La multi ani, Minunate Scorpiutze ! (62)
Raspunsuri - Pagina 7
mihaela77O spune:
nina,draga mea,cred ca,cuvintele sunt de prisos,insa sunt la asentimentul,scorpiutzelor,so...,multa sanatate,fericire si tot ce iti doresti sa ti se implineasca,cat despre presedinte,eu zic sa ne faca el cate un tort,nu?
oare,cristinica,prevesteste ceva,ca tot sunt alegeri...candidezi?nu ar strica sa ne reprezinte un om ca tine....si pt tine si pt dulcea ta fetita,un brat de si multi !
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Anina_n spune:
Gaby, te-am scos din barlog, 'ai ? Sa vii sa ma urezi de 2x, e ceva ! [love]
Mihaela, presedinta casei, eventual, cum zice Cristi.
Multumesc frumos de urari !
Ai zice ca, ieri a fost ziua mea, de fapt, la ce surpriza mi-au pregatit fetitele.
Azi e liniste, numai telefoanele au zbarnait si tziuit intr-una.
O seara linistita si noapte buna, mai tarziu, fete minunate !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
monica-elizabet spune:
La multi ani! nina sa fii sanatoasa si sa-ti dea Dumnezeu numai bine si tot ce-ti doresti si tu si familuta ta frumoasa
mie azi nu mi-a mers leptopul si acum e la reparat sper sa-l aduca sotul mai tarziu cand vine...asa ca eu si dodo...am fost pe aceeasi lungime de unda..
va pe toate minunatelor
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Mariaa spune:
moamaaaaaa, ce era sa ratez!!!!!!!!!!!!!
Ninaaaaa, te pup pe frunteeee!!! sa fii mereu la fel de buna la suflet, calda si deschisa cum esti azi! sa ai mereu sufletul plin de bucurie, de soare si de lumina! sa-ti aduca zilele ce vor urma multa fericire, implinire si iubire, multa iubire!!!
LA MULTI ANI!!!
La multi ani tuturor scorpiutelor de zilele astea
looking for my sunshine
+6
www.adriatica.net/wallpapers/index.htm" target="_blank"> my love, Adriatica
"The work is for people who are tired of pain. It’s an offerering.
It’s the way that I found freedom! "
byron katie
miraklucker spune:
Nina....sa fi sanatoasa, si fericita alturi de familia ta frumoasa, pana la adanci batranete.
Am vazut pozele!! Se pare ca voi azi inceput sa va chefuiti de ieri. Ce dulci sunt fetitele si ce cadou frumos ti-au facut!
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
nastasie spune:
laura, la multi ani, sa fii sanatoasa si fericita si sa te bucuri de cei dragi.
o zi buna tuturor.
pun si cateva poze
http://s124.photobucket.com/albums/p28/nastasie_adriana/razvan-4%20ani/
adriana&razvan 01.11.2004
varsta lui razvan
Ana68 spune:
Saluti fetele...
Ninocika....baga repejor povestea zilei de ieri...s-auzim,s-auzim!!!
dolcebaby,LA MULTI ANI!Sa ai o zi minunata!Sper sa ne citesti...
Va pup si sa aveti o zi excelenta!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
Anina_n spune:
Laura, la multi ani, scorpiutza frumoasa !
Sa fii sanatoasa, fericita, sa iubesti si sa fii iubita
si sa-ti implinesti toate visele !
Sa scapi mai repede azi de la serviciu, sa apuci
sa bagi si la noi un ochi, sa-ti primesti , , si !
Monica, Mariaa, Mira, va multumesc pentru urarile frumoase !
Fiecare zi ar trebuie sa fie o sarbatoare, sa ne purtam ca atare, nu ?
Mira, a fost surpriza totala tortul fetitelor. Au cumparat blat, crema, frisca si bilute argintii ornamentale, plus cocos rosu din camara si uite asa, au facut un tort, ele singurele.
Este prima data cand am primit un tort. La aniversari eu eram aceea care faceam tortul, chiar si pt. mine.
In weekend fac tiramisu, ca de cand ma pregatesc, dar nu am reusit sa-l fac. Acum, chiar ca voi face, ca vine Adriana, cumatra mea pe la noi si...cine stie cine se mai iveste ?
Adriana, am vazut pozele ! Ce fain arata tortul cu trenuletzul lui Razvan ! Mi se pare mie sau chiar a fost o pt. el ?
Si culoarea parului tau seamana cu a mea, doar ca e mai inchisa, tu avand parul mai inchis.
Acum am vazut ca Razvan e si Mihai, dupa cum scria la o poza. Inseamna ca in weekend iarasi petreceti. Mai ales ca e si ziua mamei tale, daca bine imi amintesc.
Ana, ieri a fost ziua telefoanelor si mesajelor. Ce a fost mai fain, miercuri a fost.
Dar am petrecut aici, pe DC, nu ?
O zi faina, fetelor !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
monica-elizabet spune:
pe toate sa aveti o zi minunata
laurici sa fii sanatoasa
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
nastasie spune:
nina, ce surpriza frumoasa ti-au facut fetele.si cum le stii tu pe toate.da, vineri e ziua mamei si a matusii(gemene).iar sambata este ziua lor iar ca pe mama o cheama Gabriela, pe matusa Mirela(dar sarbatoreste acum)si din nou Razvan care e si Mihai.acum incerc sa-i conving sa vina la mine sambata ca sa nu ma mai duc eu pana la mama.si cred ca o sa reusesc.asa ca iar sarbatoresc.da, culoarea mea este mai incisa pentru ca eu natural sunt mai inchisa asa ca am vrut aproape de natural.
in ceea ce-l priveste pe pilot toata dimineata vroia sa sufle in lumanari dar tortul l-am luat abia la 11 asa ca saracu nu mai avea rabdare.pupici multi inca o data
adriana&razvan 01.11.2004
varsta lui razvan