Durerea unei pierderi de sarcina (77)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

multumesc frumos draga laurraa pentru acatist. l-am citit si sincer, parca ma simt mai bine.

sanatate multa si DD sa fie cu tine mereu.

viitoare sper

Mergi la inceput

dragele mele,
iata o scurta rugaciune pe care am gasit-o intamplator.

Sfinte Antoane, mangaietorul sufletelor mahnite, priveste cu indurare si vezi cum traiesc in intristare, pentru ca Dumnezeu nu mi-a dat harul de a deveni si eu mama, sau daca devin, imi curma bucuria, luandu-mi copilul de la san. Copiii sunt legatura de iubire dintre soti: mijloceste, deci pentru mine la Domnul, ca El sa ne mangaie cu un copil si sa ni-l tina in viata.

Eu fagaduiesc ca il voi creste si educa in frica lui Dumnezeu. Sfinte Antoane, pentru dragostea pe care ai avut-o fata de Pruncul Isus, dobandeste-mi acest har. Iar daca Dumnezeu a hotarat altfel, usureaza-ne, mie si sotului meu traiul, cu haruri deosebite, ca sa fim pururi resemnati in vointa lui Dumnezeu si sa ne folosim de starea noastra pentru a spori faptele bune in folosul aproapelui. Amin.

viitoare sper

Mergi la inceput

acesta este un fragment din mesajul lui kla78, scris pe 19.03.2006. o rog mult sa nu se supere daca l-am preluat dar m-a impresionat atat de mult, si ma gandesc ca poate nu toate fetele au citit din urma chiar totul.

""o data o femeie si-a pierdut pruncul nenascut la doar cateva luni de sarcina,avea o mare credinta in d-zeu si dupa acest eveniment neplacut mereu plangea si il intreba in rugaciuni pe d-zeu de ce a permis sa i se intample asa ceva?....dar intr-o noapte femeia a visat ca era in cer printre un grup de copilasi si aveau fiecare in manuta cate o lumanare aprinsa...iar unul statea intr-un colt si plangea....acel copil a atras-o fff mult...ca un magnet....era ceva special in el ...s-a apropiat de copil si l-a intrebat de ce plange?iar copilasul ia raspuns:plang pt ca tu esti mamica mea si de cate ori tu plangi mie mi se stinge lumanarea si nu pot sa ma alatur celorlalti copii ,te rog mamica nu mai plange ,nu-ti dai seama ca lacrimile tale imi sting lumanarile..?...visul i s-a parut atat de real incat din acea zi femeia nu a mai varsat o lacrima!si mereu ii aparea in vis un copilas care mereu radea si era fericit<!""

va pup
incerc sa adorm, desi mi-e greu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras70 spune:

ellenii si eu am avut o intirziere a ciclului cindva,dupa pierderea de sarcina,de fapt m+am dus iara la spital ptr ca facusem inflamatii,doctorul mi-a dat duphaston,tocmai sa vina cm,dar n-am luat,am asteptat sa vina singur,tocmai de frica unei noi dereglari prin acest medicament.Am facut polidin,ca era bun oricum si mi-a venit.Cert e ca antibioticele intirzie venirea ciclului,iar polidinul,ma gindeam,oricum e bun si ptr,inflamatii si mi-a venit si cm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellenii spune:

Mi-a intarziat si atunci. Eu am luat Zinat, timp de 7 zile si antiinflamatorii. Nu am avut probleme de niciun fel. Am avut si o cvasi menstruatie, dar dupa aceea m-am dereglat rau. Si eu as fi asteptat, dar mi-era teama ca vor trece luni pana se hatara sa vina, mai ales ca nu aveam niciun simptom. Si de-abiadupa 10 zile de la finalizarea tratamentului cu Duphastone s-a intamplat minunea! M-am speriat mai ales ca am mai citit pe alt forum de o tipa, care nu a avut menstruatie nici dupa duphastone si la care se instalase precoce menopauza - la 28 de ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras70 spune:

am auzit de femei care au avut lipsa cm chiar 1 an jumatate,sa stii.Si au facut si tratament in timpul asta. ce sa mai zicem,cu Dumnezeu inainte!si pentru toate.

Mergi la inceput

Nasol tare! Eu ma tot minunez de cate probleme sunt pe lumea asta si de cate sacrificii e nevoie pentru unii sa devina parinti! Si altii... mai bine ma abtin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

nu vreau sa va intristez si mai tare. stiu ca pierderile de ingeri nu vi le-ati provocat. nu vreau sa intelegeti gresit, dar am vrut sa impart cu voi www.orthodoxphotos.com/readings/avortul/scrisoare.shtml" target="_blank">acesta scrisoare pe care am gasit-o azi.

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns s_alinutza spune:

E foarte trista scrisoarea, si nu vreau sa cred ca asa soarta ii paste pe copilasii care mor asa prin avort, sau ai nostrii care s-au oprit din evolutie, ca ei nu au nici o vina saracutii
Eu cred ca toti ajung ingerasi

O seara buna tuturor!

Mergi la inceput

E atat de trista!

Mergi la inceput