Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (114)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Z_IULIA spune:

Hera si Crismargrg mersi mult .

Julia am observat ca avem DPN apropiate! Tu ai ramas deja in prenatal? Eu abia de la 1 nov.

Iulia lui Claudiu (23.04.2002) si Maria Clara DPN 23.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui manumanu

oceanborn, la multi ani!!!

miky, z iulia, cat mai multi ani fericiti impreuna cu sotii si copiii vostri!

bebecris, bine ati revenit acasa!!

noi suntem bine, doar starile de voma ne mai dau de furca uneori...

fetele care ati nascut, nu e-ati scris daca ati recoltat celule stem si cum a decurs acest lucru...Sunt curioasa... desi noi nu cred ca vom mai recolta...

manu 33+ +

AMR 3-4 SAPTAMANI!!!

Manunmanu,
Si pe mine ma intereseaza procedura de recoltare pt celulele stem. Am primit deja kit-ul de la Cluj si maine o sa o informez si pe doctorita mea ca doresc sa recoltez celule stem. Sper sa mai fi facut asta pana acum. Dar tu de nu mai vrei sa recoltezi?

julia

Daca vrei sa faci un dar cuiva, incearca sa ii daruiesti timpul si atentia ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
citat din mesajul lui monicus

Z_IULIA si mie mi se intampla sa se puna carcie la amabele picioare, dar mai des la dreptul. Mi s-a spus simie cadin cauza lipsei de calciu ti se pun acesti carcei... dar nu este adevarat. Mie mi se intampla mai ales ca simt nevoia sa ma intind un pic si atunci instantaneu mi se declanseaza carcelul. Dureros, eu incerc sa frec acea zona in care ma doare tare..si imi trece duap acateva minute.
Nu stiu cu ce te-as putea sfatui.... dar te inteleg ca sunt dureroase. Haide ca mai este putin si vor trece durerile ce tin de sarcina.
Sa fim optimiste... Imi pare rau ca nu am nici un sfat.. decat acela sa freci zona respectiva cu mana.

Citat:
citat din mesajul lui Z_IULIA

Multumesc din suflet la toate fetele pentru urari!

Am o rugaminte maaaaaaaare!
Am noaptea niste carcee la picioare de ma trezesc plangand. Aveti si voi asa dureri, cum procedati? Doc mi-a dat calciu dar nu simt nici o ameliorare ba e chiar mai rau...

http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta 32+
AMR 8 saptamani
http://bd.lilypie.com/dN6Wp2.png

mai, eu stiu ca nu e de la calciu ci de la mangneziu. mie dr mi-a zis sa iau magneziu pentru carcei si a functionat.
eu sarcina asta nu am dar in cea cu laura am avut multi. de atunci am ramas cu teama sa imi intind picioarele cand ma trezesc dimineata.

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Citat:

Julia am observat ca avem DPN apropiate! Tu ai ramas deja in prenatal? Eu abia de la 1 nov.

In primul rand iti doresc o casnicie fericita si sa va bucurati de copilasii vostri. La multi ani!
Si eu am observat chestia cu DPNul, si mai e ceva: fetita mea Maria e nascuta in acelasi an cu Claudiu(26.Dec.2002), tu acum astepti o fetita iar eu un baietel. Asta in afara de coincidenta de nume.
De fapt, si eu intru tot din 1 nov. (cred insa ca o sa cer din 3, pt ca 1 si 2 sunt zile de sambata si duminica iar concediul pre si post natal sunt 126 zile calendaristice; ce rost are sa pierdem 2 zile?). Mai aveam insa 3 zile de CO si de-asta sunt deja in concediu.

julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Si eu Z_IULIA am dupa ultima consultatie aproape acelasi DPN ca al meu 21.12.2008, dar presimt ca va fi mai devreme. Spun acest lucru din cauza pozitionarii bebe-ului si al greutatii. Asa mi-a spus dr. ca aceste doua aspecte vor fi cele care ma va determina sa fac cezariana. Dar poate copilasul va maia vea timp sa se intoarca, cine stie. Daca nu ma voi conforma.. si voi face ce va spune dr.
Si eu mai lucrez pana pe 7 noiembrie si gata voi pune si eu punct.

Citat:

http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta 32+
AMR 8 saptamani
http://bd.lilypie.com/dN6Wp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

Carcei am si eu, mai ales la piciorul drept si doar atunci cand ma intind, dar am descoperit ca daca, atunci cand ma intind, laba piciorului este la 90 de grade, nu mi se mai pune carcel. Sper ca intelegeti, nu intindeti si laba piciorului, tineti-o la un unghi de 90 de grade

38+ Victor Nicolas

AMR 2 SAPTAMANI!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Hera, multumesc.

Z_IULIA, incearca sa mananci banane (daca nu ai probleme cu constipatia). Am inteles ca potasiul ajuta la relaxarea muschilor. O alta solutie, pe care eu am folosit-o in momente de criza, a fost sa imi fac frectie cu carmol.Relaxeaza muschiul si scap de carcei.

Julia16, bine ai venit. Sarcina usoara in continuare si la termen.

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

38s + poate Vlad (dar mai negociem)

Mergi la inceput

Monicus,
unde o sa nasti? Si eu merg maine la control, dar bebele meu era cu capul in jos de luna trecuta.

julia

Mergi la inceput

Multumesc! Nastere usoara ca mai ai un pic!

julia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui julia16

Multumesc! Nastere usoara ca mai ai un pic!

julia

Mesajul era pt tine, Malinas. Dar...

julia

Mergi la inceput