Puiuti de Randunici 2008!! (125)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

buna gogoasa tuchi .....multumim de tratarisire ....l-am urat pe sebaceu si azi noapte cand singura pe aici ca bubu trebaluia si restul "pasaretului" dormea....sau ce stiu eu ce faceau ....dar il mai urez si acu': sa fie sanatos, ca e frumos, voios si norocos !
frumos cadou ti-a facut sotu', e adevarat .....da' sa stii ca eu cred ca s-a gandit la tine: la munte e frig, se inmultesc mucozaurii ....aci la bucuresti e cald, e liniste, nu e praf..........
las' ca poate iti face o surpriza si curand curand ne saluti din varf de munte

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Tineri casatoriti;
-Draga mea eu am regulile mele. Dimineata la ora 8 sa fie micul dejun
gata, indiferent daca sunt acasa sau nu.. La ora 13 sa fie pranzul gata,
indiferent daca sunt acasa sau nu. Cina sa fie pregatita pentru ora 19,
indiferent daca sunt acasa sau nu.. Ai inteles?
-Da, am inteles. Am si eu o singura regula; luni,miercuri si sambata fac
sex, indiferent daca esti acasa sau nu...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

Citat:
citat din mesajul lui ursuleata

Tineri casatoriti;
-Draga mea eu am regulile mele. Dimineata la ora 8 sa fie micul dejun
gata, indiferent daca sunt acasa sau nu.. La ora 13 sa fie pranzul gata,
indiferent daca sunt acasa sau nu. Cina sa fie pregatita pentru ora 19,
indiferent daca sunt acasa sau nu.. Ai inteles?
-Da, am inteles. Am si eu o singura regula; luni,miercuri si sambata fac
sex, indiferent daca esti acasa sau nu...
Mami de ursulet

...hotarata femeie!

gata fasolica pentru ursulet?

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Ce frumos, ce de ati mai ciripit Am ras tare la faza cu fasolea, Ursulicada sa te pupe mama Bubudaca a citit, mai rade si acum
Eu am venit de la plimbare f f f f f binedispusa De ce credeti?
Pai dadeam eu baiatul marait in leagan, si el protesta si vroia sa linga lantul leaganului si el nu-l lasam si el maraia si vine langa noi o mamica cu o fetita dragalasa foc M-a socat ca avea plovaras tricotat visiniu si ghetute aceeasi culoare, de lac Si mamica se uita la noi si la un moment dat intra in vorba...dar cat are, dar ce frumusel, dar de ce plange ...eu zic politicos " hai mami sa mergem ca te-ai facut de ras, rade fetita de tine ..." si mamica zice incet asa, timid...Simona? si apoi zice si numele meu de fata Bueyyyy , era o fosta colega de generala , voi va dati seama ? Eu n-am recunoscut-o dar ea m-a recunoscut dupa .... inflexiunea vocii Si fetita ei avea 1 an jumate si mai avea o fetita de 18 ani neneeee, ce de nebuni pe lumea asta tare m-am bucurat ca am revazut-o si ca nu-s singura ..lasam la o parte faptul ca ea arata muuuuuulllllllt mai bine, f subtirica si moderna...si nu venea de la spalat vase ca mine De maine tin regim si ma pieptan inainte sa ies cu copilul in parc Azi, am treaba e la cuptor , piureul lui musiu e la fiert si eu ma lupt cu niste stafide in ciocolata
Ce ma bucur ca m-am intalnit..pe vremea aia locuiam la Bucur Obor,eram vecine cu Stela si cu Kya

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

F tari bancurile de azi ...Cami, Ursu

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Cami mie-mi zice EA , impersonal...maine poimaine sunt AIA Mai bine baba, ca la mine s-ar si potrivi
Lianabine recunosc , uneori mai fac si cate ceva la orele tarzi de buhuhu, dar duamna nu ma mai fac in veci Ieri am mancat asa: o chfla graham cu tzatziki gata cumparat de la Auchan 3 prajituri si doua gogosi Dar m-am lasat de baut am baut fanta zero
Tuchice zici , bun meniul? E de duamna?Aseara cand am plecat in vizita mi-am amintit de tine, ca aveam sosete scumpe de lycra lasate pe glezna frumos Ca sa nu mai spun ca am coborat mai intai cu scaunul de masina si geanta si am lasat copilul in casa in tarc, cu usa descuiata sa nu mai pierd timpul dar n-am luat si cartela de la interfon Si cand am auzit tzac in spate am crezut ca fac infarct Apoi a iesit un nene cu o naveta de bere in brate si eu strigam ca apucata : nu inchideti, va rooog , nu inchideti...ala s-a blocat si statea stana de piatra in fata mea , eu cu scaunul in brate, el cu naveta ...usa tzac in spatele lui...dar s-a simtit atat de vinovat incat cu naveta in brate, a scos cartela, a deschis usa si a asteptat cu usa deschisa sa faca iar tzac ca sa nu se mai inchida Foarte frumos, o mama model... si pt mine! E bine asa Liana?
Credeati ca am plecat? Doar am executat program de dimineata cu picaturele si schimbat scutecele si acum acum ma apuc de piure de fructe /legume ce-or fi merele astea care este

poze

...nu m-am putut abtineee....

