La multi ani, Minunate Scorpiutze ! (62)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Adriana,din pacate pozele cu Laguna nu se deschid...insa imi fac o idee despre ce vorbesti.HeleneC,Elena noastra draga,are Laguna...si e multumita de masina.Eu una nu sunt fan frantuzoaice,chit ca sunt unele modele masini robuste,fiabile...Dintre ele sunt modele foarte frumoase ca design de la gama Renault sau Citroen...Dar mereu am spus ca masina care ti-o cumperi trebuie sa iti placa,sa te simti bine in ea si nu in ultimul rand sa te reprezinte.Masina careia nu ii gasesti cusur...apoi cred ca aia este cea care ti se potriveste.Eu asa cred.
In schimb mi s-a deschis poza cu tine miresica...may fata draga,sa nu te recunosc...ce mireasa frumoasa!Parca erai o parere mai plinuta sau ma inseala pe mine vederea???!!!Si semeni,intradevar,cu doamna din fotografie...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

ana, nu stiu de ce nu se deschid pozele cu laguna.in orice caz daca dai pe google la laguna2 dar noua ca mai sunt si vechi o sa o poti vedea.asa cred si eu despre masina, ca trebuie sa-ti placa si sa te reprezinte dar sa fie si buna in acelasi timp.cam multe, nu?uite, mai o masina pe lista:skoda octavia chiar break ca nu ma supar.intotdeauna mi-au placut masinile break si mai ales ca avem nevoie de portbagaj mare.
ana, la nunta eram plinuta pentru ca eram gravida in 3 lunicu pilotul.dar a fost de comitet fi-miu, m-a lasat sa topai toata noaptea, numai vinul de la biserica nu i-a placut de am zis ca o sa vada invitatii o mireasa dand afara.mi se facuse un rau, norocul meu a fost ca s-a aruncat cu bomboane dupa slijba si am furat una sa mi se duca gustul ala de coclit..
ai vazut noul ww?ala care seamana cu mercedesul ala stil asa...rechin....?

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

La multi ani !
tuturor sarbatoritilor zilei

Mira a ajuns pachetul Bogdi a avut mare grija de el cand a vazut cioco.Multumim

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu'Bodo

Varsta lui BB2

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

La multi ani, sarbatoritelor de azi, Mina, Vioconstant si cipinela !

Gabi, inteleg cum e cu sarbatoritul, dar cand se anunta musafirii ca vin sa te felicite, nu mai ai incotro.
Si asa, amandoua suntem "zgarcite", dupa sotzii nostri.
Cum te mai simti ? Bodo ce mai zice ?
Sa stii ca tot la mama vom sta mai mult, ca peste zi acolo va fi Cristina, pana venim noi de la serviciu. Apoi, pana ma mai ocup un pic si de nepotele cu lectiile, ajungem dupa cina la casuta noastra.
Si mamei ii vine greu, ca s-a obisnuit cu noi.
Ana, asa o fi, stii vorba aceea "pozitia nu se iarta".
Mai degraba cred ca le convine ca ne sunt mainile ocupate si nu putem riposta, cred ei.
Adriana, chiar ca semeni cu matusa din partea tatalui tau. Si chiar ca aratai mai implinita, dar e si normal daca erai insarcinata cu Razvan in 3 luni, cum ai scris dupa aceea.
E faina Laguna, imi place ! Are o nota de eleganta.
Nici n-am bagat de seama ca e exact ce are Elena. Cred ca din cauza culorii.
Chiar, pe 13 e ziua Elenitei.
Monica, ce faceti, cum sunteti ?
Restul scorpioutzelor, pe unde ati disparut ?
O seara cat mai faina, va doresc !
Pe maine !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Nina da "zgarcite",
Daca aveam prieteni aici sigur nu "scapam" dar abia acum ne formam noul grup de prietene apoi ,sincer ii astept .
Eu sunt bine BB misca din ce in ce mai tare -semn ca are putere din ce in ce mai mult.
Bodo e putin mucos dar in rest e ok,si abia asteapta ca vineri sa mearga cu gradi la muzeul jandarmeriei.
Da pe 13 e ziua Elenei.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu'Bodo

