand ma programez, mai aproape atunci inainte cu 1 sap voi suna , este intr-adevat aglomerat dar pt gravidute nu dureaza mai mult de 1 sap programarea.Merci, nu stiam ca el nu face si poze, este adevarat ca la 13 sap am facut tot la el eco pt anomalii cromozomiale si nu mi-a dat nici o poza, doar concluziile, am iesit asa zapacita ca am uitat sa intreb si de poza, dar de data asta voi insista sa-mi dea si mie ceva cu bebe.
Mgazinul de hainute pt mamici este in micro 19 , pe partea cu sp judetean dar un pic mai sus de spital, sunt cam scumpe hainutele dar merita vizitat.va pupic
Tu la ce ginecolog mergi?
19+
carmencar spune:
vrem i noi pe prima pagina
Va dorec tuturor o arcina frumoaa i placuta ca a mea
18+
Valentin
irina81 spune:
Fetelor daca aveti timp si daca vreti,votati si voi va rog aceasta www.edituraedu.ro/index.php?page=show&id=138" target="_blank">poveste. Baietelul e o cunostinta de-a noastra.
Irina , mamica lui Matei-Cristian (1.sept.2005) si
20+
poze
Ayla21 spune:
Vreau sa va dau un pont, cum am scapat de probleme de tranzit intestinal (nu aveam constipartie). Am gasit in Real la lactate "iaurt de baut prebiotic din lapte" Dr. Hellus. Sunt 4 sticlute mici ca cel de Actimel. E minunat si usureaza tranzitul. Cu prunele deja nu mai mergea, ca daca mancam zilnic deja aveam crampe si oricum ma mai confrunt cateodata noaptea cu colicii.
vad ca azi sunteti tare tacute.![]()
Irina, eu am votat.
Va pupic, noapte buna!
www.totsites.com/tot/babiesbutterfly" target="_blank">Monica
I don't want your offerings, and I don't want your sacrifices; I want you to know me and to love me...