Durerea unei pierderi de sarcina (77)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

aici am gasit un subiect bun http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=89368

la Biserica Rusa am fost o data , mai demult si s-a nimerit sa ma spovedesc la Parintele Iulian , am iesit de acolo ... mi se luase piatra de pe suflet , parca pluteam , mult bine mi-a facut si doresc sa ma mai duc la dansul

DEZLEGARE , cat ma pricep eu acuma, slujbe care alunga bolile, blestemele, necazurile , farmecele , necazuri cum sunt neriodirea pantecului ; chiar prietena mea doctora psiholog se duce in fiecare vineri la Biserica de la Razoare unde se fac astfel de slujbe
daca gasesc definitii mai bune, scriu

numai bine, diana

A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
pagina mea: http://www.dianabostan.evonet.ro/canonul.asp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras70 spune:

dezlegarile sunt foarte importante pentru fiecare dintre noi.Mergeti si voi si ascultati ce se spune acolo.Plus binecuvintarile care se fac.Si cred ca in Bucuresti se fac cam peste tot,in ritm de 2-3 ori sapt.si in Bucuresti gasiti biserici si preoti pentru rugaciuni,mai tot timpul.

Mergi la inceput

eu am avut o colega care a facut toate investigatiile si tratamentele posibile si imposibile vreo 10 ani si care a mers la dezlegari de vreo 3 ori,intr-un final si a ramas imediat insarcinata,nici nu stia ce i se intimpla,ca nu mai spera nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

fetele frumoase!
Multumesc de lamuriri Diana si Ingeras, poate voi merge si eu la biserica pt dezlegari, adica eu chiar vreau sa merg, sper sa si reusesc.
Am sa merg si la dr. gineco, pentru ca dupa ultima problema nu m-am dus nici la control, asa oroare am... Stiu cum suna asta, nu sunt o inconstienta, ma simt bine, am facut toate analizele, dar mi-e greu sa merg. Oricum, dr. trebuia sa-mi dea rezultatul la analiza produsului de conceptie si nu am trecut nici macar pt rezultate.
A trecut ceva timp de atunci...5 luni...Doamne, cum trece vremea si unele dureri si temeri nu mai trec..
O zi frumoasa!

Donna

Mergi la inceput

donna,mai cunosc eu pe cineva(me)care decit sa mearga la doctori mai bine urca hai nu Everestul,dar mont Blanc,da...am glumit nitel.offfffffffffffffffffffff,cind e de controale si plecat dupa doctori....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

parca ne-am duce la ghilotina cand trebuie sa mergem la control la doctor, mai ales la gineco. prima mea experienta a fost una destul de placuta...dar apoi...masa aia imi aduce aminte numai de rele...ma apuca groaza cand trebuie sa ma urc pe ea.

poze
Just Me

Mergi la inceput

camy,cum o mai duci?vrem sa stim de tine.e bine la servici?sa stii ca noi te sustinem.

Mergi la inceput

diana,vinerea viitoare,nu asta vin in Bucuresti,poate,poate ne vedem.
camy,tu ce biserici ai la tine la Brasov,cu sfinte moaste,icoane facatoare de minuni,ca poate vin si eu,ca sintem vecine de judet.pe unde se roaga oamenii mai cu putere la tine??
pentru toate fetelela infinit sila fel si ginduri bune,de iubire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

Ingeras , sper ca mi=ai luat numarul de mobil .

nu e nici o suparare , stai linistita , Vinerea viitoare ne vedem atunci
eu voi incerca maine, dupa ce plec acasa de la servici , plec la Biserica Mihai Voda .

va puuup pe toate si Doamne ajuta !

A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
pagina mea: http://www.dianabostan.evonet.ro/canonul.asp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui ingeras70

daca stie cineva adresa exacta,de corespondenta a Man. din Grecia,va rog sa o scrie!As vrea sa trimit si eu un acatist.

Am vorbit pe mess cu o fata minunata din Grecia,care la fel ca si noi isi doreste un copil dar el intarzie sa apara.I-am spus de Minunile de la Malevi si a cautat adresa .

Este urmatoarea:A#915;. #928;#917;#932;#929;#927;#931;, #922;#933;#925;#927;#929;#921;#913;#931;, #932;.#922;. 220 09, #932;#917;LEFON 2792022630

Acum intrebarea este daca se poate scrie si in engleza ,sau poate stie cineva greceste.
In plus mi-a dat si adresa unui site despre Manastire ,dar tot grecesc e.

Nepoteii mei nazdravani

Ale,un sufletel norocos!

Mergi la inceput