Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (114)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Spiridusul, Bebecris: Ce micutzi frumosi aveti!!! Sa va traiasca si sa fie sanatosi!

Mai, dar ce bebelusi pletosi avem! Lasa ca vine bebelina de Otilia care o sa fie cu puf blond si...cine mai e blondutza la odiseea noastra? Criss? Alra? Diamisha? Eu am fost cheala cand m-am nascut si am ramas asa pana dupa un an, dar sotul a avut plete. Iar bebe meu la eco avea cica parut de 1,5 cm deja....deci iese tot pletos.

Oceanborn: La multi ani, cu multa sanatate si bucurii si un bebe sanatos si la termen.

Julia: Bine ai venit la odiseea noastra!

Eli, Olivia, Mamiseli, Carmendu
: Va apropiati de momentul in care va veti tine puii in brate....mai un pic.

Amalia, Hera, Dandusa: Tot 2 in 1?

Le asteptam si pe proaspetele mamici Mav, Diana, Creatza, Flore cu poze si cu vesti!

Andy 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

nature supppeeeerrrrrrrrr veste. Asteptam cu sufletul la gura.. O veste care va incanta multe mamic. Intr-adevar chiar trebuia sa faca ceva in doemniul acesta...

Citat:
citat din mesajul lui nature

Fetelor, e in direct Basescu acum la TV, face o declaratie de presa, si tocmai a anuntat, ca o paranteza la ceea ce spunea, ca A PROMULGAT LEGEA MAMELOR, ACEEA CU 85% DIN SALARIU, PE PERIOADA CONCEDIULUI DE MATERNITATE.

Doamne, ce fericita sunt, voi sta si eu acasa 2 ani, cu amandoua fetele, si nu o sa mai plang prin WC-ul de la birou, asa cum am facut dupa prima nastere, cand la 4 luni am fost nevoita sa ma intorc la birou.Ma simteam asa de vinovata ca nu pot sta acasa cu Ilinca....acum o sa fie altfel, o , Doamne, am atatea planuri!!!!!

http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta 32+
AMR 8 saptamani
http://bd.lilypie.com/dN6Wp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Andy da asa ar trebui sa fie bebelina mea cu puf galben si eu si sotul am fost blonduti la nastere ..dar pletosi nu prea , acum o sa vedem ce surpriza ne face ..dar bebeu tau va fi blondut sau brunetel?

Alra foarte bine arata cosuletul cu bomboneleeee si cardul de asemenea ...elegant , dar zi si noua mai ales cardul ce semnificatie are?? am vazut trecut acolo anul 2012

Criss 36+
http://community.webshots.com/user/criss703

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crismargrg spune:

Wow Alra ce bine arata cutiutele cu bomboane . Imi amintesti de mine cand mesteream la marturiile pt nunta. Si camera este f frumoasa, comoda alba e cumva de la Ikea?

Multumim Nature pentru asa o veste buna, de cand o asteptam!!!!

crismargrg 39+ Bianca Alexandra

Mergi la inceput

http://www.astazi.ro/gotostire.php?url=http%3A%2F%2Fwww.ziua.ro%2Fnews.php%3Fid%3D15263%26amp%3Bdata%3D2008-10-30

Criss 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

bebecris, am vazut pozele cu bebe David Andrei. Este tare dolofan si dulce. Sa-ti traiasca, sa fie sanatos si va aduca numai bucurii.

carmendu, eu am facut ceva gimnastica medicala in ultima perioada si instructoarea cu care am facut zicea ca nu recomanda o astfel de centura dupa nastere, pentru ca muschiul se invata lenes si isi revine mai greu. Dar era vorba de nastere naturala.

alra, foarte frumoase cutiutele cu bomboane, dar am pierdut povestea din spatele acestora. Care este ideea?

nature, multumim pentru vestea buna. Ma bucur ca a promulgat Base legea. Sa speram ca normele de aplicare vor avantaja pe toate lumea, adica si pe acele persoane care intra din CIC 1 in CIC 2.

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

38s + poate Vlad (dar mai negociem)

Mergi la inceput

Vad ca nu merge linkul asa ca am copiat stirea (data de Nature mai devreme )

30 octombrie, 18:24

Vesti bune pentru tinerele mame! Traian Basescu a anuntat, joi, la conferinta de presa de la Palatul Cotroceni, ca a promulgat legea care prevede acordarea unei indemnizatii de 85% din veniturile brute ale tinerelor mame.
Deputatii au adoptat, la mijlocul lui octombrie, proiectul de lege care prevede ca indemnizatia pentru mamele care sunt in concediu de maternitate sa se calculeze la 85% din media veniturilor din ultimele 12 luni, dar nu mai putin de 600 de lei lunar.
In aceste conditii, mamele cu salarii mari vor beneficia de o indemnizatie de crestere a copilului de 85% din salariu, iar cele lefuri mici vor primi 600 lei pe luna. Legea urmeaza sa se aplice de la 1 ianuarie 2009. Ministrul Muncii, Mariana Campeanu a declarat ca indemnizatia pentru cresterea copilului va fi calculata din media veniturilor salariale nete si nu din toate veniturile obtinute intr-un an, daca din acestea nu s-a cotizat la bugetul asigurarilor sociale. Potrivit ministrului, in tara noastra sunt 185.000 de mame in plata, si doar 20% dintre femeile salariate au salarii peste 1.100 de lei.

Criss 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Si eu sunt fericita cu legea noua....daca nu trecea, dupa cele 126 de zile de concediu de maternitate ar fi trebuit sa ma intorc la serviciu, ca nu puteam sa stau pe 8 milioane...asa, sigur stau 2 ani acasa...ce bine va fi si pentru Larisa! Doamne ajuta! Sunt foarte happy!
Redau mai jos textul legii:
„(1) Începând cu data de 1 ianuarie 2009, persoanele care, în
ultimul an anterior datei na#351;terii copilului, au realizat timp de 12 luni
venituri profesionale supuse impozitului pe venit potrivit prevederilor
Legii nr. 571/2003 privind Codul fiscal, cu modific#259;rile #351;i complet#259;rile
ulterioare, beneficiaz#259; de concediu pentru cre#351;terea copilului în vârst#259; de
pân#259; la 2 ani sau, în cazul copilului cu handicap, de pân#259; la 3 ani,precum #351;i de o indemniza#355;ie lunar#259; în cuantum de 600 lei sau ,op#355;ional,
în cuantum de 85% din media veniturilor realizate pe ultimele 12 luni.
Art. II. – Pot beneficia de prevederile art. 1 alin. (1) din Ordonan#355;a
de urgen#355;#259; a Guvernului nr. 148/2005 privind sus#355;inerea familiei în
vederea cre#351;terii copilului, aprobat#259; cu modific#259;ri #351;i complet#259;ri prin
Legea nr. 7/2007, precum #351;i cu modific#259;rile aduse prin prezenta lege, #351;i
persoanele care se afl#259; în plat#259; la data intr#259;rii în vigoare a prezentei legi.

Bianca Andreea
Larisa Elena38 + 6 zile
A M R numai 1 saptamina si 1 zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

buna seara
dra mea are program sportiv - si ma refer la cea din burtica nu pot sa va spun cate suturi mi-am luat pe sub coaste in ultima ora... si a inceput si ea sa sughita mai nou, asa cum a facut si surioara ei mai mare in ultimele saptamani de sarcina. dar cica e un exercitiu bun pentru respiratia ex-utero.

carmen - multumesc de intrebare. am scapat de raceala, ma mai ustura putin gatul noaptea dar nu-l bag in seama. sper ca ti-au placut si astept mailul cu listutza.

andy - si dra lia s-a nascut oarecum... cheala. e blondutza ca tati si a avut puf pana pe la 6 luni. sunt tare curioasa cum o sa fie teodora, care la ecograf parea bucatica rupta tot din taica-su.

nature - multumim pentru vestea buna! si eu asteptam cu mare nerabdare sa se promulge legea. cu dra lia am stat acasa un an, dar am muncit de fapt de acasa pentru diferenta de bani pana la salariul intreg. am avut zile in care nu aveam timp nici sa respir, imi venea sa arunc telefonul pe fereastra, dar a trebuit sa merg mai departe. a fost groaznic de greu, noaptea treaza din trei in trei ore, iar a doua zi lucram de la biroul de acasa, cu bebelina in brate... in perioada colicilor ma plimbam cu ea in brate cu orele, iar cand adormea incepeam sa dau telefoane si sa scriu mailuri. nu doresc nimanui sa treaca vreodata prin asta.

alra - sunt super super cutiutele de bomboane. si imi place tare mult camera fetelor, e atat de luminoasa si de vesela. jucariile unde le tineti, ca eu nu mai stiu ce sa fac cu ele...?

mami de si graviduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

Bebecris frumos bebelus aveti voi acolo Sa va traiasca si sa fie sanatos si norocos!

Alra pentru ce sunt bombonelele si cardul? Combinatia de culori e foarte inspirata, iar modul de prezentare este de efect.

38+ Victor Nicolas

AMR 11 ZILE!!!!

Mergi la inceput