Durerea unei pierderi de sarcina (77)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

ingeras habar nu am ce inseamna acest disgnostic. eu zic sa il tragi de limba pe chinez si sa vezi ce mai poti afla de la el. mai bine mergi la alt dr. daca tot esti aproape de bucuresti eu zic sa incerci acolo, am vazut ca sunt multi dr competenti. poate gasesti acolo o rezolvare.
camy ma bucur ca a fost mai bine la tine la serv. asa iti doresc sa fie mereu.
fetele

poze
Just Me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

sunt la servici...si ma plictisesc ingrozitor....inca nu am acces in sistem

Lupta cu kg
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

Ingeras, sa iei ASPIRIN PROTECT din ziua 1 , pana la ovulatie , dupa ovulatie iei juma de aspirina protect pe zi , asta ajuta la irigarea cu sange a uterului , mai bine, il inmoaie, eu 33 de ani nu am avut sarcina (31 DE ANI M-AM FERIT SA RAMAN GRAVIDA DIN 1000 MOTIVE ..., dar uterul normal ca era mic si rigid) , si din prima luna cand am luat , am ramas gravida.

mai ajuta si MAGNE B6 , la asa ceva , dar de baza este ASPIRIN PROTECT

A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
pagina mea: http://www.dianabostan.evonet.ro/canonul.asp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Ingeras, nu stiu nimic despre aest dianostic dar daca tie iti ofera incredere mai multa cinezul insista sa-ti dea mai multe amanunte.

Camy, ma bucur ca esti bine

10 + Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!

http://bd.lilypie.com/pruSp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

camy lasa ca tot e bun. bafta si dupa amiaza la interviu. o sa fie bine.

poze
Just Me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras70 spune:

diana,de ramas ramin fara probleme,din prima chiar,dar e vorba de tinut sarcina.Fiind mobil uterul,daca n-ai mobilitate nu se dilata si se elimina copilul,mi-a explicat pe scurt chinezul.Si mi-a spus ca este din nastere,nu sint vinovata dar lucrurile astea se fac f.bine prin acupunctura.(de ex.am discutat si ce se intimpla daca un copil se naste cu energie de slaba calitate si raspunsul a fost prin acupunctura si alte tehnici i-o formam,asa si cu mine,daca din nastere m-am nascut cu problemele trebuie dat drumul la chestia asta,trebuie facut mobil uterul.Oricum e o ipoteza ptr.cele care ati pierdut sarcina.Poate ca se mai poate rezolva,ma gindesc,prin tratament hormonal,desi mie toate analizele hormonale imi sunt perfecte.

Mergi la inceput

camy,probabil ca te iau si mai usor colegii de servici.(slava Domnului) Daca stai pe bani,cum e in grila ta de salarii,lasa ca e bine.
sa ne mai spui de tine sa te sustinem

Mergi la inceput

Ingeras , am inteles , nu problema sa ramai .., nici eu nu cred ca am avut problema sa raman pentru ca pus si simplu am facut cu fereala pana la 31 de ani , deci sunt chiar convinsa ca as fii ramas de mult gravida .

deci odata ce uterul va fii mai moale si mai maleabil, macar o parte din problema se va rezolva

ma rog , am scris si eu ce cred ca va ajuta la rezolvarea problemei tale , si nu m-am referit la a ramane gravida , ci a ramane si a tine sarcina care , normal tine de mai multe aspecte , printre care si maleabilitatea uterului si irigarea lui normala cu sange

te pup si iti doresc succes sa gasesti raspunsul,
diana

Mergi la inceput

Camy , eu cu cat nu am dat importtanta prea mare atitudinii de la servici , cu atat au inceput ei sa se poarte asa cum trebuie ... , culmea este ca pe o perioada de timp am hotarat sa imi fac datoria la servici , atat cat mi se cere , in rest sanatate , stres cat mai putin si fac eu pe cont propriu studii si lucruri care sa aduca si bani si satisfactie .

te pup, Diana

Mergi la inceput

in orice caz,este o ipoteza pentru toate care am pierdut sarcini asta cu uterul rigid etc...pentru circulatie in tot organismul,desi si acolo,am luat ginko biloba.voua va vine asa devreme ca mie?(ma scuzati de intrebare,dar pun si eu cap la cap informatiile).Mie imi vine o luna la 24 zile,urmatoare la 25,alta 27,alta 24,de obicei mai pe la24 sau 25.

Mergi la inceput