Durerea unei pierderi de sarcina (77)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Fetelor imi cer iertare dar nu am mai reusit sa dau de verisoara mea.De acum cand intra pe mesenger.Ingeras, acum incerc sa caut eu in engleza adresa manastirii zisa de tine caci la cea de la Malevi cred ca am gasit ceva.O sa postez aici sa vedem daca e bine.

Sicuta, sa intelegem ca ai alt BB in burtica? Daca este asa, Doamne ajuta sa fie bine!!!!

Sara, ti-am scris la odisee!

Fetelor eu ma simt cam rau, am fost la dr si e bine BB, chiar energic, dar am niste dureri de spate de innebunesc.Zilele astea mai mult in pat am stat.
Va pup dulce sa se ia si la voi, va astept la odisee, sa dea Dzeu sa ne fie bine

11 + Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!

binecuvantarea noastra

just "us"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

http://www.gtp.gr/TDirectoryDetails.asp?id=17634

Aici am gasit o adresa de la Malevi.

11 + Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!

binecuvantarea noastra

just "us"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sicuta13 spune:

Lauraa, din pacate acum o luna bebele meu a plecat la ingerasi si cu toate ca atunci nici nu voiam sa aud de alta incercare acum vreau sa incerc din nou (bineinteles dupa ce va trece un timp)

Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras70 spune:

lauraa,am deschis acolo unde zici ca e adresa in engleza,dar nu gasesc adresa...de adresa cealalta,ce stii??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns s_alinutza spune:

Vineri am intrerupt sarcina de 10 saptamani si jumatate, pentru ca bebelasul nu mai avea activitate cardiaca Sunt suspecta de sarcina molara. Astept rezultatul unei analize care sa ma lamureasca, dar dureaza 2 saptamani A mai trecut cineva prin asta? Am citit ca sarcinile molare apar 1 la 1000 Si mi s-a intamplat chiar mie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

alinutza imi pare rau ptr pierderea sarcinii. stiu cat de greu e. dar trebuie sa fii tare si sa mergi mai departe sa-ti implinesti visul.
si pt tine sa mai aline durerea

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

alinutza,cum se numeste analiza facuta de tine,te rog? delphinas,ai scris ptr.briulet?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns s_alinutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ingeras70

alinutza,cum se numeste analiza facuta de tine,te rog? delphinas,ai scris ptr.briulet?

Cred ca pentru biopsie s-a luat tesut din placenta eliminata si s-a trimis la analiza. Din pacate aseara am avut hemoragie, la 10 am fugit la medic si la eco s-a vazut ca placenta molara s-a refacut, si a trebuit sa ma chiureteze din nou Iarasi au luat tesut si au trimis la biopsie Is terminata psihic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

Alinutza, Dumnezeu si Maica Domnului sa fie alaturi de tine , sa iesi cu bine din asta ... si sa ai parte de multa impacare si liniste sufleteasca.

Doamne ajuta !

diana

A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
pagina mea: http://www.dianabostan.evonet.ro/canonul.asp

Mergi la inceput

alinutza,te inteleg perfect.Asa se ia dupa astfel de situatii biopsie ca sa vada ce gasesc in produsul respectiv.Si probabil,nu stiu,dar banuiesc,au oprit singerarea,sau au vrut sa opreasca singerarea prin chiuretaj biopsic,ultima oara.Dupa prima chiuretare nu ai stat in spital?Eu am luat multe antibiotice,antiinflamatoare si am stat la caldura si nemiscata in pat vreo 7 zile.Ai grija,stai fara miscare fizica si la cadura,ca sa nu racesti sa se intimple si altele,pe la trompe.Domnul sa fie cu tine si familia ta!!Cauta,incearca te rog,cum poti tu, sa te linistesti un picut si apoi vorbim mai pe larg.Sper sa ti se opreasca hemoragia.Stai linistita,fara eforturi fizice!

Mergi la inceput