La multi ani, Minunate Scorpiutze ! (62)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BellaDonna spune:

La multi Ani !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Monica

de urari si numai bine.

La multi ani!
BellaDonna
Mirona
Mcrmiki
multa sanatate si numai bine

La multi ani !si celor ce-si serbeaza onomastica.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu'Bodo

Varsta lui BB2

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Gabriella1

La multi ani!
sa dea DD numai bucurii
si visul cel mare sa ti se
implineasca.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu'Bodo

Varsta lui BB2

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

la multi ani celor care isi sarbatoresc azi ziua de onomastica.petreceri frumoase.

adriana&razvan 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Buna scorpiutelor
A fost tare frumos, de la inceput au spus ca toti copilashii primesc medalii(aici asa este nu vor sa-i supere pe cei care pierd) desi se vede clar cine castiga dar mi se pare f corect cum gandesc...la noi acasa e ura si ranchiuna intre pitici(pe chestia asta...aici se felicita sincer si se bucura pentru cel care a castigat)
alex a avut 4 bazine de facut si in 3 dintre ele a iesit primul iar in al 4-lea pe locul 3 sau 4 nu am observat f bine cati au ajuns inaintea lui...au innotat diverse stiluri(fiecare pe culoarul lui) si aici la ultimul a trebuit sa dea doar din picioare probabil ca el se simte mai in forta cand da si din manute...in orice caz eu am fost taaare mandra de el, parca e barca cu motor
bineinteles ca a fost rasplatit cu ce si-a dorit el(si pe langa el si d-ra) am venit acasa am papat si-acum ei se joaca pe-aici...
va pe toate si va doresc un we fain si sa petreceti frumos

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Bravo, Alex !
La multi ani, BellaDonna, Mirona, Mcrmiki ! Sanatate si tot ce va doriti !
Mihaela, Gaby, Gabi, Gabriella, mstef, sanatate si numai bucurii sa aveti !
Adriana, cred ca ati petrecut super fain !
La fel si noi, am avut o zi plina de surprize !
Noapte buna si vise placute !
Pe maine !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

pe toate sa aveti o Duminica placuta

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutare scorpiutelor,

La multi ani cu multe bucurii si implinir scorpiutelor sarbatorite peste week end,atat de zi cat si de nume si celor sarbatorite azi,de asemeni,un calduros si sincer la mult ani!

