La multi ani, Minunate Scorpiutze ! (62)
Raspunsuri - Pagina 8
Anina_n spune:
Monica, s-a reparat laptop-ul ?
Ce face Ruxita, cum ii este de cand cu Singulair-ul ?
Dar Alex ?
Adriana, am retinut bine, am o memorie....
Tare mi-ar fi placut si mie sa am gemeni. Dintotdeauna mi-au placut.
Succes sa convingi surorile gemene sa vina la voi, sa va sarbatoriti !
Mai am si eu 2 cumnati scorpioni, pe langa Cristi(care e pe 10). Doar ca sunt plecati, unul in Dublin(sotul surioarei mele) si unul in Calgary(fratele lui Cristi). Cred ca puteam tine petrecerea scorpionilor, de erau si ei in oras.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
nastasie spune:
nina, tu sti ca cel mai "fericit" este sotul meu care are socra, nevasta si copilul scorpioni.mare "fericire" pe capul lui.ca de multe ori zice ca sunt mama intreaga si de razvan ca e ma-sa(adica eu) intreg.iti dai seama, lantul slabiciunilor.cumnata-sa(adica soramea) ce mai tine cu el ca in rest.
ooo, deci si cristi e tot scorpion.sa-ti traiasca.si cum va intelegeti?
adriana&razvan 01.11.2004
varsta lui razvan
Anina_n spune:
Adriana, saracu' sotz al tau ! Noroc, cu sora ta, dar mai rar, la cat va intalniti voi !
Multumesc, sa-ti traiasca si tie, scorpionii !
Dupa 17 ani, de cand am inceput sa iesim impreuna, ne intelegem bine, ca ne cunoastem, zic io. Stim ce gandim, ne intelegem din priviri... Amandoi suntem mai retinuti, mai linistiti, nu ne trebuie chefuri, iubim iesirile in natura...
Doar ca, eu sunt mai...sociabila, lui ii displac "socializarile", sa zic asa. Daca s-ar putea, ar trai departe de lumea dezlantuita, in varf de munte.
Important este ca ne iubim, chiar daca nu prea mai avem timp sa ne-o aratam, stim asta pt. ca...se simte.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
monica-elizabet spune:
nina zici ca la-i descris pe sotul meu...daca nu eram eu cred ca in varf de munte ar fii trait singuratic pana la 100 ani
ma bucur ca te simt super fericita
ruxi e bine are 2 sapt de cand ia singulair in schimb alex behaie...ca sa nu cumva sa-mi peird antrenamentul
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
miraklucker spune:
.....sa mai spun ca si eu am unu din asta acasa. Al meu ar pleca si maine in varf de munte. si noi tot doi scorpioni din astia mai linistiti. si Daria e la fel...
...doar piticotu mic ce a iesit din tipar. Asta seara inaite de 8 erau in pat. Ai mari au adormit instantaneu. La 9 si... ma cheama barbatu sa ma duc la fiica-mea ca inca parlamenteaza si canta de una singura in pat.
Cand am ajuns acasa de la servici erau deja in pijama. Ea nu se putea culca ca se "facea moasa" se pieptana de zor pivindu-se binenteles in oglinda, si nu -sa putut baga in pat pana nu i-am facut si refacut moatele.
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
monica-elizabet spune:
mira fetitza motzata si pe surioara si fratiorul ei...si nu in ultimul rand mamicuta ce haioasa trebuie sa fie
LA MULTI ANI! Cuscra Georgico sa fii sanatoasa alaturi de familiuta ta si sa va dea Dumnezeu numai bine si tot ce va doriti
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
nastasie spune:
LA MULTI ANI sarbatoritelor de azi.
nina, multi ani impreuna si de acum incolo.sa fiti fericiti si sa va iubiti ca si acum si peste 100 de ani.eu trebuie azi sa ma duc sa le caut cadou la "gemene" si nu am idee ce sa le iau.
varsta lui razvan
Ana68 spune:
LA MULTI ANI!,georgi75....O zi minunata cu bucurii si surprize si fie ca toate visele sa ti se implineasca!
Fetelor...vaz ca iara vorbiti aci despre barbateii scorpioni...io n-am asa ceva la usa casei...cum stiti voi,eu ma lupt cu un geaman....Cu Luana ce sa zic?!Acu' suntem cele mai bune prietene si in 5 minute suntem dusmance declarate!
Mira...m-am distrat ce scriai de Sellin...dulceata de ea...Parca povesteai de mandra mea,care in fiecare seara,dupa stingerea lumnii,sigur mai are ceva de adaugat...orice...
Va pup si sa aveti o zi excelenta!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
nastasie spune:
ana, nici eu nu am sot scorpion, dar amca si tine copil scorpion.problema e ca si eu sunt scorpion si tot asa acum cei mai buni prieteni dupa aia la cutite.
varsta lui razvan
Anina_n spune:
La multi ani, Georgi !
Sanatate si implinirea tuturor viselor !
Petrecere frumoasa si daruri pe masura !
La multi ani, ralucah si ralucloantza !
Buna, fete minunate !
Merge o la amiaza, ce ziceti ?
Gabi, ce faceti ? Tot cu PC-ul stricat ?
Monica, si al tau nu e scorpion si tot in varf de munte ar trai, daca s-ar putea.
Ma bucur ca Ruxi e mai bine, de cand cu Singulair-ul !
Sanatate lui Alex, sa scape de tuse, cat mai repede !
Ce vreme aveti, acum, acolo ?
La noi e o ceata densa toata ziua. Saptamana asta numai asa a fost. Parca am fi la Londra.
Mira, nu se dezmint scorpionii astia. Important este sa ne intelegm noi, cu ei.
Ce scumpa e Selin !
O avem si noi pe Medi, in zodia varsatorului si sa stii ca ii place sa se aranjeze, de mica.
Vine zapada ?
Ana, al tau nu e cu dragosteala mai multa, acum, ca se apropie ziua ta de nastere ?
Ce mai face Alex, cum ii merge la scoala ? S-au diminuat problemele cu fetele, batausele ?
Ana si Adriana, cand ma gandesc ca vroiam un copilas scorpion, sa fim o familie de scorpioni. Poate ca tot mai bine e cu o capricornitza.
Mira, tu cum te intelegi cu scorpiutza ta ?
Eu eram un copil linistit, nu ceream atentie, eram bine in lumea mea, nu-mi placea sa fiu in centrul atentiei. Stateam deoparte si observam tot. Interesant ca, asa e si Cristina.
Adriana, cam ce crezi ca le-ar place gemenelor sa primeasca ?
Ma gandesc la mamicile mele si cred ca le-ar place o geanta de oras, o icoana sau ceva frumos de purtat, ca nu prea isi cumpara ele, mai ales mami a mea.
Gandeste-te ce le place cel si cel mai mult sa faca si poate iti vine vreo idee !
O zi cat mai faina, fete minunate ! Poate mai revin, ca am o zi mai lejera.