Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (27)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MITITICA82 spune:

macabei merci mult de tot m-am lamurit, cred ca voi face si asta pt siguranta mea
weekend placut
19+ cu Cristian aandrei

http://bd.lilypie.com/MNeep3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenada spune:

Salutare fetelor, eu nu am mai intrat de alaltaieri, si vad ca ati scris, nu gluma! Nu am avut timp sa citesc, asa ca nu stiu ce s-a mai intamplat, dar recuperez dupa ce va povestesc ce am mai facut.
Dupa cum stiti, am avut niste contractii dureroase si destul de dese toata saptamana, motiv pentru care am facut perfuzii cu scobutil si no-spa. Dupa perfuzii contractiile dispareau dar spre seara reveneau si trebuia sa iau pastile no-spa si gynipral. La inceputul saptamanii doctorita mea, mi-a facut o analiza de secretie, al carui rezultat l-am primit alaltaieri si vestea proasta este ca am o infectie urinara cu E coli, desi nu am avut simptome. Urma sa mai fac tratament perfuzabil pentru contractii pana vineri, apoi sa mai astept 2 saptamani inainte de incepe tratamentul cu antibiotic. Ieri insa contractiile nu au trecut nici macar in urma perfuziei, asa ca alarmata am sunat-o pe doctorita, care mi-a spus ca este posibil ca aceste contractii sa fie cauzate de infectia urinara si sa incep tratamentul cu antibiotic cat mai repede. Aseara am luat prima pastila, dimineata a doua si vreau sa va spun ca spre surpriza mea nu mai am nici o contractie. Totusi mi-a spus ca continui tratamentul cu no-spa si gynipral, dar sa incerc sa maresc perioada dintre administrari.Nici acum nu-mi vine sa cred ca nu mai am contractii, si ca o infectie urinara, fara simptome poate face atat rau.
Ma apuc sa citesc ce ati mai facut voi, ca am mult de recuperat.
Pupici

Carmen 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Pup si eu fetele!

Felicitari celor care au descoperit ce au!

Simina, Casa de piatra! Sa dea Dumnezeu sa fiti fericiti si sa vi se implineasca complet viata cat de curand!

Plici Plici, La Multi Ani!

Leloo, succes la pregatiri si felicitari pt decizie!

Noi suntem la viitorul bunic, adica la tatal meu, in provincie, la aer un pic mai curat. Noi nu prea dormim, dar tati le sforaie de nu are treaba

Si parca parca o simt si eu pe bebelina ceva mai des. Tot slabut, dar mai des. Durerea e ca am luat 5 kile si ceva Am tras o repriza de plans zdravana si inca nu mi-am revenit din depresie, ca si asa eram eu plinuta, acuma sunt cat casa

Pupici pe burtici si week-end placut!

20+

Mergi la inceput

Si am uitat sa va povestesc si ce atac de panica de toata frumusetea am facut. M-am trezit alataieri noaptea cu contractii, am luat 1/2 gynipral, dupa care a inceput distractia, mi-a crescut pulsul- desi iau aceeasi doza de gynipral de 2 saptamani- aveam senzatia ca nu pot sa respir, ca am contractii din ce in ce mai puternice si dureroase, tremuram de parca ziceau ca stau dezbracata in zapada si ma gandeam ca cu groaza ca bebe o sa patesca ceva. Sotul, saracu' nu mai stia ce sa-mi faca! L-am pus sa maruntesca o no-spa, si am incercat sa ma gansesc la ceva frumos. Urmatoarele 30 minute am vizualizat marea si cerul albastru, am reusit sa ma calmez, si mi-am dat seama ca nu mai am contractii si pot respira in voie. Nu stiu daca no-spa-ul m-a ajuatat cu ceva sau faptul ca am reusit sa inlatur frica, oricum si acum ma intreb daca nu cumva totul a fost in mintea mea. Nu mi s-a mai intamplat asa ceva niciodata si sper nici sa nu se mai intample.
Si tot nu am citit ce ati mai facut

Carmen 16+

Mergi la inceput

Plici Plici LA MULTI ANI, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de toate fiintele dragi tie, sa-ti dea DD un bebe sanatos si sa ti se implineeasca toate dorintele.

Emilia2008, merci pentru link, nu am apucat sa citesc decat putin, dar l-am salvat si o sa-l studiez.

Simina_kin CASA DE PIATRA, fericire si mult noroc, si o nunta ca in povesti.

Leeloo 21,FELICITARI, o viata plina de satisfactii alaturi de tatic si de bebe.

Carla, bine ai venit, sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos.

la toata lumea

Carmen 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Mamici, ma arunc si eu cu o intrebare!

Care dintre voi urmeaza sa nasca la Elias si cu ce medic. Eu acolo am nascut si primele doua dati si tot acolo intetionez sa nasc si acum.

Era simpla curiozitate.

Va pupicesc!

Florin 18.05.2002
Teodor 01.03.2005
BB3 - baietel- 16+

Mergi la inceput

Of, ca mereu uit, am schimbat si noi semnatura si parca a inceput sa ma simta mami din ce in ce mai des cum ma "balacesc"

Florin 18.05.2002
Teodor 01.03.2005
BB3 - baietel- 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Salutare fetele! Am revenit si eu pe baricade. Am sa citesc din urma si revin.

Monica mami de printisor si printese

"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

Mergi la inceput

Am pus si eu cateva poze la album, sa cunoasteti si voi baietii mei. Sper sa se vada.

Florin 18.05.2002
Teodor 01.03.2005
BB3 - baietel- 17+

Mergi la inceput

Ayla bine ai revenit, sper ca printisorul tau este bine.

Florin 18.05.2002
Teodor 01.03.2005
BB3 - baietel- 17+

Mergi la inceput