Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (75)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Alina, pai poti sa imi dai un telefon Io tot la 5 ma trezesc de vreo saptamana, dar nu din cauza insomniilor, ci din cauza lui Andrei care la 5 dimineata parca are un ceas in fund...e in picioare, fresh, si gata de atac...si io imi plang sde mila cand aud interfonul, imi vine sa plang de ciuda ca tare as mai dormi...Cu insomnia cel putin nu cred ca ai remediu, eu imi aduc aminte de la Andrei ca ma trezeam si stateam cu ochii fixati in tavan mult si bine...nu adormeam si pace...

Cristi, me bucur ca baiatul e bine, da cred ca 30 de saptamani e totusi cam devreme...nu stiu cat de pregtatiti sunteti, bb mai are mult de crescut pana la termen...mai tine-l la caldurica pana la Revelion, indiferent de cat de pregatiti va considerea dr...

Lavinia, 24+ si Andrei (11 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

de ex la starea colului, ca aici nu pricep scrie - ne...(u, m, n???) o...(b, t) ...(u, m) o t inc

asta sa fie neobturat? sau ce?
inc cred ca o fi de la inchis.

raportul fata de stramtoarea superioara: molnilu? unobrilu? ???

ce e aia MAF? dar BCF?

diagnostic obstretical: IGO I sarcina 30s fat uin/min/nin/ p1 ci/cu ....

30+ cu T. Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

AMR 9 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edinutza spune:

mvb_ce bine de tine ca poti sa dormi dupa amiaza1eu nici gand!inainte puteam sa dorm pana la 11 dimineata,acum nici gand!faza mai e ca ma trezesc si cu un chiorait din acela crunt de stomac de imi vine sa imi mananc lumanarea de pe noptiera!chiar acum ca numai am nici o treaba ca numai lucrez si uite nu pot sa dorm!

edina `de 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns damiana spune:

fetelor, ceva pozitii de dormit nu stiti? eu de obicei dorm pe burta, acuma nu se mai poate, evident... si nu prea inchid un ochi noaptea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Cristi, ce m-a amuzat mesajul tau cu transcrierea....Foarte tare...BCF sunt bataile cordului fetal stiu eu...restul nu m-am prins...

Lavinia, 24+ si Andrei (11 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

La mine stresul este maxim si ma tem ca deja nu mai pot controla situatia......cum de o luna nu ma simt bine deloc si sunt tintuita la pat, am inceput sa vad cu alti ochi toate lucrurile.....ma demoralizeaza si faptul ca nu pot face nimic si ca sunt TOTAL dependenta se sotul meu(care prin tot ce face imi arata cat de mult ne iubeste).......face tot ce tine de gospodarie!.....mancare, curatenie, TOT, iar lucru asta imi vine greu sa il accept!

29+ si voinicul mamii DENIS CRISTIAN

AMR 9 saptamani Ole, Ole... Hai Bebelule!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

cel mai bine e sa dormim pe partea stanga. eventual iti poti pune o perna sub picioare si una la spate sa te tina.

30+ cu T. Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

AMR 9 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns damiana spune:

mersi cristi pe asta am incercat-o deja si nu prea merge.... ce ma fac??? oooof.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edinutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui mvb

La mine stresul este maxim si ma tem ca deja nu mai pot controla situatia......cum de o luna nu ma simt bine deloc si sunt tintuita la pat, am inceput sa vad cu alti ochi toate lucrurile.....ma demoralizeaza si faptul ca nu pot face nimic si ca sunt TOTAL dependenta se sotul meu(care prin tot ce face imi arata cat de mult ne iubeste).......face tot ce tine de gospodarie!.....mancare, curatenie, TOT, iar lucru asta imi vine greu sa il accept!

inteleg ce a ce simti,dar incearca sa vezi dpdv a lui bb!lui asta ii face bine si tie la fel!lasa lucrurile casnice ca nu sunt ele cele mai importante!si sotul meu face la fel,dar ce pot sa ii fac?amandoi ne-am dorit acest copil si acum spre binele lui ne jertfim fiecare cum putem!hai putere,tu chiar numai ai mult

edina `de 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

La mine cele mai bune pozitii de somn sunt cele pe partea dreapta sau stanga in pozitie fetala, cu genunghii stransi la piept......nici nu mai stiu cum e sa dormi pe burta!nici pe spate nu pot dormi si am inteles ca nu e nici prea indicat, pt ca se creeaza presiune in zona cu pricina....tre sa experimentezi pozitii care iti creeaza confort.....nu exista regula

Mergi la inceput