Durerea unei pierderi de sarcina (77)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingeras70 spune:

pentru toate fetele care pierd copilasii.Feriti-va de frig dupa chiuretare!E pericol de a se infunda trompele si pe urma...Luati antibiotice si antiinflamatoare macar 7 zile.Stati linistite in pat dupa interventie.Sex pauza 1 luna-sfatul medicului.De mers la control,dupa.Daca faceti candida,de la antibiotice,luati gynofort sau gynozol,ovule,3 buc,de 400.

Mergi la inceput

alinutza,ai inceput si tu un tratament cu antibiotice?dar antiinflamatoare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

buna ziua.
va citesc si eu de cateva zile, dar nu am reusit pana acum sa va scriu. va rog sa ma treceti si pe mine pe listuta - la aspirante. acum exact 2 saptamani am pierdut o sarcina - atat de mult dorita - de 16 saptamani - avort spontan. s-a intamplat in spital la 5 ore dupa internare, la miezul noptii. offffff........ cauza cica ar fi fost placenta jos inserata.

va pup

viitoare sper

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

apropo de antibiotice. mie mi-au facut antibiotic injectabil in spital de miercuri pana vineri apoi mi-a dat reteta de augmenitin (sper ca nu am scris gresit) timp de 5 zile cate 2 pe zi la 12 ore. am stat cumintica zic eu, cu exceptia unor sacosele de cumparaturi dar care nu aveau mai mult de 4- 5 kg. de frig ma feresc de felul meu eu fiind o persoana extrem de friguroasa de cand ma stiu.

in rest, cu starea de suflet e cel mai dificil, caci nu exista tratament pentru asta. visez noaptea cum imi nasc copilul dar nimeni nu vrea sa mi-l dea in brate si nici nu il aud plangand. apoi ma trezesc si nu mai dorm. offfffffffffff........

viitoare sper

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns s_alinutza spune:

Ingeras iau Zanocin de ieri, si pana ieri am luat Ampicilina. Normal ca iau antibiotice dupa chiuretaj. Ieri am fost la medic si mi-a facut antibiotic intravenos, a spus ca deocamdata ne limitam la astea pana vine rezultatul biopsiei. Am stat tot acasa, dar azi tre sa trec pe la birou neaparat, si la 4 am un examen la master, asa ca e musai sa scot nasul afara. O sa ma imbrac bine si poate ma duce sotiorul cu masina, dragul de el ca tare mare grija are de mine
In rest, cu durerea din suflet ma lupt si eu cel mai tare, ca acolo doare cel mai mult

Sanatate multa la toate!

Mergi la inceput

pentru sufletel,macar astazi,daca nu mai tot timpul,rugati-va la Sf.Stelian,da mamicilor care au pierdut copilasi,altii.Azi e Sf.Stelian.E si ocrotitorul copiilor.Faceti rost de acatistul sfintului.La rugaciuni colective pentru a avea copil gasiti acatistul,chiar la prima pagina,alaturi de cel al Sf.Nectarie,Ioachim si Ana,etc.Succes.
alinutza,bafta multa si eforturi cit mai putine.Acolo e o zona inflamata,tocmai s-a lucrat,uterul isi retrage din dimensiuni,acum.Lasa caratul si in pat.La master,vezi cum faci sa scapi repede,sugereaza-le ca ai o problema de sanatate,chiar spune-le ce ai patit,or fi mai omenosi profesorii si scapi sa ajungi acasa.Nu ai voie oboseala si eforturi!Nu sta in ninsoare si frig!imbracate bine.
vasipentru zile mai bune.Domnul sa ne binecuvinteze!

