Durerea unei pierderi de sarcina (77)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Maine merg la verisoara mea si cum am informatiile necesare va scriu

11 + Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!

http://bd.lilypie.com/pruSp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras70 spune:

lauraa,ajuta-ne daca poti,eu as vrea adresa de la Man.Tsambika poate obtinem snurulete de acolo sa le punem la burtica.toate fetele si floricele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PETRICIA spune:

Buna....dau si eu buzna cu problemele mele....., spuneti-mi si mie va rog ( cine a mai trecut prin asa ceva), in data de 27 septembrie sarcina mea s-a oprit in evolutie, in aceeasi zi am fost chiuretata...si nici pana in ziua de astazi nu mi-a venit ciclul....doctora mi-a spus ca ar fi trebuit sa-mi vina 4-6 saptamani, am fast sambata la o eco intavaginala si cu rezultatul la doctora,... ecografa a scris pe rezultat cu semnul intrebarii sinechie, dar doctora a zis ca nu este....se poate vedea la eco intravaginal???? Poate veni ciclul mai tarziu???
Doctora mi-a dat UTROGESTANT 2/zi seara timp de 5 zile.

Va multumesc

Mergi la inceput

mie mi-a venit la 26 zile dupa chiuretare.Apoi am avut o inflamatie si mi-a venit la 14 zile dupa acele zile de ciclu si dupa nu mai imi venea,ca la tine.Mi-a dat duphaston tot 5 zile,ca sa imi vina ciclul,asta e rostul,parerea mea.Eu nu am luat,am lasat organismul in pace si dupa o perioada a venitcm.singur.deci utrogestanul,poate,zic si eu,o fi ptr.a veni acea singerare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sicuta13 spune:

Astazi, pentru prima data ma gandeam ca nu voi abandona lupta cu viata. Imi doresc foarte mult un copil si cu ajutorul lui D-zeu cred ca il voi aveaStiu ca ma asteapta o lupta lunga dar macar am intalnit doctorul care e dispus sa lupte alaturi de mine.
De asteptat mai am un pic abia au trecut 3 saptamani...

Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Citat:
citat din mesajul lui PETRICIA

Buna....dau si eu buzna cu problemele mele....., spuneti-mi si mie va rog ( cine a mai trecut prin asa ceva), in data de 27 septembrie sarcina mea s-a oprit in evolutie, in aceeasi zi am fost chiuretata...si nici pana in ziua de astazi nu mi-a venit ciclul....doctora mi-a spus ca ar fi trebuit sa-mi vina 4-6 saptamani, am fast sambata la o eco intavaginala si cu rezultatul la doctora,... ecografa a scris pe rezultat cu semnul intrebarii sinechie, dar doctora a zis ca nu este....se poate vedea la eco intravaginal???? Poate veni ciclul mai tarziu???
Doctora mi-a dat UTROGESTANT 2/zi seara timp de 5 zile.

Va multumesc

Petricia, ca sa te mai incurajez, citeste experienta mea expusa la acest subiect :
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=78699

Mami de fetita si de baietel 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PETRICIA spune:

Fetelor va multumesc mult pentru raspunsuri....Eseea sa sti ca m-am mai linisttit,eu saptamana trecuta am vazut ceva vaaaaag pe hartie( scuze pentru amanunte) si atat, s-a orit. Ma gandeam ca o fi si din cauza tratamentului pentru FIV care l-am facut ( menopur, puregon, dipherelin), la eco intravaginal doctora mi-a spus ca nu este sinechie, dar eu personal am vazut ca sinechia se descopera la histeroscopie....nu stiu ce sa mai cred....oricum multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonagabri spune:

Buna fetelor,Petricia si eu am fost an situatia ta sa ati spun an mare pe 16 iunie sarcina oprita an evolutie ,pe 17 m-au curatat iar primul cm pe 5 august fffff putin an septembrie nimic m-am dus la doc si mia dat tratament pt 3 luni ai multumesc lui DD acum sunt bine mia venit pe 30 sept ,apoi pe 30 oct ,iar acum am ultima luna de tratament ,eu m-am speriat tare pt ca nu mai mi se antamplase asa ceva anainte ,dar dupa toate eco ,si dupa toate analizele facute nu a iesit decat dereglarea organismului ,deci stai linistita .BAFTA MULTA TUTUROR va pupic pe toate

Mergi la inceput

practic astazi incepe postul Craciunului.Cine vrea,poate tine caci ne va fi folositor.Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARA_HS spune:

Buna fetelor.
Iata-ma pentru a doua oara, consecutiv , la acest subiect. Tot cu sarcina oprita in evolutie, tot pe la 8-9 saptamani, de fapt, fiind o sarcina cu ou clar, ca si prima oara. Nu se cunoaste cauza. Medicul mi-a spus sa iau o pauza de un an , cel putin, si sa facem teste genetice. Stie cineva unde se fac aceste teste, in Bucuresti? Sunt multe? Sunt grele??
Medicul meu nu imi da nici o lamurire, doar mi-a spus sa merg la Medsana, dar mi se pare aiurea sa merg asa, fara o trimitere, ceva....
Cum se procedeaza? Nu stiu de unde sa incep....

Mergi la inceput