Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (114)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Apropo de probleme legale... Cand o nasc pe Cecilia , Raul va avea un an si 2 luni ... si practic urmatoarele 10 luni voi primi o singura indemnizatie si 2 alocatii... Am zis sa vorbesc cu un avocat inainte de a depune actele sa vad daca pot obtine 2 indemnizatii in cele 10 luni ca vb aia nu e tot una 1000 ron sau 1600 ron.Am auzit ca exista precedentul deja... si ca oricum daca ajung in instanta nu platesc cheluiele ca ar fi caz social. Stie cineva ceva???

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 7 saptamani pana vine Cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

Doamne fetelor ce filmulet....s-a ridicat tot parul pe mine...saracul copil, oare nu il dor articulatiile?

37+Leyre Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Ce filmuletz....ce bebe ...ce articulatii???

Ank....ma cand imi dau seama ce aberatii de legi....Eu te incurajez si te sprijin in actiunea ta

...Vine unla mami...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA 36+ Deniel Alexi
----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 3 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

noa,seara buna !

Bobi...La multi ani!!!

Miky,Z-iulia....felicitocuri pt aniversari!nu e usor sa ...rezisti .....

Olivia...las ca trimitem energie...ia..donez si io 10 la suta, ca mai mult n-am!e ok si asa??

Eli...bine ca nu te mai doare si afurisita aia de masea...

julia...bine ai venit!sapt 32??hai ca mai avem timp de povesti..

Z-Iulia...nasoale crampele alea...acuma, ca i lipsa de ca,mg, potasiu...ca nu mai inteleg ce si cum..asta e...o sa dispara dupa nastere, i hooope...cum spun Nebunica,Crissmarg...intinde chishorul la 90 de grade...cand te apuca...sau sprijina-l pe un plan drept repede si apasa...de fapt..simti tu cum sa te pozitionezi...ia...sau fa ca alra(and me)...cand iti vine sa te intiiinzi ...adu-ti aminte ca naaa naaaa...nu ar fi bine...ca incepe durerea...

Bebecris...daaa..am vazut poze cu bb mare,frumos...si..proaspata mamica ...da..ai facut-o si pe asta...ce faaaaaaain...si noi vrem...

Cherie 34+ Ale(xandru)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Dandusa ma bucur ca esti bine!

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 39+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Am fost pe afara cu David de pe la 18 la 20...cand am venit acasa am zis sa pregatesc sa papam de seara ca venise si sotul...si am inceput sa-i povestesc sotului cum erau durerile de azi noapte de mijloc...ca de ciclu..si ca am inceput sa simt altele...sub burta..similare.
Eh, si m-am apucat sa pap..am mancat si m-am dus sa fac si un dus...la sfatul lui am luat si un No-Spa ..sa vad daca cedeaza...momentan nu cedeaza..si sunt periodice..si deja am o senzatie de deja-vu..
Povestea asta se intampla de pe la ora 20:45...dar CULMEA...n-am avut net pana acum sa va zic ceva . Scurgeri n-am, dus am facut, bagajul e gata, mi-am pregatit si cu ce ma imbrac acum daca e nevoie..am culcat si copilul...si asteptam...sa vedem daca plecam in seara asta undeva sau mai asteptam

si 39+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Cherie,
ce s-a intamplat cu Saha?am vazut ca a aparut Ale(xandru)
Alra,
am o pofta sa rontai bomboane din alea glazurate...,daca-as avea o punga de m&m mi-as satisface si eu pofta...,dar cum n-am...,salivez la ale tale...
superbaaa cameraaaa,imi place fff mult
Eli,
chiar n-am idee ce-o fi acolo...,daca suni dr si-i spui?sau sa faci o vizita la med de fam maine...

Mamica stralucitoare
39 + cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Amalia

Am fost pe afara cu David de pe la 18 la 20...cand am venit acasa am zis sa pregatesc sa papam de seara ca venise si sotul...si am inceput sa-i povestesc sotului cum erau durerile de azi noapte de mijloc...ca de ciclu..si ca am inceput sa simt altele...sub burta..similare.
Eh, si m-am apucat sa pap..am mancat si m-am dus sa fac si un dus...la sfatul lui am luat si un No-Spa ..sa vad daca cedeaza...momentan nu cedeaza..si sunt periodice..si deja am o senzatie de deja-vu..
Povestea asta se intampla de pe la ora 20:45...dar CULMEA...n-am avut net pana acum sa va zic ceva . Scurgeri n-am, dus am facut, bagajul e gata, mi-am pregatit si cu ce ma imbrac acum daca e nevoie..am culcat si copilul...si asteptam...sa vedem daca plecam in seara asta undeva sau mai asteptam

si 39+ Luca Gabriel

Amalia .... sa fi fost aurita la gura aseara... cand am zis sa ne dai sa papam atunci ca poate azi nasti si nu ai timp de noi ..
Daca mai vreti preziceri ..veniti la MAMA ANK

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 7 saptamani pana vine Cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Citat:

Scurgeri n-am, dus am facut, bagajul e gata, mi-am pregatit si cu ce ma imbrac acum daca e nevoie..am culcat si copilul...si asteptam...sa vedem daca plecam in seara asta undeva sau mai asteptam

un' sa pleci???fara mine???nici sa nu te gandesti...,stai aici si cand o fi sa fie...plecam impreuna auzi!?

Mamica stralucitoare
39 + cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia16 spune:

Citat:

si 39+ Luca Gabriel

Amalia, cred ca te apropii cu pasi repezi de marea intalnire. Nastere usoara! Are cu cine ramane David daca plecati in noaptea asta?

julia

Daca vrei sa faci un dar cuiva, incearca sa ii daruiesti timpul si atentia ta.

Mergi la inceput