Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (75)
Raspunsuri - Pagina 11
lisa79 spune:
feliciari fetelor pt lege,bravo Base!
anca,eu nu am mai calcat de 6 ani de zile si nici nu am de gand sa reincep. norocul meu e ca al meu(aAAA multumesc pt urari) e ca si mine:Sport...uraste costumele,cravata si panatofii. deci am noroc. vorba lui mire:din uscator direct pe umeraSe...sunt ca si calcate.
noi suntem bine...ne apropiem vertiginos de 28 de sapt, mi-a aparut pofta de mancare si tot probleme cu constipatia. sper ca ceaiul asta sa functioneze.
noapte buna schimbul 1,o dupa-masa placuta,schimbul 2
27S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
crisspoliss spune:
Lisa, vezi ca se gaseste la farmacie suc de prune uscate( Prune juice)impotriva constipatiei. Si ia baga niste fructe, poate s-o mai ameliora.
Crisss 27+
lisa79 spune:
asa am sa fac! multumesc.
criss,mama ta are viza sau trebuie sa aplice? de ce te intreb, stiu ca dfe la 1 noimbrie se majoreaza taxa ambasadei cu 90 de dolari,deci daca nu are ar fi bine sa dea o fuga la banca sa isi plateasca taxa,avand in vedere cat e de scump dolarul acum,e o cheltuiala in plus.
o seara buna sa aveti!
27S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
Alina1976 spune:
Neata,
Fetelor, am insomnii!!!!!
M-am trezit la 5.00 si am stat in pat pana la 7.00! DEGEABA!
Si asta mi se intampla de cateva zile...daca ma scol sa merg la toaleta adorm FFF greu inapoi...Ma simt obosita...ce sa fac?
Alina31+ cuADINA-IOANA
AMR 9 saptamani!
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
edinutza spune:
Buna dimineata fetelor!!!
Alina nu esti singura cu insomnii !aseara e adevarat m-am culcat mai devreme cam pe la 11 si m-am trezit sa merg la toaleta la 6 si de atuncea bantui prin casa!!!nu am somn!numai pot sa dorm mai mult de 7 ore!afara ploua,bate un vant,marea este f agitata,in casa e placut si eu nu pot sa stau in pat !ma si doare mijlocul de nici o pozitie nu imi convine!ce sa facem...
Cristi_felicitari pt rezultatele bune!tot asa mai departe!
edina `de 24+
damiana spune:
neatza fetelor!
alina - si eu am insomnii de ceva vreme.... adorm seara bine mersi pe la 23 si la 3-4 dimineata sunt treaza... noroc ca reusesc sa mai "fur" cateva ore in cursul zilei...
in ce pozitii mai dormiti voi? eu sunt obisnuita sa dorm pe burta si acum, din motive evidente nu mai pot...poate si din cauza asta am insomnii...
va pupam
edinutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristi_2003 a zis ieri drul ca de acuma suntem pregatiti, nu mai avem nici o emotie. asata ind=seamna ca daca s-ar naste de acuma bebele nue grav? nu ca as vrea eu sa nasc , e bine sa stea acolo. 30+ cu T. Carol sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png AMR 9 SAPTAMANI |
da,eu asa stiu!aici se spune ca de la 26 saptamani in colo sunt riscuri mici sa nu supravietuiasca!acuma depinde si de bb cat este de bine dezvoltat si cate kg are,daca poate sa respire singur sau nu si tot asa!
edina `de 24+
mvb spune:
Cristi stai asa! Cum adica sunteti pregatiti, ca imi dai emotii? adica daca vine, poata sa vina?Tu esti cu 3 zile inaintea mea si deja mi-ai dat palpitatii cu mesajul tau.......vrei sa zici ca daca nastem acum, la 7 luni, BB va fi bine?
29+ si voinicul mamii DENIS CRISTIAN
AMR 9 saptamani Ole, Ole... Hai Bebelule!
mvb spune:
Cate grame are CAROL?
mvb spune:
Alina eu am episoade din astea nocturne de cateva luni. Ma culc pe la 10, iar pe la 2-3 ma trezesc si ma tine nesomnul vreo 2 ore, timp in care imi pazesc sotul, il pup, il mangai.....pe le 5 ma ia somnul din nou si dorm pana pe la 7:30 cand se trezeste si sotu.....eu mai dorm cam o ora, doua si la pranz( nu ratez nici o zi).