Ninocika draga,sa-ti traiasca sanatos sotul,sa traiti in iubire si fericire,sa aveti o viata plina de bucurii si indestulata si sa dea Domnul dragatul ca aceleasi urari sa ti le fac si cand veti serba nunta de diamant!
Bay,esti teroristaaaaa...n-ai mila de un biet sufletel oropsit ca al meu,care se chinuie sa nu se mai indoape atata ca am ajuns deja la 105 kile...si tu ma pui sa ma uit la poze cu tiramisu si checuleteeee?!Lasand smiorcaielile de o parte se pare ca ati avut un week end plin,cu musafiri si distractie,ceea ce e minunat...si ati facut loc bunadispozitiei si veseliei...
Daaaaa....Marius din orice prilej,cvat de mic,face un motiv de furat un pupic,de atins diverse parti ale corpului meu,de a ma strange in brate si de a-mi spune ca ma iubeste...ceea ce,daca e sa luam dupa unele statistici,e o chestie laudabila din partea unui mascul,ba mai mult,de invidiat din partea unor femei...insa,ca exista un insa,cum eu stau extrem de prost cu mansarda,lipsindu-mi nenumarate tigle de pe casa si sunt venita cu pluta pe conducta de apa calda...deci,cum spuneam,asa scorpie cu adevarat n-ai mai vazut...pe mine ma enerveaza aceste gesturi de tandrete venite tam-nesam,fara nici un motiv...ceea ce ma face sa aud "Bah,ce rea poti fi,da' tot te iubesc" sau alta "da' lasa-ma ,tu mama,sa te ating si eu,sa te simt,ca mi-e dor de tine" spusa pe ton miorlaitor si plangacios...Suna foooaaaarte urat ce scriu,dar uneori,daca mai sunt si cu nervi sub caciulita,asa imi vine sa-i bag un cap in guraaaaa...n-ai idee.Nu zic ca nu-mi place sa fiu dezmierdata,ok...insa mai cu masura,nu asa hodoronc tronc,fara motiv,pur si simplu...De fel,cum scriam,nu-s pupacioasa,cu gesturile de mangaieri si tandreturi,nu le am bay frate...asta este!,vorbesc,asa mi-i felul,scurt,direct si la subiect...pe mine sa nu ma iei cu "dupa blocuri suntem noi"...si,ce sa mai adaug?Ca sti scenariul.
Aparatul foto se pare ca era programat sa-l aduca Mosul Craciun...asa ca mai e de asteptat.Se lauda de nush ce stupize pentru 15,da' nu pun eu mare baza pe ce spune...ca are un stil de ma seaca...plecam de acasa catre destinatie si spune ca dupa mergem si in nush ce loc pe urma...io ma bucur,fac plan ca iau si aia si aia...terminam ce avem de facut si intreb:"mergem in locul cutare?".Si imi tranteste sec "nu" si "hai acasa".De ce?Nici el nu mai stie motivul...doar ca asa i s-a pus pata si in 5 secunde se rasuceste la 180 grade cu decizia.Asa ca...n-are rost sa imi stresez imaginatia.Oricum i-am zis ca n-am nevoie de nici o surpriza,de absolut nimic,sa ma lase dracului in pace pe 15,sa stau linistita si sa nu ma mai frece la cap...ceea ce,logic,il pune in priza si il ambitioneaza...Ce rea sunt!

Monicaaaa....bravo lui Alexutu!Felicitari sportivului!Ce ma bucur pentru performanta lui...azi maine o sa stau cu sufletul la gura sa-l vad la olimpiada...Doamne ajuta si sa fie sanatos!Cat despre Ruxita,asta e alta veste superlativa de a voastra si m-am amuzat teribil...bravo copilutei!Aceeasi chestie o mai are si sora mea cu baietelul ei cel mare,care uneori o mai corecteaza,in italiana...

Adriana,cum ati chefuit?!Ce ati facut cadou lui Mihaita pilotel si mamei si matusii tale?

Mira...pana la urma n-ai papat si tu tortoletz(vb Luanei)cu prichindeii,in cinstea sotului?

May fetelor,va urez o saptamana cu multe realizari si o zi cat mai faina!Va pup si mai vorbim!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Mergi la inceput

DanielaNeagu
Cristi sotz de Anina_n
sotul lui Noe
ana_miti
Raducu
Klavier
La multi ani,
sanatate si numai bucurii.
si fericire

Buna minunatelor,
o saptamana frumoasa si numai bucurii sa aveti.

Poftiti la

Astrele spun:

Mentine-ti punctul de vedere si nu-ti va parea rau.

Se poate sa porti discutii in contradictoriu care iti vor induce o stare tensionata. Nu pune totul la suflet si increde-te in propriile instince.

Pe plan sentimental lucrurile arata bine. Tu si partenerul va aflati intr-o zona de intelegere si compatibilitate ce nu poate fi zdruncinata.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu'Bodo

Varsta lui BB2

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

http://s124.photobucket.com/albums/p28/nastasie_adriana/razvan-4%20ani/
pozele de ziua onomastica.a fost frumos, am mancat la greu.
ana, cum a fost la revizie?matizul meu facea de o saptamana ca toti dracii, se ineca dadea in nas, nu se mai infigea deloc si i-a schimbat ionut sambata bujiile sa vedeti ce fuge ca nebuna acum si nici nu se mai aude motorul..
la multi ani tuturor.fug ca am tone de treaba si ma enerveaza ca mi-am umplut cartusul la imprimanta si m-am facut neagra din cap pana in picioare.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput