Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (27)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Pt. mamica care intreba mai devreme de stomatolog.
Din cate stiu eu ai voie inclusiv anestezie in trim. 2, si bine ar fi sa faci ceva acum. Eu am lasat o problema netratata cand eram insarcinata cu Teodor si bineanteles ca am avut probleme cu ea tocmai in trimestrul 3 cand nu ai voie nici un fel de interventie. A fost groaznic de dureros. Deci sfatul meu ar fi sa nu amani si sa te duci la medic, MENTIONANDU-I ca esti insarcinata.
Ah, sper ca nu am scris prea mult, sa va plictisesc.
Pooop si multa sanatate

Florin 18.05.2002
Teodor 01.03.2005
BB3 - baietel- 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Va multumesc din tot sufletul, dragelor pt gandurile voastre bune si rugaciunile voastre. Multumesc Carmenada pt mesaje. Chiar ma bucur ca sunt aici in aceasta familie de gavidute.
Acum suntem acasa, suntem de ieri dupa amiaza acasa dar azi am lenevit si am mai recuperat cu somnul. Baietelul e bine, se recupereaza acum. Mai citesc.

Monica mami de printisor si printese

"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

[quote]citat din mesajul lui mababei

Eu ma confrunt de aseara cu ceva contractii, ele in sine nedureroase dar dupa ce se relaxeaza uterul incepe sa ma intepe rau in zona simfizei. Si ca sa ma dea si mai rau peste cap, nici pe bebe nu-l mai simt de cateva zile! Am sunat la dr. si mi-a zis sa iau no-spa, utrogestan si daca nu cedeaza sa merg la spital! Mi-a zis ceva de un tratament cu nifedipin, din pacate cu internare! Nu prea ma impac deloc cu ideea spitalizarii! Stie cineva de un astfel de tratament!
Cred ca ar trebui sa asculti sfatulmedicului....tu aveai placenta jos inserata?
Eu iau 2 utrogestan pe zi si acid folic.Si am avut dureri in zona daca cobor brusc din masina, daca stau prelungit pe scaun, sau stranut puternic, sau tusesc tare sau rad. Nu te speria cred ca se va rezolva problema .
19+

fbruma

Mergi la inceput

PLICI PLICI la multi ani!!!

"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joanna27 spune:

salut burtici
Simina sper ca te distrezi azi, asteptam poze.
Leeloo felicitari, sa fiti fericiti, sa aveti un bebe sanatos.
Carla bine ai venit, sarcina usoara si la termen.
Elilov facem galerie pt 12 nov atunci
Ayla revii si nu ne zici nimic cum se simte baietelul?
Noi azi ne-am simtit mai bine, cu exceptia dureri de sold care coboara in picior.Cum nu am avut asa contractii azi am avut impresia ca l-am simtit pe bebelin.
Carmenadaimi pare bine ca ai scapat de contractii.Eu am aproape zilnic durerile astea si eu nu am infectie urinara.
Floric ce faci, cum esti?
toate burticile si weekend fain.

19 + probabil

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carla28
"Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita nicioadata cum i-ai facut sa se simta"(Carl W.Buechner)

Bun venit intre noi!
Superb mesaj (citat) la semnatura. Imi place foarte mult.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui joanna27
Ayla revii si nu ne zici nimic cum se simte baietelul?

Am incercat sa citesc din urma ca asa harnicute sunteti. Nu stiam ce stiti voi. Deci noi am trecut printr-o operatie la ochisori si acum am revenit acasa. A fost bine pt sufletelul meu ca mi-a spus Carmenada ca va ganditi la noi. Acum a deschis ochisorii, din ce in ce mai mult si are niste ochi minunati drepti.
Am creat paginuta printeselor si am sa imi schimb semnatura. dar am parolat site-ul, doar pt voi, prietenele mele. Deocamdata e in lucru, am sa dau si parola. cand vor iesi la lumina va fi mai interesant de vizitat.
Carmenada sper ca esti bine, mai bine azi.
Am mult de citit din urma, dar oricum zilele astea am sa fiu mereu pe acasa cu copilul, si incerc sa reintru in ritm. Sper sa imi motivati absentele si faptul ca nu am participat la toate discutiile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Simina CASA DE PIATRA!!! si distractie placuta

20+

poze

Mergi la inceput

Simina CASA DE PIATRA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Multumesc Sasha si mababei,pentru raspuns...desi imi este teama sa ma ducla dentist, mai bine acum, decat sa fac infectie.
Mi-e teama sa nu ma doara si sa nu aiba durerea vreo reactie asupra lui bebe. Pentru ca maseaua ciobita sigur va pune probleme mai ales ca vine sezonul rece. Prealabil am sa sun si ginecologul luni sa-i spun.
19+Albert

fbruma

Mergi la inceput