Durerea unei pierderi de sarcina (77)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

la mine uterul nu e rigid , verificat si paraverificat ; si imi vine la 28 zile

dar sunt situatii si situatii

A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
pagina mea: http://www.dianabostan.evonet.ro/canonul.asp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras70 spune:

scuze pentru nestiinta,cum ,prin ce proceduri se verifica mobilitatea uterului?apropo,cu ajutorul lui Dumnezeu ajung vinerea viitoare iarasi la biserica Mihai voda.vrei sa ne intilnim?

Mergi la inceput

prin laparoscopie facuta , se vede totul acolo, dupa ce am ramas gravida deja uterul s-a marit considerabil, nu a fost dat afara copilul, a murit din alte motive , a murit in evolutie si nu din cauza de rigiditate , ci din alta cauza, din investigatia facuta de 2 doctori in care mi-au spus cum stau acolo ...

asta pe scurt ...

o sa vad ce program am Vineri , Ingeras , e posibil sa fiu nevoita sa ajung mai intai acasa si mai dupa-amiaza sa ajung acolo , nici Vinerea trecuta nu am reusit sa ajung , am fost pana acuma doua Duminici la rand , in rest sa ma ajute Dumnezeu sa am cat mai putine obstacole si sa ajung la Biserica

multumesc de invitatie
tu la ce ora ajungi acolo ?

Mergi la inceput

ajung in Bucuresti pe la 15,merg pe la Sf.Nectarie,pe la piata unirii la bisericile de acolo si apoi bis.Radu voda si sf.Spiridon la 17,la slujba.

Mergi la inceput

aha,am priceput..eu am avut avort spontan.ce zici de pelerinaj vinerea viitoare prin Bucuresti?mai vorbim ca fetele..mai imi spui de ace of base..

Mergi la inceput

Ingeras , esti o scumpa , ma bucura invitatia ta

Faza este ca , hai sa ne intalnim la slujba de la ora 17:00 la Biserica Mihai Voda . Am si treaba cu sotul meu pana atunci , imi cer scuze si imi pare rau .

Dar nu au intrat zilele in sac , sigur o sa ne mai intalnim si dupa Vinerea asta si ne plimbam , mai vorbim.

pai iti dau mobilul meu pe privat si ne vedem la 17:00 la slujba , ce zici ?

Mergi la inceput

face dezlegari la mihai voda?ca eu pe la 19,seara,imi iau zborul spre orasul aurului negru...sa ajung pina la miezul noptii at home.in partea cealalta,la sf.spiridon se fac dezlegarile la ora 17 si eu sint in dezlegari de 3 ori-sapt,dat de parintele iordache.De obicei fac la mine,loco,dar,mai vin in pelerinaj prin Bucuresti,cam la 2 sapt.iti dau nr.de telef.pe p.m

Mergi la inceput

Nu stiu daca face dezlegari . Mai ales ca sunt la inceput la aceasta Biserica .

Stiu ca se fac dezlegari la Biserica de la Razoare.
Aflu si eu acuma , prima data ce se intampla acolo :) .

ti-am trimis mobilul pe privat si multumesc mult pentru numarul tau de mobil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Buna!

N-am mai dat de mult pe aici ca nu m-am simtit in stare, e atata durere... Dar vad ca e si speranta, asa ca am trecut sa va salut.
Eu am avut doua sarcini oprite din evolutie, la interval de un an, raman si foarte greu insarcinata, din pacate. Am facut toate analizele, am exclus cauzele infectioase si pe cele genetice (am facut si analiza pt cariotip)...habar nu am de ce se intampla asta.
Si mai rau a fost ca nu am pierdut spontan sarcinile ci in ambele cazuri am ajus la chiuretaj...groaznic.
Daca aveti idee de ce se intampla asa ceva scrieti-mi si mie, va rog mult.
Acum imi doresc foarte mult sa ajung si eu la biserica duminica, la slujba, de cateva saptamani imi doresc asta si mereu intervine ceva...
Problemele astea mi-au deschis mintea oarecum, stiu ca am gresit mult, inainte de a doua sarcina, inca speriata de ce am patit prima oara, ma rugam : Doamne, daca nu pot tine o sarcina, macar sa nu mai raman insarcinata vreodata! Dupa ce am pierdut si a doua sarcina mi-am dat seama ce pacat am facut, cine ma credeam eu sa cer asta? Acum imi doresc doar minte, sa-mi dau seama de ce se intampla unele lucruri si putere sa fac ceea ce trebuie.
Acum am si o alta curiozitate...ce inseamna dezlegari?

Va pup pe toate.

Mesaj pt Diana: Te citesc de mult timp si vreau sa-ti spun ca ma bucur ca ai acum asa un tonus afectiv bun, esti o fire tare, era normal sa treci prin stari mai rele ca sa ajungi aici.

Mergi la inceput

Donna , cand am vazut ca te adresezi mie .. mi s-a pus un nod in gat ...

iti multumesc

zilele grele , sau zilele rele, vin cand nu te astepti ..., spun din experienta proprie ... dar cred ca am mai avansat ... in sfarsit ... tine de DUMNEZEU SI DE SUFLET ... durerea e mare , dar nu e viata de om fara durere mare , indiferent in ce consta ea ; fiecare plateste cu ceva pentru pacatele lui, noi platim asa sau nu ... numai Dumnezeu stie

voi incerca sa ma las pe mainile LUI si nu voi spune niciodata nici ca e mai bine sau mai rau , este asa cum e dat sa fie

Donna , cand poti , eu voi incerca de acuma sa ma duc Duminica la Biserica Mihai Voda , ma simt foarte bine acolo e ceva ce nu pot explica si poti sa imi scrii pe privat , luam legatura si ne vedem si acolo

off, Doamne ajuta ! sa nu ma credeti un supraom, sunt o simpla femeie

Mergi la inceput