Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (114)
Raspunsuri - Pagina 9
mamiseli_11 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Amalia Mamiseli cine stie ce are de gand bebelina Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1 si 39+ Luca Gabriel |
Nu Amalia, voi face cezariana. Am o teama ca ma voi trezi in balta de lichid amniotic noaptea asa ca voi vb cu dr sa stabilim data cezarienei cat mai repede.
Mihaela
37+
Miruna CosminaGargarita lui mami
Pozele mele
AMR 3 saptamani
Amalia spune:
Mamiseli bafta multa maine la doctora! Sa puneti bine tara la cale si sa-ti dea vesti bune!
Carmendu eu mi-am cumparat centura la David si am purtat-o vreo luna. Fiind vara atunci, mi s-a parut tare incomoda, asa ca atunci am cautat alta varianta si mi-am luat din piata un chilot special care sustine burta..se gaseste la tarabe. Doamna care vindea, mi-a aratat ca purta asa ceva peste lenjeria dansei si-i tinea burta super!
In plus, m-a costat 13 ron
..
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si
39+
Luca Gabriel
Hera25 spune:
Carmendu eu am fost la o farmacie sa-mi cumpar si mi-au zis fetele de acolo ca mai bine o cumpar dupa ce nasc. Ca cica sunt pe marimi si nu-mi pot da seama acum ce marime o sa-mi trebuiasca atunci. Asa ca am zis ca o voi cumpara dupa.
Bebecris ce baietel bucalat ai tu acolo.
Sa-ti traiasca si sa fie sanatos.
Lorena crezi ca va fi asa nasoala inducerea? Offf... acum ce sa facem asta e. Trecem noi si peste asta. Oricum tu esti la a 2 a nastere, sigur va fi mai usor pt tine. Lasa ca va fi bine.
39+
Lorena Elena
mamiseli_11 spune:
Carmendu ma gandesc ca ar putea fi mai buna o burtiera decat o centura. Eu am o burtiera si o voi folosi pe aia.
Mihaela
37+
Miruna Cosmina
Gargarita lui mami
Pozele mele
AMR 3 saptamani
alra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carmendu fetelor, v-ati cumparat vreo centura pentru burta pe care sa o purtati dupe ce veti naste? intrebarea e valabila atat pentru cele care au nascut deja, cele care mai au experienta unei nasteri dar si pentru cele care urmeaza sa nasca. si daca ati luat, ce marca, de unde si daca sunt pe categorii? speciala pt cezariana,pentru nastere naturala? 36+ Victorpozele noastre |
nu, aici clar indicatia dupa nastere e sa nu porti centura ci sa te duci la kinetoterapie pentru a lucra muschii burtii. intreaba la ginecolog cand poti in functie de felul in care nasti. eu am avut voie dupa nastere naturala la 6 saptamani.
Vacanta cu Laura in Romania
alra spune:
am pus poze cu bomboanele!!!!
uite o mostra: http://good-times.webshots.com/photo/2481959660103625916ZzLIuP
am mai pus si cateva poze cu mine si laura, dovezi ca eu am facut aranjamentul cu pricina si apoi cu camera fetelor ca sa ma laud si eu, insa nu e asa frumos ca la voi caci camera noastra e dezordonata, ca na, e folosita deja ![]()
Vacanta cu Laura in Romania
manumanu spune:
carmendu, julia, , am mai citit tot felul de materiale de pe net si, dupa cum spunea si vrabiuta, am ajuns la concluzia ca aceasta "afacere" nu e ce pare a fi... nu degeaba sunt interzise bancile private de celule in Italia sau Franta (din motive etice, mai precis pt a nu spolia parintii, deoarece ceea ce se poate face cu acele celule nu este conform asteptarilor acestora). La majoritatea bolilor sunt bune doar celule de la donatori. Am intrebat si dr meu, dar a ridicat din umeri... el poate face recoltarea si atat...
bebecris, iar m-am topit toata cand ti l-am vazut pe David...
manu
33+
+ 
AMR 3-4 SAPTAMANI!!!
Z_IULIA spune:
Alra o sa incerc si cu magneziu.
Nebunica mersi pentru sfaturi.
Malinas mananc banane , pote o frectie cy carmol m-ar ajuta!
Julia si Monicus ma bucur ca avem sarcini de varste apropiate! La cum au inceput nasterile imi era teama ca o sa raman singura in formula 2 in 1! 

Bebecris ai un pletos superb! Iti vine sa-l mananci
! Si ce frumos rade el acolo ! Sa fiti sanatosi si sa va bucurati de fiecare clipa a copilariei! Cresc asa de repede !

Iulia
lui Claudiu
(23.04.2002) si Maria Clara
DPN 23.12.2008
BraveGirl spune:
Julia, bine ai venit!
Bebecris, ce puiut frumos ai tu acolo. Sa-ti traiasca!
Alra, mi-ai facut pofta de bomboane
. F frumos cosuletul. Si camera e f draguta.
==========
Corina
35+
Arianna Maria
My baby
Albumul meu
nature spune:
Fetelor, e in direct Basescu acum la TV, face o declaratie de presa, si tocmai a anuntat, ca o paranteza la ceea ce spunea, ca A PROMULGAT LEGEA MAMELOR, ACEEA CU 85% DIN SALARIU, PE PERIOADA CONCEDIULUI DE MATERNITATE.
Doamne, ce fericita sunt, voi sta si eu acasa 2 ani, cu amandoua fetele, si nu o sa mai plang prin WC-ul de la birou, asa cum am facut dupa prima nastere, cand la 4 luni am fost nevoita sa ma intorc la birou.Ma simteam asa de vinovata ca nu pot sta acasa cu Ilinca....acum o sa fie altfel, o , Doamne, am atatea planuri!!!!!
![]()

![]()
![]()