Puiuti de Randunici 2008!! (125)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianadana spune:

Pucca,eu ii dau. Am citit ca glutenul se da de la 6 luni(unii spun 8 luni) dar daca sunt facute pt 6 luni... De fapt eu nu am prea inteles care e problema cu glutenul asta. Iar zahar cred ca au in cant mica.

Adriana, mamica unei minuni - Daria Maria - 2 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Si acum din seria "Cum stiu eu sa ma fac de ras" - capitolul "Povesti cu masini":
Azi dimineata trimit pe cineva de la birou sa inmatriculeze o masina. Ii spun:" te duci la biroul X, la doamna blonda si ii zici ca vii din partea domnului CUTARICA ca sa te rezolve mai repede si ii dai o spaguta. Ajunge omul acolo si isi da seama ca nu are datele firmei si ma suna sa i le dictez. In timp ce eu ii dictam el ii zicea cu voce tare "duamnei blonde" :numele firmei? eu zic "... SRL", el cu voce tare "... SRL", "cod fiscal?" - eu zic "RO..." el cu voce tare "RO...", bla-bla ...si la sfarsit eu ii zic "vezi sa nu uiti sa ii dai dreptul doamnei blonde!" el cu voce tare " sa ii dau dreptul doamnei blonde"

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
http://community.webshots.com/user/raluca2107

Mergi la inceput

Raluca . Eu zic sa eviti sa ai legatura cu vre-o masina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

si eu ii dau teodorei cereale cu biscuiti de la milupa; astea combinate cu iaurt le papa in 2-3 minute fara comentarii, uneori trecem chiar la a doua cutiuta de iaurt; tin si eu cont de ce stiu ca nu e indicat si cum zice luny am si eu unele pasarele la anumite chestii, dar sincer nu stau nici sa numar boabele din fasole, cum se zice....nu cred ca au asa cantitate mare de zahar sau gluten (sunt special de la 6 luni), mai ales ca sunt cereale cu biscuiti, si nu biscuiti simplii....ei, ne dam cu parerea , ca fiecare face tot cum simte ca e mai bine si "doarme" mai linistita

raluca, eu le-am scris aseara la aia de la babypoint sa imi anuleze comanda...sa vedem daca vor...si asta pentru ca acum am inteles ca nu aduc produsele acasa, ci trebuie sa merg eu sa le ridic de la un colaborator de-al lor, ceea ce nu imi convine deloc; asta era scopul comenzii pe net, sa vina acasa (lasa ca am cumparat de 3 ori pana acum ce imi trebuia....cam greu cu livrarea)...ei, asta e....

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Raluca . Eu zic sa eviti sa ai legatura cu vre-o masina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Liana, intradevar nu vin acasa eu de fiecare data le-am ridicat de la posta. Pentru mine nu a fost o problema pt ca stau chiar vizavi de posta din cartierul meu.

http://community.webshots.com/user/raluca2107

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluca2107

Si acum din seria "Cum stiu eu sa ma fac de ras" - capitolul "Povesti cu masini":
Azi dimineata trimit pe cineva de la birou sa inmatriculeze o masina. Ii spun:" te duci la biroul X, la doamna blonda si ii zici ca vii din partea domnului CUTARICA ca sa te rezolve mai repede si ii dai o spaguta. Ajunge omul acolo si isi da seama ca nu are datele firmei si ma suna sa i le dictez. In timp ce eu ii dictam el ii zicea cu voce tare "duamnei blonde" :numele firmei? eu zic "... SRL", el cu voce tare "... SRL", "cod fiscal?" - eu zic "RO..." el cu voce tare "RO...", bla-bla ...si la sfarsit eu ii zic "vezi sa nu uiti sa ii dai dreptul doamnei blonde!" el cu voce tare " sa ii dau dreptul doamnei blonde"

...tareeee!!!.....sa nu-mi spui ca duamna a mai si luat spaguta dupa ce a aflat tot poporul de era prin preajma

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

La noi exista cereale Milupa fara lapte

Mergi la inceput

adriana eu am luat de la milupa cereale fulgi de orez fara lapte, cutia albastra, chiar scrie pe ea ca sunt fara lapte.

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

un martini, o goggoasa, luati de serviti ca am Sebaceu de 9 luni!

Ghiciti ce cadou mi-a facut sotul meu?
M-a lasat singura cu amandoi copiii 5 zile!

Ce, doar nu-mi doream o excursie la munte, nu?

Va imbratisez pe toate si daca nu mai adorm in pat cu Ilinca diseara poate mai scriu ceva!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput