Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (114)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

Fetelor, ce harnicute sunteti voi noaptea, avem de citit gramada dimineata

Wndyctygirl mesajele tale sunt absolut dementiale, am uitat de toate durerile dupa ce le-am citit.

Oceanborn, la multi ani, nastere usoara si bebelus perfect!!!

Spiridus, ai doi copii minunati, sa-ti traiasca si sa ai parte numai de bucurii alaturi de ei.

Miky-ea, Z_Iulia multi ani fericiti alaturi de sotii si bebelusii vostri

Olivia, sper ca esti bine si azi ti se indeplineste dorinta de a-l tine in brate pe bebe David Da-ne un semn si scoatem agitatele!

Dupa o zi agitata ieri, in care am stat numai in picioare si m-am agitat, a urmat o noapte cu dureri de spate, dureri la toate oasele si burta tare, abia ma puteam intoarce de pe o parte pe alta, BB cred ca e tare obosit ca nu a dat nici un semn pana acum, stau pe faza sa se miste sa ma linistesc si eu.

38+ Victor Nicolas

AMR 2 SAPTAMANI!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

Miky-ea, Z_Iulia la multi, multi ani!!! sa fiti mereu fericiti si sa va iubiti ca-n prima zi!
dati-mi si mie o idee de cadou pt sot. marti sarbatorim si noi, doi anisori de la casatorie, si nu stiu ce sa-i iau.

Minunea din viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Buna dragele, dar ce ati mai scris de aseara pana acum.

Eu sunt tot in aceeasi formatie 2 in 1, nimik schimbat. Doar 2 contractii mai urate ieri naopate, atat. Dar mergem mai departe.
Amalia tu ce faci? Cum mai esti? Nu ai mai intrat pana acum....s-a intamplat ceva?
Lorena nici tu nu ai intrat. Cum mai esti?
Leleoo am citit povestea nasterii. F frumoasa si emotionanta. Sa iti traiasca bebelusul si sa fie mancacios si cuminte.
Bebecris bine ai venit acasa si alaturi de noi pe forum. Deabia astept sa ne arati poze cu bebelu tau.

La multi ani Oceanborn, sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos.
Malinas bebele tau e mare. Si dr T stie cel mai bine cum va trebui sa nasti. O sa fie bine.
Alexuta felicitari si tie pt bebelina grasuna. Eram sigura ca se va intoarce cu capul in jos. Sa vezi ce repede vei naste si de data asta.

39+ Lorena Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreyutza

dati-mi si mie o idee de cadou pt sot. marti sarbatorim si noi, doi anisori de la casatorie, si nu stiu ce sa-i iau.

www.supereva.ro/info.asp?id=1246" target="_blank">Aici gasesti cateva idei de cadouri pentru aniversarea casatoriei.Sper sa-ti foloseasca!

38+ Victor Nicolas

AMR 2 SAPTAMANI!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Z_IULIA spune:

Multumesc din suflet la toate fetele pentru urari!

Am o rugaminte maaaaaaaare!
Am noaptea niste carcee la picioare de ma trezesc plangand. Aveti si voi asa dureri, cum procedati? Doc mi-a dat calciu dar nu simt nici o ameliorare ba e chiar mai rau...

Iulia lui Claudiu (23.04.2002) si Maria Clara DPN 23.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Hera multumesc de intrebare! Tot in varianta 2 in sunt!. Momentan mai trebaluiesc prin casa..pregatesc masa de pranz, am calcat camasile si costumul lui David pentru scoala..ca de luni se termina vacanta...imi fac de lucru.
Ah, sa nu zic ca ne-am facut deja planuri de weekend...sambata pe la 18 mergem la 2 blocuri de noi la aniversarea unui baietel care face 7 ani ca el..pai daca tot o fi sa fim acasa, sa nu tinem copilul in casa, mai ales ca si eu ma simt bine!. Acum, daca e sa fie pana atunci, nu-i bai, ca intelege prietena mea motivul lipsei

Citat:
citat din mesajul lui Hera25
Amalia tu ce faci? Cum mai esti? Nu ai mai intrat pana acum....s-a intamplat ceva?

39+ Lorena Elena

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 39+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia16 spune:

Fetelor, pls. help! Cum pot sa ma inscriu si eu in lista mamicilor de decembrie?
Datele mele sunt: Julia16 DN 01.02.1972, UM 14.03.2008, DPN 21.12.2008 + Maria (26.12.2002) Tot incerc de ieri, dar nu ma pricep.

Va imbratisez burtici si proaspete mamici!

julia

Daca vrei sa faci un dar cuiva, incearca sa ii daruiesti timpul si atentia ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

ocean- la multi ani, sa fii fericita si sa ai un bebe sanatos!

miky-ea si z-iulia- la multi ani fetelor si sa aveti parte de intelegere, respect si iubire!

36+ Victor
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Salutare!
voi scrie repede un mesaj pentru ca stau foarte prost cu netul, fiind limitat si la sfarsit de luna nu prea mai pot intra pt ca m-am obisnuit cam prost sa descarc toate prostiile , sa stau toata ziua calare pe net...cred ca de luna viitoare vom avea si noi nelimitat si nu voi mai avea grija asta.
am citit din urma ultimele 2 cap (in versiunea pt imprimanta sa nu consum prea mult) si vreau sa felicit pe
Creatza
si pe
Flore
pt ultimii bebei veniti la odiseea noastra!!! sa va traiasca, sa fie sanatosi si sa va faca fericiti!!!!
Micky_ea si Iulia va doresc tot binele din lume, casnicii fericite pana in adanci batraneti!!!

Fetelor, va multumesc din suflet pentru urari!!!!mi-ati facut ziua si mai frumoasa!!!!
intr-adevar, cel mai frumos cadou anul asta o sa fie bebele!! ce-mi doresc mai mult de atat?? am un sot iubitor si un bebe pe drum!
Azi ma intalnesc cu ginecologul...in legatura cu tensiunea mea care nu prea e in regula...putin cam mare..sper sa nu fie nicio problema..oricum am sa va zic mai multe poimaine cand imi intra iar oferta pt net..
Stati cuminti fetelor pana pe 1 nov, ca sa fiu si eu pe aici cu agitatele in caz de nevoie
O zi frumoasa in continuare va doresc !!!!

35+Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Z_IULIA si mie mi se intampla sa se puna carcie la amabele picioare, dar mai des la dreptul. Mi s-a spus simie cadin cauza lipsei de calciu ti se pun acesti carcei... dar nu este adevarat. Mie mi se intampla mai ales ca simt nevoia sa ma intind un pic si atunci instantaneu mi se declanseaza carcelul. Dureros, eu incerc sa frec acea zona in care ma doare tare..si imi trece duap acateva minute.
Nu stiu cu ce te-as putea sfatui.... dar te inteleg ca sunt dureroase. Haide ca mai este putin si vor trece durerile ce tin de sarcina.
Sa fim optimiste... Imi pare rau ca nu am nici un sfat.. decat acela sa freci zona respectiva cu mana.

Citat:
citat din mesajul lui Z_IULIA

Multumesc din suflet la toate fetele pentru urari!

Am o rugaminte maaaaaaaare!
Am noaptea niste carcee la picioare de ma trezesc plangand. Aveti si voi asa dureri, cum procedati? Doc mi-a dat calciu dar nu simt nici o ameliorare ba e chiar mai rau...

Iulia lui Claudiu (23.04.2002) si Maria Clara DPN 23.12.2008

http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta 32+
AMR 8 saptamani
http://bd.lilypie.com/dN6Wp2.png

Mergi la inceput