Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (75)
Raspunsuri - Pagina 9
mvb spune:
SUPER!
Cred ca BB o sa-i dea un vot lui Base, cand va fi major!
29+ si voinicul mamii DENIS CRISTIAN
AMR 9 saptamani Ole, Ole... Hai Bebelule!
Leditia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mvb Ledi cum te mai simti? pe mine ma doare burta mai tot timpul? mai iei utrogestan? Vad ca vrei sa schimbi numele....oricum sunt frumoase amandoua! 29+ si voinicul mamii DENIS CRISTIAN AMR 9 saptamani Ole, Ole... Hai Bebelule! |
Sunt binisor,mersi de intrebare.Ma dor oasele,bazinul,nu dorm foarte bine,burtica ma mai supara din cand in cand,imi simt stomacul uneori in gat,respir greu,deh,de-ale gravidelor :))..Utrogestan mai iau pana in sapt 34,asa mi-a zis dr.
Numele nu stiu daca-l schimb sau nu,imi plac ambele variante.David e ales de mine si ramane batut in cuie.Christian este ales de tati pt ca e unul din numele lui,la fel si Gabriel,deci el trebuie sa se hotarasca :))
Minunica mea
29+ cu David Christian sau David Gabriel
Carmen_Marieta spune:
SUPERRRRRRRR!!!!
Roxana O sa tin cont de ceea ce mi-ai spus si o sa cumpar hainute 0+ cateva si 3+ iar cateva.
Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png
23+
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.
Iris2002 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mvb Just zi-mi si mie cum ai spalat hainutele? La masina? Cu un detergent special? le-ai clatit cu balsam? de care? tre sa ma apuc si eu de spalat hainute si vreau sa o fac bine! 29+ si voinicul mamii DENIS CRISTIAN AMR 9 saptamani Ole, Ole... Hai Bebelule! |
Hainutele de bebe nou-nascut se spala la masina, cu detergent neutral (sau antialergii) si fara balsam. Si se calca toate.
ttenzika spune:
stiu ca vin cu raspunsul mai tarziu,multumim pentru complimente fetele,
BEBELUSI noua la 16 saptamani a spus baiat,apoi la 20 tot baietel, si la 24 parca era fetita dar nu era nimic sigur,apoi la 28 fetitaaaaaaaaaaaaaaaaaa,tati??? ce sa mai zica el isi dorea mult un baietel,dar conteaza ca e sanatoasa si acum parca a inceput sa se obisnuiasca cu ideea
27+
mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta!
anca_ spune:
damiana, bine ai venit! Sarcina usoara!
Despre control ginecologic, mie mi-a facut doar la primul control (8 sapt), dar de la 36 de sapt imi va face in fiecare saptamana..asa e aici.
Ieri a nascut o prietena de a mea, o fetita, 3.600kg..perfecta...am fost la spital si cand i-am vazut pe parinti atat de fericiti si bebele era asa dragut, am inceput sa ma gandesc cum va fi la mine si parca nu mai am rabdare...m-am mai incurajat, mai ales cand mamica povestea cat de bine s-a simtit pe parcursul nasterii (a avut epidurala)..tatal a fost de fata tot timpul, a taiat cordonul, era si el super incantat..mai ales ca la primul lor copil au fost in Ro si el nu a putut si prezent la nastere...a zis ca a fost f emotionant..erau asa de bucurosi amandoi, le sclipeau ochii de fericire...abia astept sa imi tin ei eu bebeul in brate..
27+
anca_ spune:
Vroiam sa va intreb: legat de nasi, voi ati stabilit nasii deja? Exista vreo traditie legat de felul cum trebuie intrebati nasii?
Pe Alex l-a botezat o buna prietena de a mea si am rugat-o sa ii fie nasa dupa ce am nascut...eram f apropriate asa ca mi-a fost f usor sa o intreb si stiam ca va accepta...
27+
ttenzika spune:
fetele? va ganditi ca acusica vine craciunul,doar ca anul asta o sa fim cu burtica
27+
mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta!
cami_antonia spune:
si eu vreau fetelor sa iau niste detergent de la farmacie sa spal ca am niste hainute primite deja si vreau sa le calc si sa le pun in comoda speciala pt bebe care tocmai am cumparat-o .... si am cateva perechi de sosetele minuscule minuscule .... care sunt doar pt primele zile ... sunt o frumusete ...
naty m-am si plimbat putin pana am intrat la doctor .... m-am intalnit cu niste prietene ci finutii ... etc ... a fost o zi relaxanta intr-adevar ....
25+ANTONIA IOANA
Camelia
crisspoliss spune:
Salut fetelor. VAi ce bine vorbiti voi de dimineata...
Eu am scanat cateva pagini cu masajul perineului( e si o schita, deci nu deschideti pagina in fata sefului ca e rusine). Am pus-o pe adresa comuna. E bine de folosit ulei de masline sau de migdale.
Crisss 27+