Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (27)
Raspunsuri - Pagina 20
plici plici spune:
georgiana
mersi mult da se vede ...pe la ochi asa...daca fac poze mai de-aproape...hihiih
novus, exact la fel simt si eu ca sunt un cozonac la dospit...si rasu' de pe lume cand toata lumea imi zice ca vai ce slaba sunt (hahah...n-am decat 8 kile in plus...te ajung, te ajung
)..da nu-i bai, sa se puna ca scapam noi de ele...
uite dyanna ce zice de cele 2 kile in plus ale ei hahahhaha...
sa fim sanatoase toate si cu aia micii, ca asta conteaza...
doranna nu stiu absolut nimica, da sunt sigura ca apare vreo fata care stie ceva despre maternitatea aceasta
si te ajuta
corina
23+
Robert Andrei
alina.n spune:
Neatza gravidute scumpe
Plici super poze sincer nu arati sa ai 30 ani
.
Am fost si noi sambata la o petrecere si mi-am luat bluzica cu-cu ,toata lumea ma mangaia pe burtica si-mi admira bluzita ![]()
.
Lysbeth si celelalte fete care mergeti azi la eco -stiu ca erau mai multe - va asteptam cu carucioare colorate
.
georgyiuly off si eu am patit-o tot acum cu maseaua , mi-a cazut o plomba pe care o am de 15 ani!!tocmai acum si mi s-a si rupt putin din ea
si mi-e frica sa merg la dr., eu nu am mai mers la dentist de cand eram mica...nu vreau sa ma gandesc si cat ar costa ...
ayla ai perfecta dreptate cu iaurt de baut prebiotic, mi-am luat si eu din auchan un kefir probiotic foarte bun, eu mai pap de la napolact iaurt pt ca nu are nici un fel de conservanti.
carmenada intr-adevar mercurul este foarte periculos, trebuie sa ai mare grija cu el..si eu am un termometru cu mercur si mereu ma uit sa-l pun cat mai bine prin casa.
Despre noi in weekend ne-am distrat cu prietenii , iar ieri ma durut pe partea dreapta inghinal si a trebuitr sa ma lipesc de patuc,si azi a durut putin asa ca am inceput cu no-spa.
Fetele care il simtiti pe bb vreau sa va intreb ceva cum se simte exact, eu am simtit acum cateva minute cand citeam pe forum ceva si nu stiu sigur daca e bb. Stateam intr-o parte pe stanga si am simtit la o palma sub buric chiar pe centrul burticii trei "zvacniri" le-as zice eu consecutive , prima incet a doua putin mai tare si a treia un picut si mai tare_oricum intensitatea per ansamblu este foarte slaba. Este bebe
? Voi ce ziceti.
Alina
16+ cu
Maria
Vine barza!
petrean spune:
neatza..la ora 12 fetelor...eu ma simt super nashpa..de dimineata vomit mai mereu..si am o stare de leguma:((dr spune ca poate dura inca vreo 2 luni
ce incurajare..
Novus..pe site la Cord center scrie toate bolile pentru care se pot folosi celulele stem...(cred ca tu ziceai ca inca nu esti lamurita..nu?)
Bogdana
20
si
+
Andrei Luca -15.12.2006
POZE
gessy spune:
Bbuna burtici fericite. Voi in ce perioada ati facut TT, pentru ca doctorita mea mea mi-a spus sa ma duc sa il fac pe 15.11 si atunci voi avea 17s si 6z? Este prea tarziu pentru TT?
Pupici si o saptamana cat mai frumoasa.
15+
alina.n spune:
Bogdana imi pare tare rau ca nu te simti bine, ultimile 2 sapt si pt mine au fost foarte urate,vomitam tot ce papam. Dar oare la varsta de sarcina pe care o ai tu chiar sa mai dureze inca 2 luni
?
gessy eu stiu ca TT se face intre 14-18 sapt,deci ai fi in termen ![]()
Alina
16+ cu
Maria
Vine barza!
MITITICA82 spune:
Floric scumpa ti-am mai scris ca ciubotaru nu face 3d, eu mi-am facut programare la 22 sapt la dr.Botezatu am auzit ca e f bun, citeste f bine, are el cd acolo nu e nevoie sa mergem noi cu nimic decat cu $$$$$$$$ uite iti las nr lui de la cabinet daca te intereseaza, iar cabinetul este vis-a vis de intratea laterala in magazinul modren(centru) 0236.463.555 program de luni pana vineri de la 16.00-20.00 si sambata de la 9.00-12.00
http://bd.lilypie.com/MNeep3.png