Puiuti de Randunici 2008!! (125)
Raspunsuri - Pagina 4
ursuleata spune:
sunt capiata de azi de la 6
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
adrianadana spune:
Intru si eu in club Ursuleata
Adriana, mamica unei minuni - Daria Maria - 2 aprilie 2008
luny spune:
ursulica pe rand: fasolea la abur cu celelalte legume pana se inmoaie...rosia, la fel, eu ii scot doar pielita, niciodata nu m-am muncit cu samburii aia ca nu am reusit, iar mixerul ii face praf de tot!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
de ceva timp, Mufica a inceput sa planga raaau cand vede ca unul din noi pleaca, mai ales pe ta-su..daca se duce sa duca gunoiul si-l vede cand iese pe usa....si eu mai devreme m-am dus in hol, la usa si a crezut ca plec, si a pus o buza jos si dadea sa planga!..
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ursuleata spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luny ursulica pe rand: fasolea la abur cu celelalte legume pana se inmoaie...rosia, la fel, eu ii scot doar pielita, niciodata nu m-am muncit cu samburii aia ca nu am reusit, iar mixerul ii face praf de tot! LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008) Life is to precious to worry about stupid Shit! |
Saru'mana! Dar fasolea si cu coaja si cu boabe???
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
ursuleata spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luny de ceva timp, Mufica a inceput sa planga raaau cand vede ca unul din noi pleaca, mai ales pe ta-su..daca se duce sa duca gunoiul si-l vede cand iese pe usa....si eu mai devreme m-am dus in hol, la usa si a crezut ca plec, si a pus o buza jos si dadea sa planga!.. LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008) Life is to precious to worry about stupid Shit! |
Saracutul, si al meu a facut asa cand a plecat ta-su o data, se juca cu el si s-a ridicat brusc si bebe s-a uitat dupa el si a inceput sa planga. i-am zis sa nu-l mai lase asa balta!
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
pucca spune:
Si Bianca plange cand plec eu sau randunoiul de langa ea. Am citit ca incepand de la 7 luni, puiutii incep sa simta dorul de parinti
Bianca papa: la 8 - 130ml laptic si cereale
la 11 - 100-150g fructe
la 15 - 200-250g legume
la 18 - laptic 130ml
dupa baita - 180 ml laptic si cereale
Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze
adrianadana spune:
Pucca multumesc de raspuns. Imi aduceam eu aminte ca printesa ta mananca aproape ca a mea. eee....parca e un pic mai bine. Diferenta e ca eu nu-i dau fructe ci in lucul lor cereale din acelea cu Lp inclus si mananca tot cam 150.
pucca spune:
Bianca are 7.100 kg si vreo 67 cm. Dar arata foarte bine pentru varsta ei.
Sa vad ce mai inventez azi ca sa o fac sa pape iaurtel.
Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze
adrianadana spune:
Si Dari exact la fel. Gata am terminat cu stresul legat de copil. Din punctul asta de vedere...ca mai am si alte goange. oricum, m-ai linistit. Multumesc muuuult