Puiuti de Randunici 2008!! (125)
Raspunsuri - Pagina 8
mimonix spune:
Da Bubu ai raspuns "elaborat", fara lene
Am terminat stafidele, am citit tot forumul din scoarta-n scoarta si acum ma duc "la lupta cea mare"
Internaaaaaaatiiiiiionaaaalaaaaa 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Edit: ba nu me duc, ca a adormit la loc
I-o fi mirosit a legume ![]()
clauclau spune:
Gata duamnelor, m-am intors si eu din lume...
Nebunie mare pe strada si Mimo, la intoarcere chiar aproape de blocul meu ma intalnesc cu un alt Tigrisor pe strada, ce culoare crezi? Rosuuuu, ezact ca al meu!
Ce spuneai tu ca nu mai este in cartier, hmmmmm? ![]()
Ce tare cu colega, cand povesteai credeam ca o sa zici ca e vorba de o colega de crenguta...
Ursuleata, ai reusit mama cu fasolica verde?![]()
Am uitat sa va zic ca fie-mea il recunoaste pe frate-so la telefon. Seara cand vorbesc cu el, ii pun si eu telefonul la ureche si Razvan o striga, iar ea incepe sa dea din picioruse tare, tare si sa rada cu chiote! e haioasa...
Tuchi, mersic de gogoasa, chiar mi-era pofta de dulce!
Frumos cadou ai primit!![]()
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
tuchita spune:
Vreti un exemplu de mama denaturata?
L-am lasat pe Sebaceu singur in casa dormind si am plecat dupa Ilinca la gradinita!
L-am gasit tot dormind( din fericire!) asa ca de data asta am scapat!
Ce sa fac daca e bolnav si n-are tata?
Noroc ca pe Ilinca am vrajit-o sa se grabeasca cu doua carti de colorat si=o cutie de carioci!
Din pacate mi-a fost frica sa mai trec pe la farmacie, ca doar aia de peste drum are Biotics, alea de la parterul blocului n-au asa ceva...asa ca sper sa nu se kce foarte rau de la atatea antibiotice!
Am vazut ca ma intreba Clau ce mai mananca domnul....raspunsul e ca aproape nimic de cand e bolnav si ii ies si dintii( avem 4 si inca 4 stau sa sparga!)
Deci dimineata- 180ml lapte cu 3 masuri cereale( formula originala antireflux!
)
- ora10-11- mar+1/2banana+ branza de " veci"( daca va zic ca am luat din piata de la Barlad una superbuna...)+/-1 masura cereale
ora14- legume+carne/ou+unt
apoi mai baga 150 lapte+cereale
ora18-iaurt cu cereale
ora21-180 lapte+cereale
Cantitatile la legume si fructe nu le pot preciza, in nici un caz mai mult de 150ml ca volum( nu stiu cat cantaresc!)
Oricum, mananca incomparabil mai prost decat Ilinca!
i-am dat si eu marar- fara schimbare, usturoi fiert si pasat- fara schimbare.
Binisor a mancat o data mamaliga cu branzica si exceptional mananca pufarine de la sora-sa!
Are in jur de 9 kile si nu l-am mai masurat de mult ca sa va zic cat de lung e!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
clauclau spune:
Oauuuu Tuchi, ce curaj pe tine , eu n-as fi putut!
Mie mi se pare ca Seb mananca foarte bine, dar asta in comparatie cu rebecca. Ea mananca asa:
- 7 dimineata san
- 10-11 , 130 - 150 fructe si la o jumatate de ora san.
- 14-15, 150-190 legume cu carnita/ou si iarasi san dupa o jumatate de ora.
- 18-18.30, 130 de cereale
- 21-21.30, 150 lapte praf si apoi san.
Nestiind niciodata cantitatea de lapte pe care o ia de la san, imi da impresia mereu ca manaca putin. Adica imi inchipui ca-si ia de la san ceva de genul 50 ml!
Am si eu pasarelele mele...
POZE
POVESTEA NASTERII
adrianadana spune:
Tuchi felicitari pt flacau.
Iar de sot... in situati de astea sunt copii nostrii, in alte situati sunt ai lor
Adriana, mamica unei minuni - Daria Maria - 2 aprilie 2008
mimonix spune:
Tuchinici nu stiu daca sa rad sau sa plang...si nici nu stiu ce sa-ti zic, ce sfat sa-ti dau ...dar unde e bona??? O doamne..
si multa rabdare !
Clauzici ca stam langa gradina zoologica
tigri peste tot!
Eu nu vad diferenta intre cat mananca Rebeca si cat mananca Seb ...doar ca nu stii cat mananca de la san, adevarat! Cam atat mananca si vladutz cu singura diferenta ca legumele le primeste la ora asta si cerealele in fiecare biberon cu lapte (in total vreo 500 ml lapte si 6 masuri de cereale /zi)
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
clauclau spune:
Mimo, nici gand sa pape Rebe dimineata 180 de lapte de la san, nu cred ca mai am asa productie...Si iarasi dupa fiecare masa banuiesc ca-si ia putin laptic si sti de ce? Am facut proba si am incercat sa-i dau biberon sa vad cat isi mai ia si am avut surpriza sa manance doar 30, maxim 40 ml de lapte! Iar seara mananca lapte maxim 150, in general 120 si apoi motaie la san...Asa vad eu diferentele...
POZE
POVESTEA NASTERII
mimonix spune:
Claunu m-am referit la cantitatea de lapte , e drept ...desi dimineata ar trebui sa-si ia si ea mai mult, ca se aduna si la tine peste noapte...sau suge de cate ori se trezeste ?
Doctorita care a fost la noi zicea ca daca mananca 500 ml lapte /zi in total e arhisuficient ...eu zic ca Rebeca aduna, nu?
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
poze
tuchita spune:
Bona are program pana la 2 jumate...ieri i-am dat drumul mai devreme si a venit la 4 inapoi si a stat juma' de ora cu Seb!
azi am si intarziat un pic si mi-a fost rusine sa o mai rog, gandindu-ma ca as putea iesi cu seb dupa Ilinca! Numai ca afara a venit un nor, el era marait ca ii era foarte somn....nu pot sa va explic ce-a fost in sufletul meu, cum am zburat pana la gradi, cum am alergat-o pe Ilinca pana acasa...si ea vroia sa citeasca numerele de pe fiecare masina( a invatat niste litere si cifre!)
Si in timpul asta ma gandeam numa' la Mimo si la domnul cu naveta...macar aveam cheile la mine!![]()
Anyway, daca voua vi se pare ca Seb mananca bine...asa o fi, dar de cand cu dintii legumele sunt mai mult pe scaunul de masa si imprejurimi, azi cica a facut urat si la fructe, a scuipat-o pe Lili....
Alimentul favorit ramane iaurtul, dar musai Campina ca oricare altul il vomita...
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
bubu05 spune:
Uite, eu din cauza asta n-am putut sa-i alaptez pe nici unul asa mult ca voi...adica pe Vlad 3 luni jumate si pe Stef 2 luni jumate...eu nu puteam sa stau fara sa stiu daca a mancat suficient de la san...sa stau sa ma intreb si sa ma stresez mereu daca s-a saturat, daca plange i-o fi foame? sa-i mai dau sa suga dupa ce tocmai a supt? si n intrebari de genul asta...si pt. mine era un adevarat stres
sa ma intreb intr-una daca mai am lapte...iar alt stres...si sa astept toata luna sa-l cantaresc so sa vad ca e ok...daca era ok eram si eu mai relaxata o saptamana si apoi de la capat...plus trezirile nocture cu tzatza in gura...eu chiar va admir! sincer!!!
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare