Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (75)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Iris, se si calca hainele alea? e obligatoriu de fiecare data????nu de alta, dar mi-e o lene....... dar daca e bine ptr copil, atunci ma sacrific( e cumva sa scoata cu aburul microbii din haine?)

Crisss 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisspoliss

Iris, se si calca hainele alea? e obligatoriu de fiecare data????nu de alta, dar mi-e o lene....... dar daca e bine ptr copil, atunci ma sacrific( e cumva sa scoata cu aburul microbii din haine?)

Crisss 27+

Criss, nici eu nu sunt pasionata de calcat...insa calc hainele fetei de fiecare data, la fiecare spalare. Si haine, si lenjeria de pat, si pijamalute, si babetele, si prosopele, si scutecele alea de bumbac pe care le folosesc sa o usc dupa dus sau baita,tot. Cred ca e intr-adevar o masura de preventie in plus. E mult de calcat, ma gandesc ce o sa fac imediat cu doi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Buna seara la burtici,

Azi am fost cam lenesa la scris...am avut si multa treaba la birou.

Deci, FFF important. Cursuri LAMZAZE adevarate in RO nu se fac la nici un spital (ce se face pe acolo sunt apa de ploaie). Eu v-am mai spus ca am facut la prima sarcina Curs Lamaze adevarat care il tine Dr. Oana Melinte Moraru, care este Pionier Lamaze in Romania! Are studii facute in USA si o groaza de diplome! Daca vreti LAMAZE adevarat si nu apa de ploaie, duceti-va la ea!! Pe mine m-a ajutat enorm acest curs, mai ales psihic. Daca nu ma insel, Porumbita eu ti-am mai zis tie de asta!

Iris, Ana e mai bine, mult mai bine. De ieri e la tara la bunici si aerul de munte ii prieste extraordinar. I-a luat cu mana si raceala si diareea :-)

Irina C, SARU'MANA mult de ajutor! Nici eu nu cred ca e Rotavirus ca nu a avut nici o stare de voma si diareea vad ca s-a oprit deja. Acum e mult mai bine.

Mvb, Felicitari pentru cumparaturi! Las ca-i foarte bine ca ai luat tot ce-ti trebuie. O sa vezi cat de utile sunt, ca dupa ce nasti nu mai ai timp de de'astea.

Anca, ma bucur de rezultatele bune! te inteleg cu dulciurile...ca si eu sunt fan...dar acum asta e, trebuie sa te conformezi...intr-un fel mai bine ca nu te mai ingrasi :-)

Bebelusi, TUICA FIARTA????? NU e bine deloc pt bebe!! Unii Dr interzic alcoolul cu desavarsire, TOTAL!!! Nu mai face de'astea!! Alcoolul trece prin placenta ca prin branza.

Damiana, bine ai venit si sarcina usoara! Sa ne dai DPN-ul sa te trecem la listuta!

Cami, BRAVO pt rezultatele bune la eco!! Sa cresteti mari si sanatosi!

Alina31+ cuADINA-IOANA
AMR 9 saptamani!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisspoliss

Salut fetelor. VAi ce bine vorbiti voi de dimineata...
Eu am scanat cateva pagini cu masajul perineului( e si o schita, deci nu deschideti pagina in fata sefului ca e rusine). Am pus-o pe adresa comuna. E bine de folosit ulei de masline sau de migdale.

Crisss 27+

salvat
merci!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina1976

Buna seara la burtici,

Deci, FFF important. Cursuri LAMZAZE adevarate in RO nu se fac la nici un spital (ce se face pe acolo sunt apa de ploaie). Eu v-am mai spus ca am facut la prima sarcina Curs Lamaze adevarat care il tine Dr. Oana Melinte Moraru, care este Pionier Lamaze in Romania! Are studii facute in USA si o groaza de diplome! Daca vreti LAMAZE adevarat si nu apa de ploaie, duceti-va la ea!! Pe mine m-a ajutat enorm acest curs, mai ales psihic. Daca nu ma insel, Porumbita eu ti-am mai zis tie de asta!

IOI ai dreptate... si am si salvat mesajul.....neuron uituc de gravida ... ma duc sa caut sa vad unde l-am salvat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele si eu cred ca hainutele de bebe si paturici ... tot trebuie calcat deoarece nu se spala la temperaturi f ridicate si trebuie dezinfectate cumva .... eu asa am vazut la toate mamicile ....

alina multumim de urare ...

25+ANTONIA IOANA

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Porumbita, daca nu gasesti zi-mi si iti mai dau inca o data. Cursurile Lamaze se incep cam din sapt.30-32.

Alina31+ cuADINA-IOANA
AMR 9 saptamani!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

Alina, ma bucur ca Ana se simte bine la bunici!

Cat despre calcat, eu am sa renunt...la Alex am calcat doar prima data cand le-am spalat, dupa aia nu am renuntat...a fost ok

Acum am masina de uscat pe care o pot seta la temperaturi mai mari si cred ca e suficient pt a elimina microbii...si daca setez si aia de spalat sa spele cu apa calda eu zic ca e suficient..Acum eu sunt mai comoda din fire, nu trebuie sa faceti ca mine ..eu una as prefera sa fac orice altceva decat sa calc..

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Fetelor, a promulgat presedintele legea ref la indemnizatiile in CIC !!

Ira 29+ mami de Lizuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Naty 17.000 albe intr-adevar arata ca a fost o infectie serioasa.Dc nua u facut urocultura dar a primit antibiotic oricum e prea tarziu sa mai depistezi acum infectia, probabil s-a sterilizat.Insa sumar incarcat mai apare dc nu a fost recoltat ca lumea si noi nu prea facem ce trebuie, la fetite se contamineaza fff usor din zona vaginala.Repeta hemograma peste vreo 3 sapt si eventual atunci si sumar+urocultura.

Cat priveste glicemia, e fff imp mom recoltarii.Din experienta mea de la spital iti spun ca din pacate intai se pune copilul peste noapte sau cand vine la perfuzie , sa-l reechilibrezi bla bla si apoi a doua zi recoltezi glicemia si valorile sunt aiurea.chiar si asa limita max este 120 mg/dl si deci e sub limita.Valoarea corecta a glicemiei se ia dimin dupa 10-12 ore de nemancare + fara alte perfuzii etc ceea ce mai mult ca sigur nu a fost cazul Ioanei.Dar noi recolteam asa pe banda , fara sa gandim prea multe.

Eu as lasa un timp si as repeta cam in 3 sapt sa vad mai degraba sindromul inflamator, deci leucocitele+ urocultura si atunci profitand de situatie as face si glicemia.Dar as sta pn atunci 100% linistita, pt ca ce va iesi la rezultate doar va confirma ce a fost.Plus ca diabetul la copil are SEMNE cacalau si crede-ma, fiica ta NU le are ca ai fi stiut pn acum.te pup

bb mic

POZE
28+

Mergi la inceput