Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (114)
Raspunsuri - Pagina 5
Amalia spune:
Z_Iulia of, pacatoase rau carceele alea.
Am suferit si eu tare mult din cauza lor la prima sarcina...acum vad ca le am rar. Apar din cauza lipsei calciului si al magneziului...
. Sper sa-ti treaca si sa nu mai revina!
Julia16 bine ai venit la noi la odisee!
Sa ai o sarcina cat mai usoara in continuare si sa-ti traiasca Maria!
Nu-ti fa probleme cu listuta. De ea se ocupa doar cateva fete de aici, care au parola..vor avea ele grija ca atunci cand vor avea timp, sa te adauge pe lista!
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si
39+
Luca Gabriel
Maria_K spune:
julia bine ai venit la odisee! 
esti pe listutza ![]()
Maria
22+
Cassandra
vine bb!
Pozele noastre
Miky-ea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andreyutza dati-mi si mie o idee de cadou pt sot. marti sarbatorim si noi, doi anisori de la casatorie, si nu stiu ce sa-i iau. |
Eu ti-as da cu mare drag....insa nici eu nu stiu ce anume sa iau...
Astept sugestiile voastre...Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png
AMR maxim 2 SAPTAMANI
Z_IULIA spune:
Monicus cam asa am procedat si eu, si m-am tot plimbat prin camera. Mersi mult
.
Amalia de magneziu nu stiam. Am sa-i sugerez doc. sa vad ce zice.
pentru sfaturi.
Sa ne anunti cand scoatem agitatele ! Le am pregatite![]()
Iulia
lui Claudiu
(23.04.2002) si Maria Clara
DPN 23.12.2008
loren@ spune:
Buna fetele..
Oceanborn la multi ani si multa fericire...sanatate, bb sanatos!
Flore felicitari pentru Emma..sa va umple fiecare zi de bucurii si sa va aduca numai liniste si dragoste in suflet!
Hera si eu tot 2 in 1...si asa m-am saturat
...cind merg simt ca imi pica burta jos si cind ma iau durerile de col e si mai sexi!
Dop mai elimin in fiecare zi, dar ffff. putin, ceea ce insemnca ca mai poate dura mult si bine pina nasc!
Am reusit ieri sa imi fac pedichiura....si tot degeaba, ca n-am nascut
..si maine fac 39+
Bianca Andreea
Larisa Elena
38 + 6 zile
A M R numai 1 saptamina si 1 zi 
Hera25 spune:
Iulia cum a zis si Amalia e vb de lipsa de Ca si Mg. Mie nu mi-a fost recomandat sa iau Ca pt ca da contractii, si mai luam din cand in cand magne b6. Faceam asa cateva cure. Adica cate o cutie. Am luat cam pana in sapt 37.
39+
Lorena Elena
Hera25 spune:
Lorena unde pui ca eu nu am eliminat deloc dop....asta e ...asteptam....ne vedem iara la cabinet la dr T....la cozi...
...ca asa m-am saturat de coziile alea... Zic totusi ca dc nu nastem pana la termen o sa ne ajute si dr nu?
Ne induce si gaata, scapam noi...bebelinele se fie sanatoase, e cel mai important.
39+
Lorena Elena
julia16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Maria_K julia bine ai venit la odisee! ![]() esti pe listutza Maria 22+ Cassandra vine bb!![]() Pozele noastre |

Multumesc ca m-ati inclus pe listuta! Am atatea de facut prin casa, ca doar sunt in prenatal, dar nu am nici un chef. Vase, ordine, etc. Ma misc tare greu. Parca sunt un elefant. Si mai am vreo 8 saptamani. Voi cum va descurcati cu treburile casnice?

julia
Daca vrei sa faci un dar cuiva, incearca sa ii daruiesti timpul si atentia ta.
crismargrg spune:
Oceanborn sa fii sanatoasa si fericita si sa te bucuri de bebe!
Miky_ea si Z_Iulia va doresc aniversare frumoasa alaturi de sotii vostri.
Felicitari Flore si bine ai venit printre noi Emma.
Referitor la carcei ajuta foarte mult daca reusiti in momentul in care simtiti ca se apropie sa trageti de varful piciorului in fata. Daca nu puteti voi pentru ca deja s-a tras in spate e bine sa va traga altcineva de varful piciorului si imediat va lasa durerea. La mine cel putin functioneaza.
crismargrg
39+ Bianca Alexandra