La multi ani, Minunate Scorpiutze ! (62)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Adriana...beton sunt pozele cu Ionut si Razvan de la finalul albumului...vorba unei pretenute:vezi ce ai facut daca ai stresat oamenii cu aparatul foto?!Deci Razvi o avut tortoletz cu trenul Thomas...si cu fructe,banuiesc eu...cert este ca arata super gustos si apetisant...Iar gemenele tale sarbatorite,mama si matusa,sa dai cu tunul si nu seamana intre ele...parole!Cel putin eu una nu mi-am dat seama,poate ca in realitate o fi altfel.Iar,tu fata draga...neschimbata...
Revizia?Pai ne-au luat scurt 900 lei,schimbat ulei motor,filtru ulei,schimbat lichid frana,filtru aer,filtru polen,aruncat un ochi la motor si unul la placute frana...si gata am dat cu banu'.Scump,dar nu avem de ales.In schimb,ca sa nu stau aiurea vreo 3 ore pe acolo,am hotarat sa ajung acasa...nu e departe rau,distanta ar fi cam de la iesirea de la vaporul lui Mazare pana la intrare in Palazu,insa nu am cu ce merge,ca mijloc de transport...asa ca am apelat la tupeul meu maxim si l-am rugat pe nea caisa sef de sef,sa ma duca pana acasa...si cum omu' a fost amabil,m-a mai intrebat si ce toyota vreau...am mers pana la urma pana acasa,nu am sofat eu,cu un Lexus de mi s-o taiat respiratia,nu ma intreba ce model,ca de respiratie taiata am uita sa intreb,rosie vampa-asa era culoarea-ajungea la 100km/h in 5 secunde,cred,pentru ca eram in permanenta impinsa si inchesuita in spatarul scaunului....cum arata la interior...vai de steaua mea...Si io inca vroiam sa ajung acasa cu un Land Cruiser,dar nea caisa o ales preferinta Luanei:masina rosie.Si inca soferul cu care am mers ma mai intreaba,aratand spre Lexus:"sper ca nu va deranjeaza ca va duc cu aceasta rosie"...Ce mai?Bestiala masina...pentru d-aia cu c---e si bani luati pe tunuri...nu d-alde muritori de foame ca mine.....Hai ca m-am aprins acuma...
Inca o data zic ca tare faine si haioase sunt pozele...sa va fie de bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

vai, ana, mi-e rau, ce de bani.asta e daca tara o cere.iar de lexus nu-mi mai spune ca mor.imi inchipui cum arata.eu de exemplu acum sunt topita dupa renault leguna ala nou desi cel vechi dinaintea lui are o forma mult mai misto.tare mi-as mai lua o masina hidramata de putori asa, ca la ce trafic s-a facut si in constanta.noi am facut revizia de 50.000, dar lejera.ne asteapta aia de 60.000 unde e durere mare.plus ca ionut ii face cu scoala aia 10.000 cu una cu doua.vrem neaparat inca una.adica a mea si a lui razvan, sau mai bine zis a mea si a copiilor daca ne ajuta dzeu si-l facem si pe al doilea.stramba ionut dar i-am spus ca oricum copiii(ce frumos suna) vor fi plimbati mai mult de mine, adica stii ce vreau sa zic, de gat cu ma-sa si cu 2 scaune de masina si carut in portbagaj nu am ce face cu matiza.asa ca...asteptam intai sa ne iasa niste pasente, sa ne inchidem intai niste credite si de-abia dupa aia sa vedem ce mai ramane.in orice caz daca as avea bani nu mi-as lua de aici.mai ales ca cumnatul meu se pricepe si la ei acolo sunt toate reprezentantele.
in ceea ce priveste pozele, razvan il prefera pe ta-su la prostii, strambaturi si alte cele.asa ca ionut da in mintea lui.aproape la orice eveniment trebuie sa avem si o poza cu ionut cand se stramba.
gemenele v-am zis ca nu seamana deloc.cel putin mie asa mi se pare.lu' mama i-am luat un suport d-ala de rola de bucatarie, de condimente, bara d-aia lunga de o pui la bucatarie, iar lu matusa o pijama si niste papuci de casa ca ea e mai pretentioasa si nu stiam ce altceva sa-i iau.
eu tot asa cum ma stii.slaba.nu reusesc deloc sa ma ingras oricat as vrea.speram ca la sarcina.poate la al doilea raman si eu cu ceva kg ca la razvan dupa ce l-am "scos" afara si eram inca in sala de nasteri eu imi verificam burta sa vad daca mai e asa umflata.
hai ca mam intins.te pup mult.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

La multi ani, Ana(ana_miti) !
Iit doresc sanatate, putere si curaj sa mergi inainte,
sa treci pest orice obstacol
si sa iti implinesti toate visele !
La multi ani, sotz de Noe, DanielaNeagu, Raducu, Klavier !