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Ceeeee? Nimeni??????Dar ce nene, toata lumea gateste ? Sau dormiti ?
Ia sa mai bag eu repede un mesaj ca poate au mai adus chiloti la pravalie
Baiatul meu a dormit 2 ore si de jumatate de ora face genoflexiuni Si eu ma uit la el pe monitor si ma gandesc daca sa-l lovesc sau nu cu niste legume

poze

Mergi la inceput

Bubuinchide imediat aragazul si spune ceva ...ca eu am terminat stafidele alea si ma plictisesc Baiatul meu a luat o pauza de genoflexiuni si face rasuciri de mana ...se uita cand in palma, cand pe partea ailalta si de la cap...ce-o vedea el acolo

poze

Mergi la inceput

Asaaaa...am stat sa scriu o ditamai scrisorica , care incepe asa:

Aoleo, abia mi-am revenit…cand am venit de-afara cu copiii, m-a luat o burta…ma durea asa tare de nu mai steam cum sa stau…din cauza de rusi nenorociti …pe mine nu m-a durut de ani buni…am luat un Saridon si am stat putin in pat si mi-e trecut…mama, ce nasol…ziceam sa fac curat, dar nu ma mai apuc…nu ma simt in stare…am pus sa fac ciorbita de vacuta si sa-i scot si lui Stef de-acolo sa-i pasez(doar legume cu carnita) si gata.

Stefi vad ca n-a avut febra de la vaccineala, dimineata s-a trezit la 7, a papat lapticul si apoi s-a culcat singurel si s-a trezit la 9 jum. Dupa ce-l pun in pat se uita printre gratii sa vada ce fac eu si daca ma vede ca ma culc se culca si el
La 10 i-am facut 2 mere galbene, de Voinesti, cu branzica si cereale cu biscuiti. Era cam contrariat de gustul marului simplu, dar a papat pana la urma. Nu chiar tot, a mai ramas putinel.

Maria, felicitari pt. dintisor!

Bravo Stela curajoasa, cu ‘nealor kilariti!

Adriana, imi pare rau ca Daria e in greva laptelui…ii mai pui o cupa de lapte praf in piure la pranz…ii faci branzica zilnic, ii dai iaurtel plus ce mai bea ea din bibe, se-aduna.

Mimo, super tare dedicatia de dimineata !!
Si sa stii ca si pe mine ma apuca lenea, dar n-am timp de ea…eu seman rau cu mama, exact ca mine facea si ea. Acum are probleme cu picioarele si tot n-are stare…
Eu ies cu astia mici afara doar dimineata, de la 11 la 13:30. Apoi la 14 le dau sa pape si la 15 se culca. Se scoala la 18…pana papa iar, se face 19…si nu mai e timp de iesit iar…

Clau, pai ce sa fac, mami, daca la 2 noaptea ma apuca energia…eee, glumesc …ieri am dormit la pranz si am stat sa calc pana pe la 1, nu mi-era somn…apoi baita, uscat parul…se facu 2…
Aoleo, saracuta de tine…in ce hal te chinuie Rebeccoasa…nasol rau…chiar imi pare asa de rau…

Gecko, pupici la bursucel ! Sper sa nu aiba nimic si sa-si revina!

Pucca, ai incercat iaurt cu banana? Si cu cereale, sa fie mai gros. Si eu ii dau cereale cu biscuiti si ii pun si in fructe. Si au si gluten si zahar si daca scrie pe cutie ca sunt de la 6 luni, io i-am dat!

Tuchi, sar’na pt. tratatie, o gogoasa- doua am luat si eu ! Cu beutura, mai subtire la ora asta!
Aoleo, ce cadou minunat!

Mimooooo, chiar nu am ras, sa stii!!!!!!! Ursulica e tanara, are ea timp sa faca fasole verde!
Eee, ce faci cu stafidele in ciocolata ??

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Mimo, aragazul merge in legea lui, ca pana fierbe vitelul ala se face noapte
Aici eram, dar am citit din urma n-spe pagini si vezi ce flumos am raspuns?

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput