La multi ani, Minunate Scorpiutze ! (62)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

La multi ani cu sanatate si numai bucurii , sotz de Mira !
Mira, sa va bucurati de el, multi ani inainte, tu si copilasii vostri frumosi !
Adriana, sa te bucuri de gemenele, mama si matusa, sanatoase si pline de energie si veselie ! Ca daca va venbi tot un scorpion sau o scorpiutza la voi in casa, aveti nevoie de cineva plin de energie sa va ajute.
Petrecere frumoasa si asteptam poze, sa cunoastem gemenele scorpiutze !
Desi, pe mama ta, am mai vazut-o in poze.
Si chiar, sunt diferite, surorile ? ca din cate dai de inteles matusa e mai pretentioasa, din fire.
Ma bucur ca ai gasit un cadou, pana la urma. Nici eu nu stiu cum se numeste, dar inteleg despre ce e vorba.
Ana, asa, constiinciozitate si perfectionism...si perseverenta. De pe acum incerc sa i le imprim si Cristinei. C-o fi bine, c-o fi rau, vom vedea mai incolo...
Si asa cu Marius, e un vesnic indragostit.
Un aparat foto nou....sa surprinzi si mai bine culorile naturii. Bafta, sa reuseasca ! [:)}
Monica, inteleg. Cam asa e si aici, cand rece si umezeala, cand prea cald si asta in aceeasi zi. Schimbari bruste de temperatura.
Merge la gradi, Ruxi ? Ca si Ana te-a intrebat ?
Gabi, bine ca a "reinviat" PC-ul !
Diseara dansam in pasi de vals si break dance. N-am mai vazut break dance. Va fi fain !
Un weekend cat mai fain, tuturor !
Ne mai "vedem" diseara !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

nina, pe mama trebuie sa o stii, din poze.uite chiar am sa pun poze sa le vezi.nu numai ca sunt diferite dar nici macar nu seamana.deloc.a bine poate asa la trasaturi dar la prima vedere nu pare.mama e cu pielea alba si mai deschisa la par, desi nu s-a mai vopsit.matusa e cu pielea neagra si bruneta(tot asa nevopsita).o sa fac poze si o sa pun.

adriana&razvan 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Buna scorpiutelor pe toate

da nina/ana si scuzati ca nu am raspuns...ruxita merge la gradi in fiecare zi si este extrem de fericita acolo...deja vb portugheza fff bine in mediul de-acolo/parc nu mai are nici o chestie pe care sa nu o stie...deja imi traduce si mie cand nu inteleg...rade d-na de se tavaleste cand tzanculica spune nu mami si incepe sa-mi zica ce a vorbit profesoara

La multi ani! sotz de mira

pe toate

ps si eu astept dansez pentru tine

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Felelor, va multumesc muuult de tot de urari!!, dar cum va spuneam eu sunt singura asta seara, ca bona n-a putut venii tot din cauza de sarbatorit barbat, asa ca va invit pe voi la o bucata de tort si un pahar de vin sa sarbatorim......eu imi umplui paharul, (daca-l beau tot vinul asta cred ca nu mai ajung pana in pat).

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Mergi la inceput

noroc mira...baui si eu hac!

nina pe unde esti? te uiti la emisiune?

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Si eu, si eu vin , la un pahar de vin, , daca mai este !
Sunt cu ochii pe tv si cand e publicitate, bantui pe forum.
Ai reusit sa prajituresti pt. sotz, Mira ?
La noi a facut mama un chec in seara asta si maine dimineata e randul meu cu Tiramisu. Sper sa-mi iasa !
Se anunta ceva musafiri in weekend.
Monica, ce dragutza trebuie sa fie Ruxi cu traducerile ! Cred ca se amuza si ea, pe seama ta.
Cand a aparut telenovela "Isaura" nu prea imi placea limba portugheza. De cand cu "Clona" imi place tare mult.
Adriana, asteptam pozele cu gemenele tale !
Doamne, cat tine publicitatea !
Imi pare rau pt. Vladimir, ca e un dansator bun. Parca l-a prostit si pe el, Gina.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Mergi la inceput

uf...nu-mi place finalul la dansez penru tine

pe toate somn usor
spor la pregatiri maine pentru petreceri si musafiri
si La multi ani! scorpiutelor aniversate azi si celor care aniverseaza ziua onomastica
sa fiti sanatosi/sanatoase

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Da, nici mie nu-mi place, cand o pereche paraseste ringul de dans si posibilitatea de a-si implini visul. Sper ca, cine trebuie sa-i vada si sa-i ajute, totusi !
Petreceri frumoase, Mihaele, Gabriele, Mihai si Gabrieli !
Noapte buna si vise placute !

Mergi la inceput

Noapte buna Nina

maine sa ne tineti pumnii avem concurs(olimpiada) la innot alex cum e el ambitios vrea medalie dar e competitie intre 3 scoli...profesorul il lauda mereu si e f bun in grupa lui de varsta intre cei de la scoala dar sa vedem maine cum se descurca...eu iar o sa fiu cu pe-acolo

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Monica, tinem pumnii si ne gandim la el, transmintandu-i putere si energie sa castige !
Alex

Noapte buna !

Mergi la inceput