Buna, fete minunate !
Cred ca e o ora potrivita pt. o mica tratatie.
Ana te-ai servit deja, de dimineata, asa ca...da, ignore.
Sa nu zici ca te chinui, eu.
Multumesc pentru urarile frumoase ! Ne vedem la nunta de diamant !
Apropos, de faza cu pipaitul exact cand nu te astepti si cand nu trebuie, de fapt. In mod expres, cand mainile sunt ocupate cu alte treburi(spalat, gatit). Si pe mine ma deranjeaza in astfel de momente si il resping, iar Cristi imi zice, "zgarcito!". Ceea ce ma oftica, pt. ca nu sunt zgarcita !
Uf, da' scump v-a costat revizia ! Dar trebuia facuta !
Sanatosi sa fim, ca le putem face pe toate !
Adriana, multumim pentru poze ! Ce fain e sa le vezi impreuna si acum, la varsta bunicutzei !
Mi se pare mie sau tu semeni mai mult cu matusa decat cu mama ? Iar sora ta seamana mai bine cu mama voastra.
E plina de voiosie si buna dispozitie, matusa. Are copii ?
Vad ca il iubeste mult pe Razvan.
Avem si noi poze din weekend, la tratatia de mai sus, daca vizionati pozele pe rand. Mi-a iesit si Tiramisu, Monica ! E mai inainte de tratatie.
Cred ca la fiecare sarbatoare mai speciala am sa fac Tiramisu. E delicios !
Ce fain ca se pricepe Ionut la masini ! Inteleg ca el ti-a schimbat bujiile de merge ca noua, acum.
Gabi, tu nu te-ai sarbatorit in weekend ? Eu m-am gandit la tine !
Ce faceti, cum sunteti ?
Multumim pt. horoscop !
Fetelor, noi ne pregatim de mutat la noua locuinta. Avem de aranjat camera Cristinei, lustre, covoare, niste utilitati si e gata de locuit apartamentul.
Nu sunt prea entuziasmata... Mie si Cristinei ne era bine si la mama si cred ca tot pe acolo ne vom petrece majoritatea timpului, mai ales ca mititica nu poate sta departe de verisoarele ei dragi si tot mma se ocupa de ea, cat noi suntem la serviciu.
Dar asta e, a venit timpul sa ne luam zborul, avem locuinta noastra.
O zi cat mai faina in continuare, va doresc !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anina_n

Gabi, tu nu te-ai sarbatorit in weekend ? Eu m-am gandit la tine !
Ce faceti, cum sunteti ?
Multumim pt. horoscop !

Nina eu nu m-am mai sarbatorit dupa aflarea bolii lui Bogdi,nu pot.
In schimb pe 8 m-au sunat toti cei care ma asteptam dar mai ales am avut si cateva surprize fff placute care m-au bucurat.In rest sambata a venit o fosta vecina din CT ,cu ea imi beam dimineata;Dan a fost la servici inclusiv duminica.Iar cand s-a intors a avut surpriza sa ma gaseasca cat patul si copilul jucandu-se singur(din cauza unei dureri crunte de cap-iar am prins un curent).
Azi sunt ok,BB misca-doarme-misca[:],sper ca saptamana viitoare sa pot ajunge la doctor9depinde de bani).
Eu sincer ma bucur pentru casa voastra dar ,sincer,imi inchipui ca o sa va vina f greu mai ales ca Kiki statea cu mamaie si verisoare.

Adriana vazut pozici;ma bucur ca am putut "participa"la gasirea trenuletului;

Ana la capitolul pipait stiu cum e ;dar depinde de ce am la "mansarda " in acele momente.Daca nu-mi-s in ale mele il "reped" si-mi spune tot"zgarcita"(Nina)

Monica felicitari pentru puiutzii tai.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu'Bodo

Varsta lui BB2

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

nina, da sora mea seamana foarte mult cu mama.am poze cu mama cand era mica parca e soramea leita.nu prea seman cu matusa eu.o sa caut poze cu matusa din partea tatalui.zici ca suntem mama si fiica.eu seman in partea tatalui.o sa caut poze de la nunta mea desi nu se vad ele prea bine sa vezi.
gaby,multimim inca o data pt salvarea trenuletului.

varsta lui razvan

Mergi la inceput

'Neata fatuce dragi...

Mina...chiar daca lipsesti de ceva vreme din peisajul scorpionicesc...iti urez din suflet un sincer si calduros LA MULTI ANI! cu sanatate si multa fericire,sa ai parte de tot binele din lume si ziua de azi sa fie una extrordinar de frumoasa!

Bay fetelor...vaz' ca iar cine se aseamana se aduna,deci vorba asta functioneaza...ca si la voi e treaba cu pipaiala si mainile ocupate si sunteti nervoase cand aveti treaba si partenerul trece la pipaitelea.Si cred eu ca asta vine ,in primul rand,din faptul ca scorpionii,vorbind la general,sunt persoane constiincioase de felul lor,daca se apuca de ceva sa faca,apoi il fac temeinic,cu constiiciozitate...Asta-i una.A doua ar fi ca...impresia mea formata de-a lungul a 20 de ani...ca barbatii astia ai nostrii ne gasesc taaaare sexy cand ne vad spaland vasele,dand cu aspiratorul,stergand praful ,curatand cada,wc-ul sau chiuveta...si banuiala mea este ca pozitiile pe care le avem facand astfel de treburi gospodaresti,ii predispun la fantezie si imaginatie debordanta.Sau,ar mai fi o varianta,li se umplu sufletele de caldura,ca isi amintesc de mamele lor...ar fi si asta.

No fetele,sa aveti o zi buna,va pup si mai vorbim!

Album pi casa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nastasie

vai, ana, mi-e rau, ce de bani.asta e daca tara o cere.iar de lexus nu-mi mai spune ca mor.imi inchipui cum arata.eu de exemplu acum sunt topita dupa renault leguna ala nou desi cel vechi dinaintea lui are o forma mult mai misto.tare mi-as mai lua o masina hidramata de putori asa, ca la ce trafic s-a facut si in constanta.noi am facut revizia de 50.000, dar lejera.ne asteapta aia de 60.000 unde e durere mare.plus ca ionut ii face cu scoala aia 10.000 cu una cu doua.vrem neaparat inca una.adica a mea si a lui razvan, sau mai bine zis a mea si a copiilor daca ne ajuta dzeu si-l facem si pe al doilea.stramba ionut dar i-am spus ca oricum copiii(ce frumos suna) vor fi plimbati mai mult de mine, adica stii ce vreau sa zic, de gat cu ma-sa si cu 2 scaune de masina si carut in portbagaj nu am ce face cu matiza.asa ca...asteptam intai sa ne iasa niste pasente, sa ne inchidem intai niste credite si de-abia dupa aia sa vedem ce mai ramane.in orice caz daca as avea bani nu mi-as lua de aici.mai ales ca cumnatul meu se pricepe si la ei acolo sunt toate reprezentantele.
in ceea ce priveste pozele, razvan il prefera pe ta-su la prostii, strambaturi si alte cele.asa ca ionut da in mintea lui.aproape la orice eveniment trebuie sa avem si o poza cu ionut cand se stramba.
gemenele v-am zis ca nu seamana deloc.cel putin mie asa mi se pare.lu' mama i-am luat un suport d-ala de rola de bucatarie, de condimente, bara d-aia lunga de o pui la bucatarie, iar lu matusa o pijama si niste papuci de casa ca ea e mai pretentioasa si nu stiam ce altceva sa-i iau.
eu tot asa cum ma stii.slaba.nu reusesc deloc sa ma ingras oricat as vrea.speram ca la sarcina.poate la al doilea raman si eu cu ceva kg ca la razvan dupa ce l-am "scos" afara si eram inca in sala de nasteri eu imi verificam burta sa vad daca mai e asa umflata.
hai ca mam intins.te pup mult.

varsta lui razvan

Da,Adriana,costa din ce in ce mai mult...stiam asta cand ne-am i8nhamat la asa treaba...
Incet-incet le faceti pe toate,sanatosi sa fiti si sa dea Domnul sa se lase cu ochisori...
Uneori chiar se impune sa ai doua masini,mai ales ca amandoi aveti permise...si faptul ca sunt si copilasi si mamica se ocupa de obicei...
Sa aveti spor la toate si va pup!

Album pi casa

Mergi la inceput

mina, la multi ani.tot ce-ti doresti.
ana, asa e, dar macar stii ca ai luat-o de noua.sincer mie imi cam face cu ochiul laguna2 nu asta ultima 3.imi place mai mult aia din 2007 an de fabricatie, desi dupa cate vad e cam scumpa si laguna2.dar are o forma super.
ma duc sa caut poze sa va arat.

varsta lui razvan

Mergi la inceput

mina, la multi ani.tot ce iti doresti.
ana, uite ce-mi place mie.laguna 2 mult mai mult decat laguna 3
http://www.123auto.ro/Masini-Noi/Renault/Laguna/1-6-16v-115-CP-Pack-Authentique/Galerie-Imagini/1987-CarsNew-11628/

varsta lui razvan

Mergi la inceput

si poza asta e alaturi de matusa din partea tatalui.sa vedeti ca in partea lor seman mi mult.
http://s124.photobucket.com/albums/p28/nastasie_adriana/?action=view¤t=Picture031.jpg

varsta lui razvan

Mergi la inceput