Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (114)
Raspunsuri - Pagina 3
Miky-ea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Z_IULIA LA MULTI ANI fericiti alaturi de sot si BB! Iti multumesc din inima ca mi-ai ads aminte! Azi implinesc 9 ani de la nunta si cununia civila, si am uitat complet ! Dar acu cel putin nu o sa ma fac de ras in fata sotului ca am uitat ! Si ma intrebam de ce mi-a zis de dimineata la multi ani !(am crezut ca a visat) |
Iulia,multumim la fel!Si voua multa iubire si fericire!Azi e petrecere mare...Bravegirl,Amalia,Olivia,Eli ,multumim pt urari!
Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png
AMR maxim 2 SAPTAMANI
Olivia26 spune:
Iulia, la multi ani si voua!!!
Elilov, ma bucur ca a trecut maseaua.
Amalia, tu ce mai zici? Nimic, nimic? Uf, vb Lorenei, uneori am impresia ca nu mai nasc Sper macar sa-mi scurteze colul durerile astea...de aia nici nu iau no-spa...poate poate...
Olivia 38+ www.flickr.com/photos/24386067@N08/" target="_blank">David
Lucrusoare bebe
malinas spune:
Z_IULIA, la multi ani fericiti alaturi de sot si cei dragi!
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
38s + poate Vlad (dar mai negociem)
mamiseli_11 spune:
OCEANBORN
Miky-ea si Z-Iulia pt aniversarea casatoriei. Ani multi fericiti impreuna.
Bai nene, filmuletul ala e de belea. N-am putut sa ma uit pana la sfarsit. Daca bebele e real, ala care il invarte e un tampit.
Mihaela 36+ Miruna Cosmina
Gargarita lui mami
Pozele mele
AMR 4 saptamani
mamiseli_11 spune:
Olivia26 eu cred ca DPN-ul tau e 9 nov, ala dupa UM. Ecograful spune DPN in functie de cat a crescut bebe in burtica si daca bebe ia frumos in greutate, normal ca si DPN-ul e mai scurt dupa ecograf. Asta nu inseamna ca nu poti sa nasti in orice moment
Miky-ea felicitari si pt rezultatele bune la eco. Eu cand aud de 2700 de gr zic ca e bine, sper sa aiba si fetita mea cam tot pe acolo la nastere. Eu m-am nascut cu 2500 gr, sora mea la 3100gr, sotul si el a fost la 2500gr (si nu-ti spun ca are 185 cm si 85 Kg acum) De asta zic ca mie mi se par greutati bune pt copii la nastere.
Gargarita lui mami
Pozele mele
AMR 4 saptamani
Miky-ea spune:
citat din mesajul lui mamiseli_11 Miky-ea felicitari si pt rezultatele bune la eco. Eu cand aud de 2700 de gr zic ca e bine, sper sa aiba si fetita mea cam tot pe acolo la nastere. Eu m-am nascut cu 2500 gr, sora mea la 3100gr, sotul si el a fost la 2500gr (si nu-ti spun ca are 185 cm si 85 Kg acum) De asta zic ca mie mi se par greutati bune pt copii la nastere. |
Multumesc,Mihaela!Si eu consider ca e bine!Si oricum cel mai important este sa fie sanatoasa bebelina !
Graviduta fericita...
AMR maxim 2 SAPTAMANI
ginye55 spune:
Z_IULIA Miky_ea la multi ani fericiti alaturi de sotii vostri!
ginye Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
mamiseli_11 spune:
Pentru ca ne apropiem cu pasi repezi de luna noiembrie, listuta cu sarbatoritele lunii este gata pe prima pagina.
Gargarita lui mami
Pozele mele
AMR 4 saptamani
manumanu spune:
oceanborn, la multi ani!!!
miky, z iulia, cat mai multi ani fericiti impreuna cu sotii si copiii vostri!
bebecris, bine ati revenit acasa!!
noi suntem bine, doar starile de voma ne mai dau de furca uneori...
fetele care ati nascut, nu e-ati scris daca ati recoltat celule stem si cum a decurs acest lucru...Sunt curioasa... desi noi nu cred ca vom mai recolta...
manu 33+ +
AMR 3-4 SAPTAMANI!!!
Miky-ea spune:
citat din mesajul lui mamiseli_11 Pentru ca ne apropiem cu pasi repezi de luna noiembrie, listuta cu sarbatoritele lunii este gata pe prima pagina. |
Multumim!
Se pare ca pe 07.11 va fi o petrecere mareeeee!
Graviduta fericita...
AMR maxim 2 SAPTAMANI