Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (114)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Am laptoooop....am neeeeet...aoleo....sunt bine nenascuta..
Laptopul vechi si modemul Vodafone le-am trimis aseara la Urgente in reanimare, pe perfuzii...am zis ca ma intind pe mijlocul drumului zilele astea fara voi.....asa ca azi am decis ca e momentul sa investesc in relatia noastra fetelor....si mi-am procurat noi "ustensile"...e asa mik laptopul asta de va citesc cu lupa....dar va vaaaaaad....Am vazut ca ati fost cumintele si nu v-ati "descompus" zilele astea ASA CA acum ca m-am intors PUTETI SA REDAM DRUMUL LA NASTERI!!!!

...Vine unla mami...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA 36+ Deniel Alexi
----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 3 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui loren@

Hai ca nu am mai avut rabdare pina maine si am schimbat semnatura!
Dandusa tu cit mai stai 2 in 1? Maine ai DPNul vad!

Bianca Andreea
Larisa Elena39+
A M R numai 7 zile

maine fac 40 fix,fix,fix
sper sa ma apuce duminica,sa nu fiu nevoita sa trec printr-un travaliu etc...

Mamica stralucitoare
39 + cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Dandusa..si doar stim ca tie iti place sa nasti la 40 fix fix fix...ca doar am citit....

Care sunt noutatile????

...Vine unla mami...

LAURA 36+ Deniel Alexi
----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 3 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmendu
alra- cu siguranta o sa-mi intreb dr ca si eu sunt in dubii. am vazut ca unele fete incep sa-si revina destul de repede, d' eu nu stiu cum o sa fiu eu. sport inainte faceam, da' cred ca intre timp s-au mai lasat muschii abdominali.
imi plac cutiile si am balit la bomboane.
iar camera fetelor e foarte frumoasa. e galbena cu alb, cum imi place si mie.

noi am anuntat ca la spital nu o sa primesc vizite decat parintii si sa nu vad cosuri cu flori la usa salonului. iar acasa vizite dupa vreo saptamana-doua dupa ce ne instalam si ne obisnuim unii cu altii. stiu ca nu-i politicos, da'i mai sanatos.

carmen aici toate merg la kinezist dupa nastere - 9 sedinte acoperite de asigurari. nici eu nu sunt mama sportului insa mi-a prins tare bine. dr unde am fost eu a zis ca dupa nastere trebuie sa faci exercitii zilnice pt muschii abdominali si perineu (kegel) timp de 6 luni. eu nu am facut suficient si apoi puteam baga un deget sub buric intre muschi, nu se inchisese centura de muschi. de data asta voi lua mult mai in serios exercitiile.

camera e in galben (sus) cu albastru (jos) si roz pe peretele de sub velux cam sorcova insa noi am vrut-o colorata si vesela.

mai, aici se prefera vizitele la spital caci le ai pe toate (duci si bauturi) si oamenii nu stau mult si nu strangi prea mult dupa ei. sincer si eu prefer asa caci acasa vin rasfirati rau si parca numa in vizite o tii apoi.

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

alexa bine ai revenit ...vb ta sa dam drumul la nasteri
bah eu ma dumiri cu plata...am calculat pana la 01.10.2009 o sa am facute exact 108 zile de pre si postnatal...deci sa rezolvat ...abia astept sa se publice in monitor sa o citesc sa vad exact normele de aplicare...
o intrebare...azi am intrebari la ghiozdan......in partea din dreapta jos a abdomenului in dreptul cicatricii peretele abdominal este foarte sensibil la atingere...mf si ion zica ca s-ar putea sa se fi rupt peretele in zona respectiva....fetele cu cezariana voi ce spuneti...... ah si zona e vanata evident
38+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Heloou.... vad ca azi e liniste ...nu a nascut nimeni... Gata asteptam luna noiembrie??? Sa fim restul in interval nov-dec ???

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 7 saptamani pana vine Cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia16 spune:

Ce veste, Nature! Am fost plecata ca Maria are maine Halloween la gradi si trebuia sa-i cumpar o matura de vrajitoare. Cand aproape ajunsesem in piata m-a sunat sotul ca a luat el. Mai bine ca nu stiam dc gasesc. Si acum am deschis din nou laptopul. Asta da magie!
In fiecare zi am urmarit stirile sa vad dc promulga legea. Ura!

Carmen, eu am nascut-o normal pe Maria si doctorul mi-a zis atunci ca e mai bine sa solicit muschii, nu sa-i tin in centura. Si asa am facut. Mi-am revenit destul de bine. In schimb sora-mea care a facut cezariana de 2 ori, la prima nu a purtat centura si a zis ca o durea operatia, nici nu putea sa rada, in schimb, anul trecut la a 2-a a purtat su zice ca s-a simtit mult mai bine.

Bebecris sa-ti traiasca bebeul! E un scump!

Va multumesc la toate pt urarile de "bun venit"

julia

Daca vrei sa faci un dar cuiva, incearca sa ii daruiesti timpul si atentia ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Asa mi s-a spus si mie la nastere naturala sa nu ma leg cu nimic sa las muschii sa lucreze... In schimb la cezariana am auzit multe mamici planganduse de acea senzatie ca le pica burta daca nu o poarta

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 7 saptamani pana vine Cecilia

Mergi la inceput

Elilov....de Otiliav si Mav mai stiti ceva???

...Vine unla mami...

LAURA 36+ Deniel Alexi

AMR 3 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

alexa nu iubita nici de oli nici de mav numai stiu nimica....mav e ocupata cu minunea , iar oti cred ca ii ocupa ana timpul

eliza mamica de inger Ionut Pavel
38+Dimitrie Gabriel

Mergi la inceput