Durerea unei pierderi de sarcina (77)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Ooooof nu stiu de ce apare asa,poate fiindca sunt litere grecesti?

Nepoteii mei nazdravani

Ale,un sufletel norocos!

Mergi la inceput

O sa scriu cu litere de-a noastre

AL(dar intors L in cap).U(intors in cap)ETPOM(culcat cu picioarele spre dreapta),KINOPIAM(intors cu picioarele spre dreapta),T.K 220 09,TELEFON: 2792022630
Literele bolduite sunt cele cu explicatiile din paranteza.
Sper sa intelegeti.

Nepoteii mei nazdravani

Ale,un sufletel norocos!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Anidaz

...la servici...niste nenorociti si jumatate!

Lupta cu kg
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras70 spune:

am incercat sa caut despre man.din Grecia.Dar vad ca numai in limba greaca.De gasit gasim sa ne traduca cineva in greceste,mai sunt studenti la teologie sau preoti care stiu,dar,iertati-ma de intrebare,la Malevi se merge in genunchi catre Maica Domnului si se promite un nume ptr.copil??nu dati cu pietre in mine...va rog,dati-mi informatia.Am inteles ca se poate intr-un fel trece literele din greceste in literele noastre,cumva.Daca reusim asta,le scriem.Saptamina asta imi intind antenele,intindeti-le si voi sa aflati informatii mai multe si poate le scriem si primim si snurulete,ca sa ne putem la burtica si sa stam cu snuruletele.
camy-si la mine e la fel la servici,Doamne,va fi vreo data mai bine?
ce am auzit la o emisiune interesanta la tv:e bine sa dam la manastiri,acatiste pe 40 zile sa ne pomeneasca la Sf.Liturghie,auziti ca atunci cind se tine Sf.Liturghie in altar se deschid cerurile,e bine sa fie numele noastre pomenite si ce problema.

Mergi la inceput

camy,cum mai merge la oamenii aceia rai? diana,cum a fost la spectacol?/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

buna

a fost super, au aratat ceva la stiri, total eronat ce au spus

o sala plina, in picioare , am dansat si aplaudat tot timpul , de toate varstele si foarte multi tineri de 20 de ani si ceva

a fost super

va pup , diana

A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
pagina mea: http://www.dianabostan.evonet.ro/canonul.asp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

anidaz...draga mea, imi era dor de tine

A vanit verisoara mea in Romania, ea locuind in Grecia-Atena si o voi ruga sa imi citeasca de pe site si sa imi zica daca putem trimite o scrisoare (o rog pe ea sa scrie) in care sa cerem snurulete pe edresa uneia dintre noi.

11 + Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!

http://bd.lilypie.com/pruSp3.png

Mergi la inceput

Lauraa daca ne traduce poate aflam ca putem scrie si in engleza ,of ce mult mi-as dori si eu o ata cu mir.Poate vom reusi sa primim pana la urma,

Nepoteii mei nazdravani

Ale,un sufletel norocos!

Mergi la inceput

lauraa,roaga pe verisoara sa ne traduca,adresa exacta,sa stim unde sa scriem.Poate ne gaseste cineva exact adresa de la Man.Tsambika,de acolo e bine sa avem snurulete,sau macar vreo agentie de turism care face excursii,vorbim cu ghidul ma gindeam,luam snurulete,le dadeam si le primeam la intoarcere.

Mergi la inceput