Puiuti de Randunici 2008!! (125)
Raspunsuri - Pagina 5
adrianadana spune:
Cu iaurtul nu stiu ce sa zic. Vad ca matei mele ii place cu cereale cu biscuiti. Eu i-am pus si in legume si i-au placut.
Adriana, mamica unei minuni - Daria Maria - 2 aprilie 2008
pucca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adrianadana Si Dari exact la fel. Gata am terminat cu stresul legat de copil. Din punctul asta de vedere...ca mai am si alte goange. oricum, m-ai linistit. Multumesc muuuult |
stai mami calma, puiutul tau e in grafic
Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze
pucca spune:
Fetelor cerealele cu biscuiti de la milupa, au gluten?
Minunea mea!
poze
ralucaspm spune:
Am scris la capitolul trecut.
Stela, daca poti trimite-mi un mesaj. Mersi !
Raluca cu Ioanna (5.07.2006) si Georgios (13.03.2008)
adrianadana spune:
PUCCA au si gluten si zahar
Adriana, mamica unei minuni - Daria Maria - 2 aprilie 2008
pucca spune:
Daca au gluten si zahar, le dati la bebei? Au voie? Sau cerealele de biscuiti de care vorbiti voi nu sunt de la Milupa?
Minunea mea!
poze
luny spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ursuleata
Saru'mana! Dar fasolea si cu coaja si cu boabe??? www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma IAR POZE tiker Mami de ursulet |
da,bre, cu pastaie, nu e coaja aia, asa cum e o pui!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
citat din mesajul lui pucca Fetelor cerealele cu biscuiti de la milupa, au gluten? Bianca Maria - 28.03.2008 Minunea mea! poze |
au, ca-s cu grau!
luny spune:
citat din mesajul lui pucca Daca au gluten si zahar, le dati la bebei? Au voie? Sau cerealele de biscuiti de care vorbiti voi nu sunt de la Milupa? Bianca Maria - 28.03.2008 Minunea mea! poze |
eu am ales sa nu-i dau, cel putin gluten, dupa 8 luni abia..cu zaharul si sarea nu-s de acord defel..
raluca2107 spune:
Liana, eu am comandat de 2 ori la babypoint si cam intr-o saptamana, max 10 zile mi-a venit comanda de fiecare data. Factura proforma vine pe mail iar factura definitiva o gasesti in colet cu produsele.
Si la noi merg mai bine legumele. Am observat insa ca, de cand nu ii mai dau fructele prea amestecate, adica de o saptamana ii dau doar mar cu para, biscuiti si branzica, mananca mai bine.
Bineninteles ca tot cerealele sunt campioane. Ieri am inaugurat cutia de nestle cu ciocolata (un real succes)
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
http://community.webshots.com/user/raluca2107