Mergi la inceput

pentru sufletel si burtica faceti o turtita cu ulei sfintit si faina sfintita de la slujba Sf.Maslu,de la biserica,se face de obicei vineri dupa amiaza,sau dimineata slujba.Cele 2 mentionate formeaza o coca,impreuna cu aghiazma si se pune intr-o craticioara pe foc,pina la formarea unei turtite,pe care sa o luati dimineata,pe nemincate(curate la trup).Faceti si mincati in fiecare zi.ungeti-va cu ulei sfintit la burtica.dati si voi acatiste la biserica si toate fetele care au pierdut sarcina,preotul sa faca o dezlegare,daca ii spuneti ce ati patit,stie ce sa citeasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellenii spune:

Ingeras70 iti multumesc pentru recomandari. Si eu am fost de curand la preot si parca mi-am luat o uriasa povara de pe umeri. M-am simtit mult mai usurata si privesc altfel lucrurile chiar daca suferinta e inca prezenta. Sunt convinsa insa, ca voi avea mereu in minte gandul cum ar fi fost daca as fi avut copilasul. Dar asa a fost sa se intample. Pana in acel moment chiar nu am constientizat ca poate exista atata suferinta. Stiam de femei care au pierdut sarcini, dar nu era atat de aproape de mine, ca si cum as fi facut parte din alta lume, in care pur si simplu aceasta intamplare nu era posibil sa-mi fie harazita.
Pe masura ce am inceput sa citesc mai mult despre acest subiect si v-am citit si pe voi si am vazut atatea drame si atata durere, trecand si eu putin prin aceasta experienta dureroasa, parca m-am trezit dintr-un vis frumos, dupa sfarsitul caruia a ramas doar un sentiment de teama, care e prezent alaturi de fiecare gand in care ma imaginez cu copilul meu in brate.
Poate, totusi am putea sa ne gandim si ca simplul fapt ca am putut ramane insarcinate, chiar daca nu a fost cu happy-end, e un lucru care poate sa ne dea sperante si sa nu ne lasam doborate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellenii spune:

Citat:
citat din mesajul lui ingeras70

ellenii si eu am patit ca tine,dar nu te baza pe ce zic medicii cu progesteronul,asta e vorba lor.La mine e perfect,spre exemplu,l-am facut de mai multe ori si tot s-a intimplat...

Eu am facut muulte analize si mi-au iesit toate bune si frumoase, mai putin cele hormonale - progesteron 1.78 in ziua 60 si ceva a CM(in asa hal de dereglare am avut).
Si endocrinologul mi-a zis ca asta e una din posibilele cauze, dar sa nu excludem insa malformatiile cromozomiale.
Am facut tratament cu Duphastone 10 zile, au venit si uratii mult asteptati (cred ca niciodata nu i-am asteptat cu atata infrigurare) si luni merg la ginecolog sa vad daca imi da verde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Cu intarziere fetelor dar va pun aici acatistul Sf Stelian

http://www.fieni.3x.ro/O%20R%20T%20H%20O%20D%20O%20X/Acatiste/Acatistul%20Sf%20Stelian.php

alinutza si happymum si pe toate fetele.

Dupa ce am pierdut sarcina si lumea in care traiam era doar a mea cine credeti ca m-a salvat? Maicuta Domnului si Sf Treime; intoarcerea spre ei a fost linitea mea sufleteasca; mi-a zis asa:"Dzeu sa hotarasca cand imi va da celalalt prunc pe care il voi naste la termen si sanatos";am pus pomelnice peste tot, m-am rugat cu sufletul si mintea, am plans si am cerut iertare.

Dupa nici aproape patru luni de la pierderea sarcinii de 21 de saptamani Dzeu m-a binecuvantat cu un nou prunc. Nu ma pot bucura cu adevarat de burtica mea caci voi fetelor ma intelegeti foarte bine.Merg saptamanal si chiar la cateva zile la doctor de stresata ce-s, imi mangai burtica mereu, ma gandesc cateodata numai la prostii, insa un preot mi-a zis asa:"stai linistita ca vei naste un baiat de toata frumusetea...." inainte de a ramane insarcinata; deci nu am nevoie de confirmare ecografica, caci simt ca este baiat, in fond sanatos sa fie.
Ingeras are dreptate: numai prin Cel de Sus putem vedea visul implinit

Diana, tu cum te mai simti?

13 + Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si casutza noastra si a lui BB

Mergi la inceput