Varsta lui BB2

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Buna fetelor
nu mi-a mers dc-ul nu stiu de ce...
de azi sunt mai fara minte de azi de la pranz...mi-am scos 2 masele de minte de jos nu va zic ce nasol este...mi-a decupat, scos, cusut(peste o saptamana merg la scos fire) am niste dureri nasoale de tot dupa ce-a trecut anestezia...dar asta e...ce sa fac...si cand ma gandesc ca mai am 2 si sus...ma intreb de ce mi-a dat DD atata minte
Nu am voie decat lichide reci 2 zile...
pupici

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Nina, cu intarzire "La multi ani" barbatelului tau, multa sanatate si fericire.
Dodo, cu placere.....sa-mi spui ce i-a palcut mai mult la Bodo ca sa stiu pentru data viitoare
monica, deci sa cred ca eu am avut noroc cand mi-am extras maseaua de minte. Mi-a fost tare frica dar nu m avut nimic. In seara aia am pelcat inapoi catre Elvetia si m-am inarmat cu o sacosa de calmante dar care din fericire nu le-am folosit. ...ca s-ati treaca.

....eu sunt iarasi franta. am ajuns la 9 acasa. am fost si la gradi la David am avut un fel de sedinta cu parintii plus am confectionat niste felinare pentru maine cand ies pe strada copii si se plimba cu ele. am mucit din greu, erau niste "ridichi" uriase pe care el-am scobit bine le-am decupat modele pe ele si el-am facut numai bune pentru copilasi.

Nina am comandat si pentru voi teste si ace cate o cutie, vrei ace mai multe?

....acu ma duc la culcare ca ma dor piciarele de mor

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

'neata dragelor,

V-am citit cu drag tot ce ati scris,insa nu va suparati ca nu va raspund,ma doare mana dreapta ingrozitor si nu o pot folosi bine,nu ma intrebati cum ma descurc la secretariat...am cazut ieri pe strada,m-am impiedicat pe trecerea de pietoni(bine ca era pe verde) de o gura de canal cu grilaj si am cazut in umar si apoi in genunchi...asta e rezumatul,nu mai intru in detalii.Treaba e ca am tras-o si pe Luanuta in cadere,insa e bine ca s-a ales doar cu doua julituri pe manuta si atat...
Sa aveti o zi excelenta si va pup cu drag!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

eu acum mi-am dat seama ca nu l-am urat pe Cristi, sa te uite ghinioanele draga Cristi asa cum am uitat eu sa te urez
La multi ani! Nina sa-ti traiasca sotul, sa fie sanatos

Anuto off...multa sanatate si ai grija de tine si de printesica mica
Mira, da...ai fost norocoasa
si eu am trecut noaptea relativ bine...fara dureri prea mari...acum continui tratamentul cu antibiotic 7 zile si restul analgezice si altele doar la nevoie...
pe toate

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

La multi ani, Lemoni si AYUMI !

Buna, fete dragi !
E ora -lei de dupa-masa.
Ana, sper ca nu e nimic grav ! Refacere rapida si usoara ! manutzele mici julite, sa treaca repejor !
Gabi, daca eram mai aproape trageam noi o fuga pana la tine, iti dai seama !
Imediat esti la jumatatea sarcinii. {:)] Ce ma bucur ca totul e ok cu voi !
Sa ne povestesti despre reactia lui Bodo la ce a vazut la muzeul jandarmeriei.
Cristina se pare ca va avea un fel de carnaval, vineri.
Mihaela, voi ce mai faceti ? Sper ca sunteti bine !
Monica, refacere rapida si usoara a gingiei !
Multumesc pentru urare, in numele lui Cristi ! Asa sa fie !
Mira, Cristinuca a fost ieri la gradi, la sarbatoarea lampioanelor. Si cand am fost sa vedem cum au aranjat barbatii mobila in camera Cristinei, ea a insistat sa mergem cu lampionul ei, aprins pe strada.
Multumesc frumos ca te gandesti la Cristina !
O cutie de ace ne tine 3 luni. Saptamana trecuta ni s-au terminat si am trecut la cele cateva ace de 6 mm ce le aveam primite de la o mamica de un dulcinel mai mare din Bucuresti.
Daca, crezi ca poti sa ne trimiti din nou peste 3 luni, e ok si numai 1 cutie de ace.
Inca o data, iti multumesc din suflet !
Am scris eu, la subiectul Pe unde se mai plimba oamenii frumosi, de la Generale, ca oamenii frumosi se plimba aici, la .
O zi cat mai faina, fete minunate !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput