Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (114)
Raspunsuri - Pagina 11
nebunica-zapacica spune:
Julia bine ai venit, nastere usoara si bebelus mancacios!
38+
Victor Nicolas 

AMR 11 ZILE!!!!

elilov3 spune:
julia bine ai venit 

bebecris am vazut baietelul ne-ai topit de tot 

mai fetele pai si pana la 01.01.2009 cati bani luam....???? lamuriti-ma si pe mine...hai ca ziceti ca stam in postnatal si apoi....pana la 01.01 ???
38+
Dimitrie
Flowers spune:
Elilov te sfatuiesc sa prelungesti concediul post natal cu un concediu medical,in asa fel incat sa intrii in CIC dupa 1.01.2009.
Bebecris
.
Flory
37+
Brianna Theodora
Julia Alessandra 6 ani
dandusa spune:
Amalia,
am facut o groaza de treaba azi si tot mai am...,maine o iau de la cap
eu gatesc pentru maxim doua zile si zilnic fac ceva bun...,azi am fost si la cumparaturi si a trecut ziua atat de repedeeee,a plecat Claudiu la job si acum ma relaxez putin ca-s obosita...
Crinuta savureaza niste filmulete de pe net si eu citesc pana mi-o amorti dosul,apoi ne mutam in pat sa desenam/citim ceva...si tot asa![]()
Bebecris,
admirat puiutul scumpppp,sa va traiasca sa creasca mare,sanatos
Mamica stralucitoare
39 +
cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
dandusa spune:
Flowers,
ai mai eliminat dop?cum esti?
Mamica stralucitoare
39 +
cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
loren@ spune:
Hai ca nu am mai avut rabdare pina maine si am schimbat semnatura!![]()
Dandusa tu cit mai stai 2 in 1? Maine ai DPNul vad!
Bianca Andreea
Larisa Elena
39+
A M R numai 7 zile 
bionda spune:
Z Iuliastai linistita ca nu o sa ramai singura,eu am DPN-ul pe 23 dec asa ca o sa ai companie!
http://s403.photobucket.com/albums/pp115/bionda_photos/
Z_IULIA spune:

sper totusi sa facem Craciunul acasa intr-o familie mai numeroasa !
| Citat: |
| citat din mesajul lui bionda Z Iuliastai linistita ca nu o sa ramai singura,eu am DPN-ul pe 23 dec asa ca o sa ai companie! ![]() http://s403.photobucket.com/albums/pp115/bionda_photos/ |
Iulia
lui Claudiu
(23.04.2002) si Maria Clara
DPN 23.12.2008
carmendu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamiseli_11 Carmendu ma gandesc ca ar putea fi mai buna o burtiera decat o centura. Eu am o burtiera si o voi folosi pe aia. |
multumesc fetelor pentru raspunsuri.
mamiseli- ai dreptate. poate nu m-am exprimat eu bine. pentru mine centura sau burtiera inseamna cam acelasi lucru.
eu am inceput sa ma interesez deja si am aflat ca burtiera de la chicco nu e recomandata pt cezariana. exista una la prenatal si una la mothercare care sunt speciale pt cezariana. (cea de la prenatal o poti purta doar primele 20 de zile dupa nastere
)alra- cu siguranta o sa-mi intreb dr ca si eu sunt in dubii. am vazut ca unele fete incep sa-si revina destul de repede, d' eu nu stiu cum o sa fiu eu. sport inainte faceam, da' cred ca intre timp s-au mai lasat muschii abdominali.
imi plac cutiile si am balit la bomboane.

iar camera fetelor e foarte frumoasa. e galbena cu alb, cum imi place si mie.
noi am anuntat ca la spital nu o sa primesc vizite decat parintii si sa nu vad cosuri cu flori la usa salonului. iar acasa vizite dupa vreo saptamana-doua dupa ce ne instalam si ne obisnuim unii cu altii.
36+
Victorpozele noastre
alra spune:
hihi, ma bucur mult ca v-au placut bomboanele si cardul.
mai ziceti, mai ziceti ![]()
si mie imi place cum am combinat culorile, si imi place mult si cardul - nu e prea happy insa e foarte elegant.
uite niste bomboane facute "de ei". nici nu vreau sa stiu cat costa un astfel de aranjament ![]()
http://www.doopsuikerluyts.be/doop.asp
ca sa raspun la intrebari - cardul se tipareste imediat dupa nastere cu datele personale (nume, data, greutate, sora frate parinti, adresa maternitatii, adresa de acasa pentru vizite, eventuala lista de cadouri, etc) apoi se trimite la cunoscuti/rude - e anuntul de nastere.
bomboanele habar nu am ce semnificatie au, stiu doar ca asa se dau - cine vine sa vada pe bb pleaca cu bomboane. mie nu imi plac ca bomboane caci sunt ciocolata amara pura invelita intr-o crusta groasa de zahar.
camera laurei noi am facut-o, e cu dora din desenele animate - preferatele ei. comodele, da, sunt de la ikea
, la fel si sifonierul si patul mare. patutul e din alta parte, e lemn masiv si e foarte solid. cred ca o voi muta in patul mare totusi ... mai am 5 luni sa decid.
jucariile noi nu le tinem in camera ci in sufragerie
avem inca tarcul pe care il umplem cu cutii de jucarii - incercam sa le tinem izolate in tarc si sortate in cutii cat de cat. "incercam" - de fapt arata ca o mare vraiste, dar macar e izolata in tarc care are si roti si il putem muta usor pentru curatenie.
voiam sa va zic, celor din RO, felicitari pentru cei 2 ani cu 85%! mi se pare super. faza cu plansul in wc in primele zile la servici mi-e si mie cunoscuta. avantajul meu insa a fost ca ma duceam in pauza sa alaptez, deci mai rupeam ziua. si casa unde e cresa o vad de pe geamul biroului meu ![]()
Vacanta cu Laura in Romania