Durerea unei pierderi de sarcina (77)
Raspunsuri - Pagina 11
laurraa spune:
Maine merg la verisoara mea si cum am informatiile necesare va scriu
11 + Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
http://bd.lilypie.com/pruSp2.png
ingeras70 spune:
lauraa,ajuta-ne daca poti,eu as vrea adresa de la Man.Tsambika poate obtinem snurulete de acolo sa le punem la burtica.toate fetele si floricele.
PETRICIA spune:
Buna....dau si eu buzna cu problemele mele....., spuneti-mi si mie va rog ( cine a mai trecut prin asa ceva), in data de 27 septembrie sarcina mea s-a oprit in evolutie, in aceeasi zi am fost chiuretata...si nici pana in ziua de astazi nu mi-a venit ciclul....doctora mi-a spus ca ar fi trebuit sa-mi vina 4-6 saptamani, am fast sambata la o eco intavaginala si cu rezultatul la doctora,... ecografa a scris pe rezultat cu semnul intrebarii sinechie, dar doctora a zis ca nu este....se poate vedea la eco intravaginal???? Poate veni ciclul mai tarziu???
Doctora mi-a dat UTROGESTANT 2/zi seara timp de 5 zile.
Va multumesc
ingeras70 spune:
mie mi-a venit la 26 zile dupa chiuretare.Apoi am avut o inflamatie si mi-a venit la 14 zile dupa acele zile de ciclu si dupa nu mai imi venea,ca la tine.Mi-a dat duphaston tot 5 zile,ca sa imi vina ciclul,asta e rostul,parerea mea.Eu nu am luat,am lasat organismul in pace si dupa o perioada a venitcm.singur.deci utrogestanul,poate,zic si eu,o fi ptr.a veni acea singerare.
sicuta13 spune:
Astazi, pentru prima data ma gandeam ca nu voi abandona lupta cu viata. Imi doresc foarte mult un copil si cu ajutorul lui D-zeu cred ca il voi aveaStiu ca ma asteapta o lupta lunga dar macar am intalnit doctorul care e dispus sa lupte alaturi de mine.
De asteptat mai am un pic abia au trecut 3 saptamani...
Cris
Eseea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui PETRICIA Buna....dau si eu buzna cu problemele mele....., spuneti-mi si mie va rog ( cine a mai trecut prin asa ceva), in data de 27 septembrie sarcina mea s-a oprit in evolutie, in aceeasi zi am fost chiuretata...si nici pana in ziua de astazi nu mi-a venit ciclul....doctora mi-a spus ca ar fi trebuit sa-mi vina 4-6 saptamani, am fast sambata la o eco intavaginala si cu rezultatul la doctora,... ecografa a scris pe rezultat cu semnul intrebarii sinechie, dar doctora a zis ca nu este....se poate vedea la eco intravaginal???? Poate veni ciclul mai tarziu??? Doctora mi-a dat UTROGESTANT 2/zi seara timp de 5 zile. Va multumesc |
Petricia, ca sa te mai incurajez, citeste experienta mea expusa la acest subiect :
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=78699
Mami de fetita si de baietel 20+
PETRICIA spune:
Fetelor va multumesc mult pentru raspunsuri....Eseea sa sti ca m-am mai linisttit,eu saptamana trecuta am vazut ceva vaaaaag pe hartie( scuze pentru amanunte) si atat, s-a orit. Ma gandeam ca o fi si din cauza tratamentului pentru FIV care l-am facut ( menopur, puregon, dipherelin), la eco intravaginal doctora mi-a spus ca nu este sinechie, dar eu personal am vazut ca sinechia se descopera la histeroscopie....nu stiu ce sa mai cred....oricum multumesc mult
ramonagabri spune:
Buna fetelor,Petricia si eu am fost an situatia ta sa ati spun an mare pe 16 iunie sarcina oprita an evolutie ,pe 17 m-au curatat iar primul cm pe 5 august fffff putin an septembrie nimic m-am dus la doc si mia dat tratament pt 3 luni ai multumesc lui DD acum sunt bine mia venit pe 30 sept ,apoi pe 30 oct ,iar acum am ultima luna de tratament ,eu m-am speriat tare pt ca nu mai mi se antamplase asa ceva anainte ,dar dupa toate eco ,si dupa toate analizele facute nu a iesit decat dereglarea organismului ,deci stai linistita .BAFTA MULTA TUTUROR va pupic pe toate
ingeras70 spune:
practic astazi incepe postul Craciunului.Cine vrea,poate tine caci ne va fi folositor.Doamne Ajuta!
SARA_HS spune:
Buna fetelor.
Iata-ma pentru a doua oara, consecutiv , la acest subiect. Tot cu sarcina oprita in evolutie, tot pe la 8-9 saptamani, de fapt, fiind o sarcina cu ou clar, ca si prima oara. Nu se cunoaste cauza. Medicul mi-a spus sa iau o pauza de un an , cel putin, si sa facem teste genetice. Stie cineva unde se fac aceste teste, in Bucuresti? Sunt multe? Sunt grele??
Medicul meu nu imi da nici o lamurire, doar mi-a spus sa merg la Medsana, dar mi se pare aiurea sa merg asa, fara o trimitere, ceva....
Cum se procedeaza? Nu stiu de unde sa incep....