La multi ani, Minunate Scorpiutze ! (62)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

La multi ani Laura si Georgi, multa sanatate si fericire.

Nina, asa eram si eu. Nici acum nu-mi place sa fiu in centrul atentiei. Daria e si ea destul de linistita ...in comparatie cu Selin. E foarte rusinoasa....ai vazut-o si tu, nu? , nu vorbeste mult, nu e pupacioasa (seamana cu mine), cand se supara se ascunde intr-un colt si plange infundat, dar...e foarte protectoare cu fratii, mai ales cu Selin. ....Noi ne intelegem bine, e printesa lu` mama
azi e ziua mea libera....dar stau ca pe ace ca am o gramada de facut. Diseara evadez cu o prietena sa sarbatorim ziua mea, vreau sa-i fac si o prajitura la barbat ca maine e si ziua lui, doar ca el va fi plecat maine seara. Din pacate tanti care mai are grija de copii nu poate veni ca si barbatu ei isi serbeaza ziua asa, asa ca eu voi ramane acasa.

V-am pupat

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Asa, Mira, cum scrii tu despre Daria, asa eram si eu. O luasem sub aripa mea pe surioara mai mica, Laura si tot timpul eram ca o...closca cu ea, sa-i fie ei bine, sa primeasca ea portia mai mare ca e mica si trebuie sa creasca. Mi-am exersat veleitatile de mamica de pe atunci.
Distractie super faina diseara, Mira ! Unde evadezi ?
Eu imi astept prietena si cumatra(Adriana, mama finului meu) sambata, cand vreau sa fac acel tiramisu de care am tot pomenit pe aici.
Si poate se mai iveste cineva pe la noi, ca tot urmeaza si ziua lui Cristi.
Sa ne povestesti cum v-ati distrat ?
Ia uite, ca Hans este singurul sarbatorit de maine ! Cu exceptia gemenelor Adrianei, mama si matusa.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Pai fetelor,observ io...in linii generale...ca scorpionii se aseamana si...iata...se aduna!
Ma recunosc si eu in descrierile voastre...copil timid,in banca mea,fara a vrea sa ma remarc in vreun fel...si care,cu toate astea,ieseam cumva in evidenta prin constiinciozitatea si obsesia pentru perfectiunea de a realiza tot ce mi se dadea sa realizez cat mai bine.Cred ca am mai scris,nu mai stiu,insa si din ce scrieti voi si de la mine...observ ca scorpionul e omul extremelor...nu prea acceptam linia de mijloc,ori e lai ori balaie.
Ninocika...la Mariusake orice motiv e bun de dragosteala...si simplu fapt ca s-au aprins felinarele pe strada...oriceAsa ca acuma e disperat,cauta innebunit pe net,ca vrea sa ma cadoriseasca de ziua mea cu un aparat foto mai performant si tot face calcule si socoteli,injura,socoteste...vorbeste singur...si cand il intreb ce are e..mucles...da' io stiiiiiiuuuuu....hehehehe...

Mira,pai LA MULTI ANI! sotului tau...si tie distractie maxima...

Adriana...am citit io tot ce scriasei...si cum o fi sau n-o fi,io tot il pup pe scorpitul pilotist...ochiosul tau brunetel!Deci si tu te chefui maine?Iara?

Monica,sanatate lui Alex...Cum e cu Ruxi la gradi?

No,pupam fetele...mai vorbim!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

nina, ana, fetelor, al meu pilot scorpion o basina nu pot sa tragi fara el(scuzati expresia).daca ma duc la bucatarie hop si el, la baie la fel.unde se discuta ceva si nu intelege el trebuie sa-i explici.eheee, e grele,e tot timpul in priza, nu oboseste, daca vedeti cate ture face in timp ce mananca.
ana, meriti una asa cadou asa ca lasa omu' sa faca socoteli si mergi pe blat.
nina, i-am luat mamei ceva:un set d-ala de pus la bucatarie de pus rola de bucatarie, de pus condimente.lung asa cat tine bucataria, imi scapa cum ii zice.ca stiam ca l-a vazut pe al meu si i-a placut.plus ca l-am prins si la oferta.acum mai ramane matusa.am zis sa o astept pe mama maine sa mergem amandoua sa-i luam.nu prea ma pricep ca e pretentioasa rau.samabata ii astept la mine, face mama ori saramura ori pastrama de oaie, o placinta ceva.
ana, pe ele le sarbatoresc maine de nastere si sambata inclusiv pe razvan cu numele.
gata fug m cheama teror.paaaaaaaaaaa

adriana&razvan 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

pe toate
nina la noi e cald acum...insa cand e o uscaciune de ori cand avem 80 % umiditate cam asta-i cauza virozelor

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

La multi ani!

din cauza de "deces" de pc am lipsit dar ati fost in gandul meu mereu.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu'Bodo

Varsta lui BB2

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

mira, sa-ti traiasca sotul, sa va bucurati de el.petrecere frumoasa.

varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

La multi ani!
Sa-ti traiasca si sa fiti
fericiti Mira.

Buna minunatelor,

va doresc o zi frumoasa si plina de impliniri.
La Navodari e nor.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu'Bodo

Varsta lui BB2

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

'Neata dragelor...se apropie week endul...si io ma bucur taaare mult.

Mira draga,inca o data multi ani fericiti si cu sanatate sotului tau!Sa ai o zi frumoasa alaturi de el si copilasii vostrii frumosi!

Adriana...cunoastem stilul a la Razvanelu'!Cam asa era si Luana,numai ca ei i-a mai trecut intre timp!Si pentru ca in week end nu am acces la virtual,ii urez inca de pe acum lui pilotel sa creasca mare si sa fie cuminte si...cel mai important..sa traiasca bucuros si fericit cu numele!Distractie frumoasa!La fel si nepotelelor tale!

No fetelor...io azi bantui secretariatul,colega mea e la control la doctor asa ca...p-acilea fac azi veacul.Dupa-amiaza merg cu Toyo la revizie,ca se facura de 30 000 km pe ea si tre' controlata.

Va pup cu mare drag si va doresc week end bestial!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Mergi la inceput

anuta, iubita, nu le sarbatoresc pe nepotele ci pe mama si matusa mea care sunt tot gemene.iti multumesc pentru urari pentru pilot.sper si eu sa-i mai treaca din energie, nu de tot, macar un pic.te pup si pe tine si un we minunat.

varsta lui razvan

Mergi la inceput